SANCHA: jasne chapu...to je paradni ze siris osvetu dal (((+:
ten vlněný yarouš je právě ve vyšší gramáži a je na omak hodně jemný...Ten ti fakt vydrží...A pak si budeš i pochvalovat že má větší šířku než ostatní šátky...posílám odkaz na českou šátkomanii..
Šátky Yaro Slings s vlnou - ŠátkoMánie.cz
http://www.satkomanie.cz/cs/149-satky-Yaro-Slings-vlna
v barvach tam mas vlastne vse modrou zelenou fialovou myslim ze hezky vyber (+:
jinak pere se podle pokynu...
Vlna
Vlna je velmi oblíbená příměs. Vlněné šátky jsou rovnou měkké a poddajné. Má výborné termoregulační schopnosti – v zimě úžasně hřejivá a v létě naopak odvádí vodu a teplo. Vlněné šátky v úvazech nepatrně pruží a vůbec se namačkají. Vlna šátku zaručuje velmi dobrou nosnost a pohodlnost na ramenou. Někoho může vlněný šátek kousat a pak doporučuji zvolit šátek s merino vlnou, která je vhodná i pro atopiky.
Vlněné šátky doporučujeme prát na 30 °C v ruce, při praní nesmí dojít k prudkému střídání teplot, šátky neždímejte a nedávejte do sušičky. Po vyprání šátek zabalte do ručníku a tím z něj vysajte vodu, poté ho rozložte na zem a nebo na sušák – měl by schnout ve vodorovné poloze. Vlněný šátek není třeba žehlit. Pokud budete žehlit, žehlete na nejnižší stupeň určený na vlnu.
Kté kousavosti...Jsem atopik...ekzém mám na krku a vlněný yarouš mě nekousal a nijak jsem vlastne nepocitila ze mam na sobe vlnu...