• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: no, ja zase dulezite notifikace - volani, sms prehlednu v tech zbytecnych notifikacich. Zbytek neni dulezity, jen to zbytecne odvadi pozornost.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ja mam zas treba notifikace uplne na vsechno, protoze jinak na to zapomenu a pak mi lidi volaj, ze mi 5x neco psali a jestli budu tak hodnej a treba si to prectu a odpovim konecne.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: jsem kdysi byla s kamaradem na "pivku" a ten kamarad pozval jeste sveho kamarada s pritelkyni. Vyjdeme na konci vecera z podniku, cekame na tága a najednou slysim notifikaci z Tindru, na což jsem po x sklenickach nezapomnela prohodit "jee, tady ma nekdo Tinder". No, byl to samozrejme ten zadany kamarad, ktery pak uz nejak zadany nebyl:D

Ve zkratce, nemam notifikace na socky, natoz chapat, proc mit zapnute notifikace na seznamku :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Lol. Rano jsem si dal na tinder novou truhlarskou profilovku s bruskou a ocividne hodne holek potrebuje neco prefiknout nebo prebrousit. Vykaslete se na to IT boys..remeslo je pro holky magnet :)

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: https://www.youtube.com/shorts/l8tOU953DMM
    tento psychiater je celkom zaujimavy zdroj :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NAVARA: no takže co přesně je na tomhle nové pro tebe?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kdyz tu tak ctu avatara..tak..

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: Tam som pracovala pre 14 rokmi (a videla co za profily tam je). Ta dohadzovacka uz vtedy bol pochybny algoritmus na zaklade testu. Jedine co mi na tom prislo dobre, ze tam je garance, ze tam su skutocni ludia co hladaju partnera, prostitutky sa mazu - maju tam na to customer care, narozdiel od inych zoznamiek. A denne ich dostanes par, takze clovek nedoomscrolluje.
    Co se pamatuju, tak na eDarling dohazovačku služba existovala, ale přišlo mi to vždy příliš posh, než abych tu seznamku někdy zkusil :)
    MART1NKA: ok, špatný výraz, uznavám :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: To neni dohadzovacka :) to je terapeutka. Praca s tym hladat si partnera je na tebe.
    MART1NKA: však tady jednu máš. Dokonce jsi psala, žes ji za služby platila :)

[URPUTNIK @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: Pokial Pepik neumi filtrovat informace, tak to nevyuzije.
    My tradiciu dohadzovacek nemame, takze obsah neexistuje. Existuje obsah pre Indov a Zidov (netflix show) a tato pani na Insta. Vsetky 3 su za mna celkom poucne.
    MART1NKA: no, napsal jsem si o to, tak nebudu nadávat, ale je to pro mě asi stejně zajímavé, jako globální statistiky požadavků na ženy. IMO v ČR máme naprosto jinou kulturu i než v USA. Však tady už 60 let naprostá většina žen pracuje a trad wife trend se týká možná tak top 1 % nejbohatších.

Muslimové to mají ještě o řád jinde. Teda pokud se omezíme na unifikaci desítek muslimských kultur :)

Zajímavé to asi je, ale jak by to měl využít Pepík, co váží 40kg i s postelí, přestože každej den sportuje a žádná o něj ani pohledem nezavadí, protože řekne pět slov za hodinu ve snaze schovat svůj předkus, to nevím :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: https://www.instagram.com/leveluponepercent/
    ona teda matchmakuje moslimov, ale tie jej "rejected profiles" videa su prenositelne i mimo. okrem toho, ze my nemame kasty a nemame tradiciu zitia s rodicmi, tak tam ma celkom uzitocne videa.
    MART1NKA: pošli, však je to k tématu :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: Ony teda tie dohadzovacky ich zaroven i koucuju aby si tie poziadavky upravili a ti co su tomu otvoreni tiez niekoho najdu…
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: Ja jednu sledujem na instagrame a ta zdiela neuspesne profily a je to vzdy tak, ze ten clovek ma pre neho nerealne poziadavky. Ludia co vedia na com su problemy nemaju.
    Napriklad rozvedeny chlap s detmi chce o 15 rokov mladsiu slobodnu bezdetnu zenu, co dalsie deti nechce.
    Zena okolo 40 chce mladsieho krasneho zabezpeceneho vysokeho muza s vlasmi, co nikdy nebol zenaty a nema deti.
    Mozem poslat, je to dost poucne.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Já jsem znal takovýho člověka, potažmo ještě znám ale dlouho jsem ho neviděl tak nevím jak dopadl.

V tý době mu bylo něco kolem 35, IMHO normálně vypadající, střední třída, peněz bych neřekl že měl málo. Ale byl absolutně přesvědčenej, že všechny holky chtěj jenom kluky který maj sixpack a miliardy. Absolutně. Dostal se pak do období, když už by jakože fakt rád nějakej vztah, ale jenom kňučel. Tak do něj okolí cpalo, at zkusí třeba ten Tinder, že tam spousty lidí našlo partnery.

Tak on teda naporsto nasraně že teda jo, když jinak nedaj. Jako fotku použil nějakou pasovku která vypadá jak mugshgot, jeho bio vypadá tak, že v podstatě vynadá každý holce která se tam jen podívá - ve smyslu "nemám sixpack a miliony takže to ode mě nečekej - jsem hodnej kluk ale vy jste všichni svině!"

A pak slavnostně všem ukazoval že nemá žádnej match a že to potvrzuje jeho teorii :))
    MART1NKA: což jsem nikdy nepopíral. Naopak jsem vždy zdůrazňoval, že už nehledají. Nicméně i z těch, co platí profesionální dohazovačku, 20 % neuspěje. Což je teda docela masakr, viď. Po takovým neúspěchu bych to vzdal asi taky :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Kazdopadne v randeni v dobe internetu s post metoo dost plati, ze kto aktivne nehlada, tak nenajde :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam