• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Jen takový výlev... Na šátku mi vždycky vadil ten uzel. Dneska jsem si koupila RS kroužky a musím říct, že je asi od první vteřiny miluju :) Zádný obří uzel na zádech a boule pod bundou, hurá :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    SANCHA: Díky!
    KOTENCE: Hmmm, tak já to ještě zkusím... díky :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MISERY: Za tech par nepovedenejch pokusu, nez to natrenujes, ji neublizis. Neboj se ji v tom opravdu hodne utahnout, pak se chvilku projdete, at se obe uvolnite a priste to bude zase lepsi. Ja se ze zacatku taky bala, ale dite neposkodis, kdyz bude mit dvacet minut malo podsazenej zadecek nebo trochu nakrivo hlavicku. Muzes zkusit ten zpevnenej limec z zinky, at z ty hlavy nejsi nervozni.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Tak jsem dneska ten šátek poprvé chtěla vyzkoušet, otevřela jsem si video od Vonzino, udělala kapsu, nacpala do ní dítě, zkoušela to utáhnout a nějak se mi to nezdálo a začala jsem se bát, abych jí nějak neublížila, že jsem to vzdala :(
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    MISERY: U me byla Jantar a byla jsem spokojena moc. Doporucuju
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    MISERY: ja bych tak malou do manduci nedavala. Je tam sice novorozenecka vlozka, ale stejne mi to neprijde idealni.
    MISERY
    MISERY --- ---
    TABBY: Prosím dej, ještě chci zkusit oslovit Jantar (Back on Trees), potkala jsem jí onehdá na veletrhu u stánku Bamboolik a byla mi maximálně sympatická, ale kdyby náhodou nemohla nebo mohla až za dlouho, tak bych zkusila ten tvůj kontakt :-)

    Ještě jedna věc, zkusila jsem malou nacpat do Manducy, ale nejsem si jistá tou hlavičkou. Ve videonávodu tu hlavu nějak neřeší, vzhledem k tomu, že tam maj starší dítě. Můžete mi to někdo zkouknout a zkritizovat a případně mne okamžitě zastavit, pokud jsem to udělala nějak špatně? :D Díky!




    TABBY
    TABBY --- ---
    MISERY: Znám holčinu, co dělá kurzy v Bráně. Chceš kontakt? Je příjemná, bystrá a empatická. Za individuální lekce bere cca 500 Kc, coz si myslím není zadna tragedie, a pokud si na manipulaci s ditetem netroufas, tak se odborna pomoc vyplati.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Tak bych už chtěla vyzkoušet poprvé ten šátek, ale nějak nemám odvahu na to, zkoušet to sama. Dceři je 14 dní. Mám raději sehnat nějakou instruktorku?
    ROXXA
    ROXXA --- ---
    NEELLA: připojila bych se s dotazem na nosítko hopediez, zda ho nekdo ma a je ok?

    Doporuceni na nositko s sirokými ramen. popruhy? mám ted na malého storchenwiege, ale uz mi prestává být pohodlné, hlavne ty uzke popruhy jak jsou blizko ke krku v kombinaci s tím jak je kluk tezsi a tezsi (uz ma 7,5kg a 4m zadny drobecek). Rikala jsem si, ze se sirokym popruhem tj. satkovym by to mohlo byt prima. Ale nemela jsem moznost vyzkouset.)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TABBY: Asi bych měla, ale nedělám to. Jen ho většinou složím a uhladím. Zrovna teď lítá sušičkou, poprvé, tak jsem zvědavá co to sním udělá.
    TABBY
    TABBY --- ---
    DALEEN: Jak je na tom s udrzbou - musis ho zehlit po kazdem pouziti?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Dneska jsem po dlouhé době vyrazila s dcerou v šátku na delší procházku (cesta do školky se synem a zpátky - což je pro mě delší úsek) a musím říct že to Yaro s konpím fakt miluju. Čím dál tím lepší a lepší :)
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    Zdravím po dlouhém usilovnem vybíráni nosítka jsem došla k závěru a vybírám mezi dvěmi

    Bondolino Slim-fit Denim stars nosítko - iSatky.cz
    http://www.isatky.cz/cs/bondolino-slim-fit/1533-bondolino-slim-fit-denim-stars-nositko.html

    Hoppediz HOP-TYE Los Angeles turquoise - ŠátkoMánie.cz
    http://www.satkomanie.cz/cs/nositka/1674-hoppediz-hop-tye-los-angeles-turquoise.html

    Malému je měsíc, jaké jsou rozdíly mezi těmito nositky? Diky
    HOKITOKY
    HOKITOKY --- ---
    KLEVKA: Děkuju moc, zkusm jiné úvazy. Šátek noname, málonošený pevný.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    HOKITOKY: podle fotky mi to prijde v pohode...mozna si muzes navazat ditko trochu vys, lepe se pak snasi ta vaha, teda me....jinak myslim, bud zvolit jiny uvaz, nebo satek nebo obe dokupy....
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    HOKITOKY: nebo vyzkouset batoh ale s roztazenymi pruhy a s ukoncenim na tibetana, tyto vymozenosti dokazi z batohu udelat pohodlny uvaz, jinak batoh hodnotim jen jako zacatecni uvaz, ktery te nauci manipulaci na zadech. pohodlnejsi jsou mi jine uvazy...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    HOKITOKY: a copak to mas za satek? me reze z batohu na ramenou, kdyz mam tenky-malo nosny... Nebo vyzkousej jiny uvaz, ktery se rozklada ve vice vrstvach. Treba double hammock, batoh kapsa, christinas ruckeles....
    HOKITOKY
    HOKITOKY --- ---
    Před časem sem se tu ptala ale neměla jsem fotku. Ahoj, takhle vážu dceru na záda a po čase mě začnou řezat "popruhy" v podpaží a na ramenou. Jak to napravit?

    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    Kdybyste měl někdo zájem, prodávám novou, jen vyzkoušenou Manducu.
    [ OFFERINGNABÍZÍM: NOVÁ Manduca / Praha, Velké Popovice / 2500 CZK ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam