• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    XARGH
    XARGH --- ---
    AVATAR: A neprijdes si pouhou existenci v tech behavioralnich scammech tak nejak neviditelne upatlanej? :)
    Takhle se to dělá, vy nuly :D
    (Fb mi začal ukazovat koudyho i když jsem už asi pětkrát kliknul, že ho nechci vidět :)

FB IMG 1787824762136
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PUPEK: Tak pokial mas v nich zalibeni, tak je vsetko v pohode. Pokial clovek hlada niekoho kto nehlada jeho, to je horsie :D
    SENIN
    SENIN --- ---
    Už jsem zapomněla, jaký je to bizár ty seznamky, hlavně asi Tinder. Jdu si nechat napsat od doktora nějaký drogy na uklidnění a budu dál vesele single :D
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    MART1NKA: 😂 no jo, ve vás aby se jeden vyznal. Já jsem si to taky zaplatil a trochu mi to otevřelo oči v tom, jaký typ holek dává lajky mýmu profilu, což je taky zajímavá sonda. A jsou si fakt typově velmy podobný
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PUPEK: Nemylis si Martinu s Martinou? ;)
    Kazdopadne je to tak, ze to, ze holky maju stovky lajkov, kluci jednotky, ale ze by za to tie stovky stali, to sa povedat neda. Ja sa s tebou nepriem, ze nam to moze byt jedno, kto nas lajkol, len som chcela napsar, ze je moznost si to zaplatit a realne to vidis.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    MART1NKA: já asi fakt nerozumim, na co si stěžuješ. Jestli hledáš chlapa 20-40 a ozývaj se ti chlapi 41+, tak to neni jejich chyba, ale asi máš špatně nastavenou věkovou hranici, která vidí tvůj profil. A znovu opakuju, vůbec nezáleží, kolik tisíc lajků dostaneš, pokud ty sama lajkneš jen toho, s kým se chceš potkat. Chápu, že musí být frustrující, když nemá chlap popisek a opět se z něj vyklube sexuální loudil
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: este upresnim... tie zoznamky ti ako zene ukazuju, ze ta lajkovali stovky chlapov a ked zaplatis, tak ich uvidis. ked pockas par tyzdnov, tak sa cena znizuje, nakoniec ma to stalo nejaku malu ciastku, 99, ci take nieco, skusila som to na 2 tyzdne.

ja si teda myslim, ze toto bola pre mna dobra featura, pretoze i ked bolo frustrujuce vidiet, ze chlapi fakt tie profily necitaju a lajkuju uplne vsetko, tak ked som videla, ze niekto, kym som si nebola uplne ista uz dal lajk mne, tak som mu ho dala tiez a skusila konverzaciu a ked bola fajn, tak sme dali rande. mozno by som bez tejto featury lajk nedala, pretoze nemal dobre fotky... Tym nemyslim, ze nevyzeral akceptovatelne, len nebol schopny sa vyfotit, co je celkovo problem na Prazskom tindri. profily s prilis dobrymi fotkami su podozrive, akoby si ten clovek so sebou nosil na dovolenky profi fotografa, mozno ma ex instagirlfriend co umi editovat fotky, ktovie, tieto profily som ignorovala. hromada chlapov ale fotky nema alebo su pekelne, alebo su v skupine a nevies ktory to je. alebo maju jedno selfie a vobec nevies, ako vyzera cela postava.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PUPEK: Pokial nemas zaplatenu premiovku a tym padom nevidis, kto dal lajk tebe. Ja som tam mala ze hladam long term, lajkovali ma uplne vsetci… 90% fuckboy/cudzinci/hladaci sexu, chlapi v enm. Dost zbytocne…
    My tiez musime prejst tisice profilov nez mame par zmysluplnych matchov z ktorych sa mozno zhmotni nejake rande s typkom co vie aspon trochu komunikovat, nie ako ten traged co ho postovala luckymary co stropi do 2h urazenu scenu.
    XERXES
    XERXES --- ---
    SENIN: Ze všeho nejhorší je Fetlife. Což samozřejmě nominálně není seznamka, nýbrž sociální síť. Takže zprávy tam vypadají jako normální messenger, ale má možnost "archivovat vlákno", což v principu dává smysl, akorát že tím archivuješ celou výměnu i protistraně… které najednou všechny zprávy, aspoň ty vlastní, zmizí z odeslaných do velmi nenápadného koutečka "archived". UX from hell.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    Bumble has stopped making women message men first – and I know why | The Independent
    https://www.independent.co.uk/life-style/bumble-women-first-message-initiate-chat-female-b3031968.html
    SENIN
    SENIN --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: no bylo to takové mdlé. Defakto jen, co jsme se tady bavili :D
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    SENIN: nejak tomu komentari na konci dosel dech, ne?
    NEI
    NEI --- ---
    VANEK: Připomíná mi stylem psaní Luciáše Ch. Svobodu.
    ACKO
    ACKO --- ---
    VANEK: ó děkuji, moc pěkný zamyšlení, naprosto sedí, asi si už dneska nic lepšího nepřečtu
    VANEK
    VANEK --- ---
    No a už mu někdo napsal, že se tu probírá? Jak ho znám, rád přijde.

Mimochodem tohle je výborný komentář.
    Buzerant – Musíme si promluvit o heteropesimismu
    https://buzerant.com/vulvar/musime-si-promluvit-o-heteropesimismu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    INSEQUI: Je to id Whiteskingen nebo tak nejak.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    A já vim zase hovno, protože jsem přišel pozdě :D
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Pozdě, už to nejde odznát.
    Ale smažu se.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Nechtěla jsem doxxovat, protože pokud ho neznáte, tak ho třeba nemáte znát... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam