MART1NKA: este upresnim... tie zoznamky ti ako zene ukazuju, ze ta lajkovali stovky chlapov a ked zaplatis, tak ich uvidis. ked pockas par tyzdnov, tak sa cena znizuje, nakoniec ma to stalo nejaku malu ciastku, 99, ci take nieco, skusila som to na 2 tyzdne.
ja si teda myslim, ze toto bola pre mna dobra featura, pretoze i ked bolo frustrujuce vidiet, ze chlapi fakt tie profily necitaju a lajkuju uplne vsetko, tak ked som videla, ze niekto, kym som si nebola uplne ista uz dal lajk mne, tak som mu ho dala tiez a skusila konverzaciu a ked bola fajn, tak sme dali rande. mozno by som bez tejto featury lajk nedala, pretoze nemal dobre fotky... Tym nemyslim, ze nevyzeral akceptovatelne, len nebol schopny sa vyfotit, co je celkovo problem na Prazskom tindri. profily s prilis dobrymi fotkami su podozrive, akoby si ten clovek so sebou nosil na dovolenky profi fotografa, mozno ma ex instagirlfriend co umi editovat fotky, ktovie, tieto profily som ignorovala. hromada chlapov ale fotky nema alebo su pekelne, alebo su v skupine a nevies ktory to je. alebo maju jedno selfie a vobec nevies, ako vyzera cela postava.