• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    OXIS
    OXIS --- ---
    KLEVKA: no a vyber si JEDEN! :)) Ještě tu mám otevřených několik oken z fb skupiny Nosíme děti. A tenhle vlněnej teda asi není léto, co? Jaký celoroční bys doporučila?

    Jo a nevím, jestli to tu proběhlo, ale v DM si můžete vytisknout slevu 10% do Šátkománie za 10 dm bodů.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    OXIS: a tohle je moje srdcovka ten bych brala hned taky silnejsi a bude az na batole....
    Yaro La Vita Dark-Green Wool - ŠátkoMánie.cz
    http://www.satkomanie.cz/...facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=Yaro_vlna_repreve#/velikost_satku-5
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    OXIS: vem si velikost 5....na zacatek je lepsi mit vzdycky trochu vic satku nez to clovek chyti poradne do ruky...
    OXIS
    OXIS --- ---
    KLEVKA: jo, mám je tu zrovna otevřené :)) velikost nejčastěji 36/S.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    OXIS: Ja bych sla do vlneneho yara...vcera skladnili nove kousky a ano slintam taky....jakou mas konfekcni velikost ? podle toho ti reknu velikost satku.... jinak vlna se nezanasi vubec je mekka hned ze startu...

    Šátky Yaro Slings s vlnou - ŠátkoMánie.cz
    http://www.satkomanie.cz/cs/149-satky-Yaro-Slings-vlna

    odkaz je na vlnene yara...
    OXIS
    OXIS --- ---
    Ach jo, dnes jsem si zkoušela kabát od Angel Wings (tenhle http://www.satkomanie.cz/cs/zimni-nosici-kabaty/474-angel-wings-zimni-kabat-bordo.html) a je tak moc krásnej, lehoučkej, měkoučkej! Ale mají už jen XS nebo M a já potřebuju S a už je šít nebudou. Jsem z toho fakticky nešťastná, když jsem naživo viděla, jak je úžasnej!

    No, tak je čas si jako bolestný vybrat novej šátek! A potřebuju poradit. Děcko se narodí na začátku března, zimní kabát mít teda nebudu, mám od AW jarní softshellový kabát (není teplý vůbec), koupím si jejich teplý zavinovací svetr. Tak šátek by měl být asi s příměsí vlny? Mám doma jeden, jehož složení neznám, asi bavlna, tak ten můžu mít na léto (ale není moc hezkej, tak kdybych si koupila univerzální, byla bych asi radši), další zimu už budu nosit v Kibi.
    Chci za něj dát 3000,- max, je mi jedno, jestli bude z bazaru nebo nový (jak rychle, že se zanosí?). Na šátkománii je toho tolik, že se fakt neorientuju. Měřím 165, vážím 55 (jakou velikost?). Když si ty šátky prohlížím, tak nekontrolovaně slintám, nemůžu si ze všech těch vzorů vybrat :D tak že bych měla aspoň trochu zúžené možnosti :)). Díky za tipy.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    GRANTORINO: ty, jako asi ani ne. Ja to budu porizovat i kvuli priteli, on si malou vezme i sam. Muj satek mu je maly. Mame mezi sebou rozdil, odhadem, tak 3-4 konfekcni velikosti. No a MeiTai si musi uvazat a on coby nervak a netrpeliva jiste vice oceni presky na nositku, nez vazaci "sle" na MeiTai :)
    No a Manduca sa mi nelibi a ja nebudu nosti nic co se mi nelibi :)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    brana k detem, dite v satku....kamene obchody, z internetu to do ctvrtku domu asi nestihnes....
    KYO
    KYO --- ---
    Nevite o obchode krome satkomanie se zimnimi nosicimi kabaty? potrebuju nejakej koupit... do ctvrtka :D
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    aha koukam ze jeden uz maji, bird garden...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    MULTICAT: loktuše....bude si tkát své šátky?
    RYNA
    RYNA --- ---
    PETPET: aha, tak ta by se mi taky hodila...

    a presne... tenka, fleecova, s ohrnovacimi rukavickami a nohavickami, coz je na prechazeni mezi venkem a vnitrkem v satku uplne skvele...
    no, chvilku mu snad jeste bude, narozdil od korby kocaru, to uz jsem v teto diskuzi ale zcela OT
    PETPET
    PETPET --- ---
    KOTENCE: kombineza je prave jen tenka fleecova, takze do satku super.
    RYNA: uzka je, to me taky stve. Meli prave i velikost 74/80 kterou pritel ulovil, ale prisla mi velka, tak jsem ji sla vymenit za mensi...

    Jinak je teda prodavam- fleecova je 62/68 (od krku k nohavici 60 cm) treba za 150,- a tu zimni 62/68 za 200,- kdyby nekdo chtel...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    JANISKA: Kalhoty s kšandama? Já řeším svlíkání na čůrání a to už mi přijde lepší stáhnout kombinézu, než sundavat bundu a pak ještě stahovat kalhoty. Ta naše kombinéza je na látkovku a hodně učůraný dítě :-)
    Ale teda, že jsme v auditku o šátkách, tak do šátku mi přijde kombinéza dost hororová, to musí to dítě strašně uvařit a neklouže to?
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Mně se osvědčila spíš kombinace mikina a kalhoty než kombinéza - používáme látkovky a když dám malý kombinézu, co jí sedí přes zadek, plandá jí zas totálně vršek. Chtělo by to nějaký kombinézy speciálně pro látkařky; mikina má totiž zas tu nevýhodu, že se může dítěti na zádech trochu srolovat a zmačkat, chce to zpočátku věnovat víc péče úpravě.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    My máme kombinézu Roxy (a asi na ní ani nebude počasí, sakra!) a ta má zase docela krátký nohavice proti rukávům. Je to na dvouletý dítě, takže se třeba ještě počítá s plínou, ale stejně je to divný.
    RYNA
    RYNA --- ---
    PETPET: bohužel stejnou jako ty... myslím, že to nemá moc řešení, měli tuším jen dvě velikosti a ta druhá byla snad 80/86, ne? To by bylo miminu zase velké...
    Navíc teda nechápu, na jaký děti to šijou... to naše je na výškovém percentilu 90 a kombinéza je mu úzká, ale na rukou i nohou děsně dlouhá...
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    PETPET: kombineza uz nam taky dojizdi, v tom lidlu uz je asi nemaji ze jo? Ja totiz netusim jakou potrebuju velikost
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    Tak nam nakonec tento tyden dorazi nositko Ilove mum. Jsem zvedava. Pritel se satku furt brani ze pry je pro dite nepohodlny (prijde si moc hubeny), ale to nositko nejspis nevyresi..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam