• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ADAMIRA: no, ja som sa koukala na to ako par mojich kamaratov svajpuje a je pravda, ze ta hromada uplne stejnych holek co tam foti selfies vo fitku neni typ, ktory by mal o mojich kamosov (vacsinou trochu zaslych intelektialov) zaujem a niektori ich beztak svajpuju. a normalne lehce alt neumele holky, co sa tak trochu nevedia fotit (to je ich typ) su vo vyraznej mensine.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MART1NKA: Já bych řekl že si docela vybírám a arechtyp "prohlá modelka ve fitku" jde hned pryč, možná porto mám těch matchů tolik %. :)

A ne, sám jsem se divil ale profesionální pracovnice byli vždy poměrně "normálně" vypadající.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ADAMIRA: Vskutecnosti:

1) Zen je typicky vice nez muzu (vyssi vek doziti, nizsi urazovost), v CZ tedy ~ 5.55 mio zen vs 5.35 mio muzu. Gayu je vice nez leseb.

2) Pokud vezmu hruby odhad zeny (mimo lesby) vs muzi (mimo gays), vek 18+, potom zeny: ~4,4–4,5 milionu; muzi: ~4,1–4,2 milionu.

3) Profit.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ADAMIRA: mne sa vsetci kluci stazuju, ze nemaju matche :). ze svajpnu stovky holek a matchov maju malo.
    to sa nedaju profesionalne pracovnice odhalit uz na profile? ja taketo pochybne profily nesvajpujem. alebo svajpujes vsetko a cakas co vide? my holky teda svajpujeme len typkov, ktori nie su uplne marni, pretoze sa s nimi nechceme potom bavit.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MART1NKA: "vy sice matche nemate, my ano, ale vacsina z nich je trash a musime sa preberat hromadami neprijemnych konverzacii."

A to bereš odkud? Já si myslím že ta situace u mužů je docela DOST podobná, mě matche padaj taky (a to vypadám jak goblin) a tak min. 70% je nepoužitelných (vůbec nepočítám ty, který ti rovnou pošlou ceník a to je u nás ještě OK, v Kyjevě jsem zapnul tinder a měl jsem snad 100% match a 90% z nich mi okamžitě poslalo PDF s ceníkem/ :D ) což taky poznáš až po nějaký ne zrovna naplnující debatě.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    zeny se nemuzpu seznamit
    mezitim muzi..

The Deer Calling World Championship 2026 🦌
    https://youtube.com/shorts/pKqsRGSE4jQ?is=5KmbcACVQwQPVCbB
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MICHELLEDANIELS: ne realne setkani, ale seznamit se za ucelem vztahu
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ADAMIRA: z 10 matchov boli pouzitelni a zlati dvaja. 8 su doomscrolleri a nejaki divni uchylaci, typci, co si hladaju milenku... s tymi pouzitelnymi ides na rande, ja som v poslednej dobe narazila na to, ze tam nepreskocila iskra, ze som proste mala tych prvych rande cca 10 za rok, bol to vlastne fajne straveny cas, ale romanticky tam nebolo nic, tak som z toho bola trochu dost otravena. poznas to za 10 minut a potom tam sedis dalsiu hodinu.
    a pouzitelnych myslim tym, ze slusne hezky komunikuju a su schopni naplanovat schodzku a nezacnu konverzaciu otazkou, ci mam rada anal... takych tam je tiez dost. vy sice matche nemate, my ano, ale vacsina z nich je trash a musime sa preberat hromadami neprijemnych konverzacii.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADAMIRA: ale to pořád budou muži bez partnerky a ještě k tomu teplouši! lost-lost
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MART1NKA: muzum take casto nebrani byt zadany a být na seznamce. Takze na realne setkani tam muze byt klidme mene muzu, nez zen.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MAR_TINA: promiň tahle alternativa mi uplně vypadla :D

Tak ale nakonec je to řešení i pro muže :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADAMIRA: lesby! Zapomínáš na lesby. Epidemie! zakázat!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    nebo daly? :)

nevim :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    AVATAR: "Trend je jasný, čím dál víc mužů nemůže najít partnerku, ať už z ekonomických, tak sociálních důvodů. V Americe je to teď dost velkej boom. Věk prvních vztahů a sexu se neustále zvyšuje."

Uvědomuješ si že na světě je v podstatě stejně můžu jako žen?

Takže buď:
    - si partnery nemůžou najít i ženy
    - ženy se dali na mnohomužství

co z toho? :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: ano ale Tinder ludia hromadne opustaju a snazia sa vratit do realneho sveta. to trend je. vzhladom na to, ze Tinder je cash machine a jeho cielom neni aby sa clovek co najrychlejsie zadal.
    realne nie je viac zien nezadanych nez chlapov, ale na zoznamkach jaksi prevaha muzov je. neni to tym, ze by zeny nikoho nehladali, skor tento sposob odmietaju. a nie, nie je to aj napriek vasej mylnej predstave pre nas omnoho jednoduchsie si najst partnera.
    male loneliness epidemic sledujem velmi blizko, ale jej dovody su skor povahovych charakterov a preferencii muzov na rolu zeny vo vztahu, nez nejake plytke vzhladove kriteria

mne pride fakt zaujimave jak si tak skalopevne presveceny, ze mas pravdu :)
    ja teda pracujem v IT firme, mame tam vsetko od vysnorenych salesakov po pupkatych matfyzackych nerdov s tlustymi brylami a zadane to je vsetko odhora dole. a ano, je tam presne ten pomer co pises. kluci su chytri a hodni, tak holku maju.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SNOWWHITE: "Kvalitní přátelské vztahy, vyrovnaný vztah s rodinou a se sebou, that's the magic."

