KOTENCE: no já bych měla strach, že dítě celý den v šátku v té jedné poloze nevydrží a co pak s ním - a mně teda po více hodinách nošení dost bolej záda - když občas ve městě nosím třeba 2x2 hodiny denně, dost to večer pocítím.
SANCHA: No dítě samozřejmě taky není v kočárku celý den - když jedeme na výlet vlakem, je při cestě u nás v náručí nebo na klíně, pak v kočárku, pak se třeba někde zastavíme na oběd, pak zase v kočárku. Nikdy si nestěžoval a od té doby, co jsme přešli na sporťák, ze kterého hezky kouká, tak už vůbec ne. Ale on je taková hodná trumpeta a všechno se mu zatím líbí, kočárek, šátek i nosítko. Třeba se to změní, až se začne víc hýbat, zrovna se začal přetáčet, tak brzy uvidíme. Kojit venku mi nevadí, vyloženě ve sněhu jsme nikdy na výletě nebyli, ale i to by určitě šlo.
A tady pár fotek z našich výletů, snad mě ostatní zúčastnění nepřizabijou, že je dávám na net :) Jak vidíte, není to vždy ideální (náš kočárek je obří těžké monstrum z asi páté ruky, s dítětem vevnitř váží dobrých 25 kg, ne-li víc). A taky kojení v terénu v praxi :)
no, při cestě na Říp někdy v říjnu to skončilo takhle:)