• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    B3DA: Ale ta neni sposobena ubohymi ajtackami, ktorych nikto nechce, o ktorych hovori Avatar.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LAUNCHER: to jsem mu tu radil o 20 prispevku niz :))
    MART1NKA: jestli to spíš není tím, že se s nima na rozdíl od tebe bavím a neignoruji, tak jako všechny ženy, což je problém, se kterým se celý život potýkají. Jsi žena, vybíráš si a koho si nevybereš, toho nepoznáš. Ostatní ženy si je taky nevyberou. Thats the point.
    LOPIK: což jsem nikde nenapsal, nicméně ignorovat ekonomickou stránku věci, to taky není úplně chytrý :)
    LAUNCHER: a tahle to dopadá, když se zapojiš do diskuze a nepřečteš si její začátek ani prostředek :)

Posledních sedm let jsem v korporátu pracoval a ano, až na mě tam všichni partnerku měli. Mnohdy i víc. Zato v malých firmách byla situace naprosto opačná. Ano, toto je aenkdotal experience.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---

1) Zacni se ucit neco uzitecneho, co by te zaroven bavilo (burnout is real). Dre to a par let to trva, ale pak jde vsechno lepe.
    2) Dojdi do fitka a zeptej se prvniho atleticky vypadajiciho cloveka "prosimte co by se mnou slo udelat, kdyz sice nemam geny, ale budu sem chodit 2x tydne" (3x tydne lepsi, ale 2x tydne staci).
    3) Kazdy den se sprchovat atd.
    4) Pokud te nechce nejaka konkretni, tak se ji zeptej na ferovku co ji vadi (ano, komunikace je dulezita), pak na tom pracuj/vyres si to a pak se ji znova preptej jestli ted uz lepsi. Pokud mozno ne drive nez za 6 mesicu, protoze driv si to proste nevyresis a budes jen otravnej. Jestli uz bude za tech 6m zadana, tak se zeptas jine dalsi vhodne.
    5) Pokud #4 neustale selhava, tak proste zvazit, jestli nemiris prilis vysoko. Neznam Te, neposoudim.

Vyse uvedeny plan jde dost mozna aplikovat i pro holku, neposoudim, holka nejsem.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    AVATAR: Existuje fakt spousta mužů co jsou objektivně totálně marný, k tomu chudý, zrůdy a ještě debilové a partnerky si najdou bez problémů. Teorie neatraktivního muže, co 40 let hledá a na nikoho nenarazí, protože není ajťák z korporátu (kde všichni holku určitě mají) je úplně mimo.
    B3DA
    B3DA --- ---
    MART1NKA: jakoby mame tu celosvetovou loneliness epidemic. proc by mel nafukovat pocty?
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MART1NKA: jakože jaké nároky mají a nemají :)))
    Že nechtějí chytrého, vtipného a hodného partnera?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: Jasne, ze mas pravdu, ze existuju, ale imho nadhodnocujes ich pocet.
    Zeny mimo Prahu maju tiez i ine naroky :)
    MART1NKA: ano, úspěšní lidé, co makaj v korporátu mají všichni partnerky. To byl tak nějak můj point. Ale to je tak 5% IT. Ostatní síťařej, webařej atd za průměr a nemají benefit perspektivního partnera. Svět není jen korporátní Praha, panenko. Pravdu v čem? Že existují muži, co jsou pro ženy neatraktivní a už 40 let marně hledají? V tom pravdu mám, to je realita.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Vlastne bych si jeste drze prihodil, ze k tomu vsemu po CZ beha vice Ukrajinek nez Ukrajincu, 320k vs 270k. Takze pokud se v CZ chlap dlouhodobe neuda, tak problem mozna bude proste v nem 🤔
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ADAMIRA: no, ja som sa koukala na to ako par mojich kamaratov svajpuje a je pravda, ze ta hromada uplne stejnych holek co tam foti selfies vo fitku neni typ, ktory by mal o mojich kamosov (vacsinou trochu zaslych intelektialov) zaujem a niektori ich beztak svajpuju. a normalne lehce alt neumele holky, co sa tak trochu nevedia fotit (to je ich typ) su vo vyraznej mensine.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LAUNCHER: vskutečnosti na věci nic nemění :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MART1NKA: Já bych řekl že si docela vybírám a arechtyp "prohlá modelka ve fitku" jde hned pryč, možná porto mám těch matchů tolik %. :)

A ne, sám jsem se divil ale profesionální pracovnice byli vždy poměrně "normálně" vypadající.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ADAMIRA: Vskutecnosti:

1) Zen je typicky vice nez muzu (vyssi vek doziti, nizsi urazovost), v CZ tedy ~ 5.55 mio zen vs 5.35 mio muzu. Gayu je vice nez leseb.

2) Pokud vezmu hruby odhad zeny (mimo lesby) vs muzi (mimo gays), vek 18+, potom zeny: ~4,4–4,5 milionu; muzi: ~4,1–4,2 milionu.

3) Profit.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ADAMIRA: mne sa vsetci kluci stazuju, ze nemaju matche :). ze svajpnu stovky holek a matchov maju malo.
    to sa nedaju profesionalne pracovnice odhalit uz na profile? ja taketo pochybne profily nesvajpujem. alebo svajpujes vsetko a cakas co vide? my holky teda svajpujeme len typkov, ktori nie su uplne marni, pretoze sa s nimi nechceme potom bavit.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MART1NKA: "vy sice matche nemate, my ano, ale vacsina z nich je trash a musime sa preberat hromadami neprijemnych konverzacii."

A to bereš odkud? Já si myslím že ta situace u mužů je docela DOST podobná, mě matche padaj taky (a to vypadám jak goblin) a tak min. 70% je nepoužitelných (vůbec nepočítám ty, který ti rovnou pošlou ceník a to je u nás ještě OK, v Kyjevě jsem zapnul tinder a měl jsem snad 100% match a 90% z nich mi okamžitě poslalo PDF s ceníkem/ :D ) což taky poznáš až po nějaký ne zrovna naplnující debatě.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    zeny se nemuzpu seznamit
    mezitim muzi..

The Deer Calling World Championship 2026 🦌
    https://youtube.com/shorts/pKqsRGSE4jQ?is=5KmbcACVQwQPVCbB
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MICHELLEDANIELS: ne realne setkani, ale seznamit se za ucelem vztahu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam