• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SANCHA: Tak pak už jen "nošení pomáhá na prdíky", "nepotřebuje dudlík, nošení uklidňuje" :)
    Ale chápu, že je to náročné. Vydrž.

    Kamarádka si teď v veletrhu kupovala Manducu a paní tam krásně vysvětlovala jak se má nosit a jak jsou potom děti sebevědomé, klidné a pohodové. A mě tak došlo, že to tak fakt je. Když se podívám na syna, a to jsem ho nenosila nějak závratně často, je z něho klidný pohodový a sebevědomý kluk. Ještě mu nejsoou tři a přechod do školky zvládl v pohodě, nemáme problém s ním kamkoliv jet, vzít ho i do dospělé společnosti.
    Dceru jsem nosila od narození trošku víc a je to strašně zlaté miminko, skoro nepláče. Ono to prostě fakt funguje. Když to člověk vidí, tak se mu některé ty řeči snášení mnohem lépe.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SANCHA: To musí být vyčerpávající....Chápu tě...Ale může tě vevnitř hřát, že víš že takhle je vám oběma lépe...že děláš pro jeho dobro maximum...Sebevědomé a pohodové dítě v budoucnu toho bude jistě důkazem-...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    VATANAI orkney 100% bavlna, žakárová vazba

    Myslím, že tohoto pomocníka, vám nemusím dlouze představovat, poněvadž s ním, jistě spousta z vás, má osobní zkušenost.... Tak tedy krátce....
    Do oka mi ihned padl vzor...Spirály, labyrinty, vše laděno velmi elegantně...
    Vatanaie jsem si proto hned vybrala jako svou pravou ruku na putování po Trojské zoo, kde jsme dohromady i s cestou strávili asi 5 hodin...
    Nošenka 9 kil, 13m se pronesla s přehledem zoo, nejdříve v kříži s kapsou, kde po kojení usnula, posléze v dvojitém hammocku odkud hlasitě zdravila všechny zvířata...
    Mé záda vše zvládly naprosto s přehledem...Tudíž kdo stále hledá univezálního pracanta pro každou radost, tak vřele doporučuji...
    Závěrem děkuji za možnost vyzkoušení tohoto sympatického, českého džentlemana. Díky patří ID Kotenci...
    Nošení a spokojeným dětem zdar (+:

    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SANCHA: Mě na remcající babičky a tetičky fungovala věta "Ale nám to vyhovuje takhle". Na to ti nemůžou nic říct :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Včera jsem byla na veletrhu For Babies, co mě potěšilo bylo velké množství ergo nosítek a šátků. Dokonce jadna maminka s jedním v šátku na břiše a druhým dítkem v nosítku na zádech (očividně dvojčata).
    Ale fakt mě nepotěšil stánek BabyBjorn, který vedle stánku Manduca a Babynosítka.cz (Tula a Beco) vypadal prostě divně.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SANCHA: ty jo, drzim palce, taky jsem si temi komentari prosla. asi vsechny... je to o nervy. a pak prijdou dalsi na dalsi veci, co delas taky spatne, neboj... takze vypestovat krunyr!
    a taky dvojity kriz :)
    RYNA
    RYNA --- ---
    SANCHA: cooo? už drží hlavičku? to je rychlost :)
    jinak u mě se tedy právě babičky často zastavují a jsou naopak nadšené, ale to jsou pražské seniorky a bez potřeby se jít vystavovat :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SANCHA: hledej dvojity kriz
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SANCHA: preju pevne nervy trpelivost a toleranci (+: jinak nejtepleji je miminku u tebe hrejete se telem....a uvaz ktery ti prijde vhod muze byt dvojity kriz...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    (+:
    nějaké čtivo...

    Africké matky vnímají kočárky jako odpornou módu. Tradice nošení dětí se stále drží. Děti přece nemohou sedět jako pecky.

    V bavlnce: Článek z roku 2004 o tom, co říkají Afričanky na kočárky
    http://vbavlnce.blogspot.cz/2013/05/clanek-z-roku-2004-o-tom-co-rikaji.html
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    JAZZ: k jisteni hlavicky: kdyz byla L. takhle malinka, tak se pri spanku tak zhroutila, ze jsem ji hlavicku nemusela nijak jistit. Posleze, jak uz byla vetsi, tak jsem roztahla jeden z bocnich lemu(?) nebo oba a pretahnout pres hlavicku. Tim jsem ji zajistila hlavicku, sero a klid.
    Jinak i za mne v pohode, a taky jsem hodne kontrolovala nozky. Tak jakoby zarazit paticky nahoru, aby mel fakt kolena vys nez zadecek.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    díky moc
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    JAZZ: takhle nejak vypadal muj syn, mela jsem stejnej satek :)

    za me to vypada cajk. ja vzdycky kontrolovala aby hlavne kolena byla vys nez zadek a ruce tak nejak stejne. za krk jsem srolovala takovou zinku, ale to je asi jedno. odnosila jsem jej takhle, je mu ted rok, a prijde mi v pohode :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    JAZZ: Já bych řekla, že v pohodě. Teď se radí spíš jen pořádně dotáhnout a plínku nedávat. Možná bych mu ještě trochu zkusila podsadit zadeček.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    je to dobrý úvaz na šestitýdenáka pls? a jak se má jistit hlavička?já tam mám narolovanou plenu a držím jí..a neničí se mu páteř, když spí a jakoby se mu hlava sesune?dik pardon za velikost, neumim zmenšit

    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KOTENCE: Vida, koukala jsem na něj a tohle mě fakt nenapadlo (kojení kojení, mozkové buňky zahání).

    FRENNET: Pravda, to jsem si chtěla koupit i pro sebe. Kouknu, díky
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KLEVKA: Tak to se pujdu kouknout, akorat decko ma od jedny babicka, tak budu jenom za cumila :-)

    A zkouska kabat Liliputi: je vazne teplej, na ted jeste trochu moc i v tricku. Oblika se dobre, jen je nam docela knap pres prsa, kdyz je dite na zadech. Mozna je to tim, ze dite uz je velky a ja mam to bricho, protoze samotny mi je dobre. Material i zpracovani se zda kvalitni. Skoda, ze v zakladni vybave je jen jedna vsadka, budu dokupovat tu tehotenskou.

    Dotaz: jak oblikate dite takhle nad kabat, kdyz uz ma ruce a pul tela venku? Hodila by se nejaka nepromokava pulbunda. Nebo ji mam vazat niz, aby mi tam vic zapadla?
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Na vědomost se dává, že od pondělí probíhá světový týden nošení (BW2015)
    K této příležitosti dnes v Praze probíhá pochod Prahou, začínající na Václavském náměstí od 13:00...
    (+:






    FRENNET
    FRENNET --- ---
    DALEEN: v outdoor obchodech, ale urcite uz i jinde maji takove tunely, nebo jak to nazvat. Je to volne, ale dostatecne teple na ochranu krku :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    DALEEN: jeste jsou takovy svetrovy "jenrolaky", meli to loni v HM. Do satku mi to prislo fajn, ze dite nemusi mit celej svetr.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam