• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    Myslim, ze by to slo cele dost zkratit, kdyby jste ta prohlaseni zacinali “myslim si, ze”, pak by treba tak snadno nestartovala protistrana :)

Kazdopadne, prisel jsem sem placnout tenhle rozhovor, k veci a hezky ..
    (7) Jak se seznámit, když už mi není 20 - Markéta Šetinová | Podcast Školy psychologie
    https://www.youtube.com/watch?v=eAlsL4BdOuc

A vlastne jsem se u nej bavil zkoumanim, jestli spolu flirtujou, nebo ne :) dle neverbalu soudim, ze spis jo
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    AVATAR: když tvůj život nezaplní žena, vždycky je tady montážní pěna......
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Ja tam nejake posuny vidim. Driv byly vsechny zensky svine a zlatokopky, ted uz jsou jen zlatokopky. Jeste par let a mozna nebudou špatní všichni okolo, jen avatar (az na mnozstvi penez) dokonalej.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Zkuste neco vysvetlit avatarovi..round 12572
    MART1NKA: taky :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: Prestaň už :) pekný večer prajem.
    MART1NKA: ještě teda - bavíme se tu o seznámení nebo o dlouhodobým vztahu? Já měl za to, že o seznamování. A mluvíš jako za všechny ženy nebo jen za ty, co nemusí řešit svoji finanční situaci? Protože to fakt není v ČR většina.
    MART1NKA: Nejvyšší podporu tento názor zaznamenal průzkum v Indonésii (66 %) a Malajsii (60 %).

I rest my case.
    B3DA
    B3DA --- ---
    No hura, uz jsem se lekl ze zustanete zakopany na pozicich kolem ubohych ajtacku

Ten Therouxuv document je k tomuhle tematu docela zajimavej, btw
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KOUDY: Však on to za chvilku vzdá jako ostatní.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: Tie dovody preco to tak je su omnoho komplexnejsie, je to odcudzenie celej generacie kvoli internetu, radikalizacia mladych muzov smerom ku konzervativite

napriklad toto:
    Průzkum: Muži z generace Z věří, že manželka má poslouchat | Radio Wave
    https://wave.rozhlas.cz/pruzkum-muzi-z-generace-z-veri-ze-manzelka-ma-poslouchat-casteji-nez-starsi-9600654

Zeny tiez nechcu byt same, ale radsej budu, pretoze je to lepsie, ako robit niekomu doma sluzku. A dovody su viac osobnostneho charakteru nez to, kolko dotycny zaraba, aky ma status a evenutuelne i ten vzhlad je druhotny.
    MART1NKA: takže popíráš benefit perspektivního partnera, se kterým se nemusí bát bídy po založení rodiny? Eh. Evidentně se naše světy vůbec neprolínají :)
    MART1NKA: super, však jsi nic nenapsala. Krom toho, že si myslíš, že je takových lidí málo, protože je neznáš. Přitom statistiky říkají, že je to až pětina mužů a to číslo každým rokem naskakuje. A přitom je to zcela logický, protože jejich problém spočívá v tom, že je žádné ženy neznají :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: Jasne ze chcu :)
    Ale pan tu mluvi o lukrativnych poziciach v korporate za 150k, ziadna zmienka o povahovych vlastnostiach nepadla.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: Smarja, koncim debatu, nema to zmysel :)
    B3DA
    B3DA --- ---
    MART1NKA: vidim ze pise obecne. o technickych oborech a it je tam par zminek taky, to ano
    MART1NKA: ne, ubozí ajťáčkové jsou jen moje sociální bublina, za nebohý kopáče příkopů, makáčů na stavbách a nedej bože nezaměstnaných tragédů se holt bude muset vyjádřit někdo jinej. Narozdíl od tebe však jejich existenci nepopírám a jejich situaci nezlehčuju s tím, že se málo snaží a je to tedy jejich chyba a kdyby se koupali, tak si ženskou určitě najdou.

Člověk to tu vysvětluje třikrát a stejně si vybereš jen co se ti nelíbí v tvým hezkým obrázku a zbytek naprosto ignoruješ. Smutné.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    B3DA: Ale ta neni sposobena ubohymi ajtackami, ktorych nikto nechce, o ktorych hovori Avatar.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LAUNCHER: to jsem mu tu radil o 20 prispevku niz :))
    MART1NKA: jestli to spíš není tím, že se s nima na rozdíl od tebe bavím a neignoruji, tak jako všechny ženy, což je problém, se kterým se celý život potýkají. Jsi žena, vybíráš si a koho si nevybereš, toho nepoznáš. Ostatní ženy si je taky nevyberou. Thats the point.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam