KLEVKA: No to by mne taky zajimalo, co to vlastne je ;) Kupovano pred 6 lety z druhe ruky, faktura k tomu neni. Bavlna, barva prirodni, delka 3,6, sirka 60 (koukala jsem, ze ted jsou India siroka 70) a ma gramaz 300 (pocitala jsem to). Toci mne ten uzel, jak je velkej, kdyz se snazim o Poppin's Hip Carry. Jinak jsem se satkem spokojena. Asi to vyresim ringslingovvymi krouzky. (Asi ty nejvetsi, co myslis?)
Potom mam jeste Indio bavlna len, gramaz 180, delka 4,2. Ten je o hodne tenci, vazala jsem s nim dopredu novorozence. Akorat ze pro pohyb doma jsou uvazy na bricho k nicemu, takze davam batoh s vyse popsanym tlustochem. Na ven beru Ergo a nosim na brise, male je 5 mesicu.
Prave nevim, jak dal, jestli ji budu tahat v Ergu na brichu do roka a pul jako starsi deti (akorat ze Ergo je na tohle uzke). Do Kibi ci jineho nositka pro batolata se mi investovat nechce, protoze jsou na vylet neprakticky velka (kdyz clovek nevi, jestli to dite chuzi da, nebo budu potreba poponest). Takze zvazuju nejaky tenky nosny satek v batohove delce, co by se proste slozil do zavazadla a hotovo. Laka mne to hedvabi, akorat ze cena je sklicujici. Eileen s hedvabim se mi moc libi, akorat bych teda nerada investovala do satku, ktery se nakonec ukaze v provozu horsi nez to Indio, co uz mam.
Budu vdecna za nazor.