Vážená kolegyně,

vámi postulovaná teze o primátu interpersonální harmonie a intrapersonální stability vykazuje značnou míru normativního idealismu. Domnívám se však, že je metodologicky nezbytné konfrontovat tento "magický“ konstrukt s neúprosnou validitou materiálního determinismu. To, co klasifikujete jako metafyzické fluidum, lze v rámci rigorózní kritické analýzy dekonstruovat jako pouhý vedlejší produkt sociokulturní indoktrinace, jenž ale v praxi, bohužel, často selhává.

Dovoluji si tedy do této diskuse vnést vlastní korelaci, která - ač se může zdát z hlediska tradiční metafyzické a romantické povahy vztahů kontraintuitivní - vykazuje, alespoň v mém sice anekdotickém, ale za to praktickém pozorování, signifikantně vyšší efektivitu.

Nejméně v mém případě totiž nebyla katalyzátorem progresivní optimalizace interakcí s ženským elementem psychologická introspekce či spirituální katarse, nýbrž cílená akvizice kmotných aktiv. Konkrétně nemovitého majetku a prémiového motorového vozidla. Tento model pak naznačuje, že v hierarchii sociální dynamiky může hrát materiální stimulace roli, kterou žádná úroveň "vnitřního vyrovnání" nedokázala adekvátně substituovat.

Buďme tedy k sobě, v duchu akademické integrity, upřímní. #BeHonest #KeepItReal #YMMV

David Beckham calls out wife Victoria for saying she grew up working class
    https://www.youtube.com/watch?v=3E4s0RqCBzU
    KULA
    KULA --- ---
    ADAMIRA: lepší je si za "lásku" nechat zaplatit přeci! Ale nebudu to raději dál pitvat, před pár týdny jsem o místních šlápotách řekl, že jsou to děvky a bylo mi vyčiněno, nechci otevírat staré rány.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MART1NKA: Podle mě je základ vědět co tam hledám, zda to má být doomscrolling a náhrada sociální sítě, hledání partnera na jednu noc nebo hledání dlouhodobýho vztahu - podle toho dělat profil, hledat a komunikovat - ale s tím má prostě spousta lidí problém no...
    MART1NKA: já se pohybuji ve společnosti lidí. Někteří z nich mají problém najít si partnerku a jako se tu bavím s váma, bavím se i s nima. Narozdíl od většinové společnosti je nepovažuji za méněcenné a nedávám blbé řady, že by se měli víc snažit, tak se mi i občas svěří, jak to mají a jak to cítí. Vzhledem k tomu, že jsem vyrůstal a pracoval převážně v mužských kolektivech a navíc v technických oborech, kde je třeba nad rámec práce kontinuální vzdělávání = sezení 14 hodin denně u kompu, tak jich kolem sebe mám asi více, než jiní lidé.

Statistiky si vygoogli, každou chvíli vyjde na to téma nějaký článek. Trend je jasný, čím dál víc mužů nemůže najít partnerku, ať už z ekonomických, tak sociálních důvodů. V Americe je to teď dost velkej boom. Věk prvních vztahů a sexu se neustále zvyšuje.

A statistiky z tinderu jsou v době, kdy se většina lidí snaží seznámit na tinderu, dost relevantní. A narozdíl od osobního oslovení i k tématu auditka.

Nějak jsem nezaznamenal žádný pokus o argumentaci a nějak ani nevím, co se snažíš říct. Anekdotické by bylo, kdybych tvrdil třeba to, že mě nikdy žádná nechtěla a proto ženy s chlapama nechtějí být. Nikoli když říkám, že prokazatelně existuje nemalá skupina mužů, kteří prostě ženy nedokážou zaujmout a popisuju s čím se mi svěřili.

Tobě se jen nelíbí, co píšu. Pravda bývá zřídka hezká. Že ty či Nellas rády ajťáky (které si pečlivě vyberete z velkého vzorku) je taky anekdotické. Většina žen jimi opovrhuje coby nevhodnými do života a pokud navíc nejsou úspěšní a nemakaj s tebou v korporátu za 150k měsíčně, pak moc příležitostí opravdu nemají. V práci mají dvě holky (většinou zadané) na dvacet chlapů, chlastat nechoděj a protože nejsou zrovna dvakrát sympatičtí, tak je nikdo nechce na akce a pokud jsou součástí nějaké party, pak je to čistě mužský kolektiv na discordu.

Opravdu existují, znám takových víc, než spokojených ve vztahu :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    at si každý posoudí sám kdo si má co vyhledávat
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    ADAMIRA: Myslím, že by sis měl vygooglit, co to znamená ♥
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam