• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    PETPET
    PETPET --- ---
    LALUDMI: no, ja jsem prave taky mala.. Ono to bude asi i tim, ze jsem zvykla na satek a nositko proste tak pohodlne neni. Zase ale ve vedru, jako bylo vcera, je nositko lepsi. U nas jde hlavne o to, ze syn je zvyklej koukat pres rameno, coz v nositku nejde a vyklani se hodne do stran. Jeste si nekde pujcim tulu a uvidim.
    LALUDMI
    LALUDMI --- ---
    PETPET: Mám Kibi i 10kg dítě a na ramenech mě netáhne. Ale moje dítě v nosítku jen spí, takže má látku vytaženou co nejvýš a nemá snahu se naklánět a vykukovat. Jinak já jsem malá (152 cm) a jsem moc ráda za možnost zkrátit ramenní popruhy.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    V čem je pls rozdíl mezi kibi a tulou? Díky, asi prodammanducu
    PETPET
    PETPET --- ---
    Holky, vy, co mate kibi. Mam ho pujcene na vyzkouseni na 10 kg dite. Nesla jsem ho na zadech a dost to tahlo na ramenou. Je to normalni nebo mam neco spatne nastaveno? Ramenni popruhy mam nahore na nejmin... Mel teda latku do pulky zad a dost se vyklanel a vykukoval pres ramena.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    SIG: Tam jsem - budu to muset začít víc sledovat :)
    SIG
    SIG --- ---
    LENZIE: nosime deti
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    SIG: Aha... a to je v té šátkovací skupině nebo přímo na FB Didymosu (jestli je)?
    SIG
    SIG --- ---
    LENZIE: kupovala jsem pres FB, objevuji se tam celkem casto :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    SIG: Děkuji :) Podívám se po něm, jestli ještě někde bude, případně jestli nemají jinou limitku/verzi.
    SIG
    SIG --- ---
    LENZIE: je to didymos mystic petrol nejaka limitka a je uuuzasnej... nemam teda s cim srovnavat ale na prvniho je fakt skvelej :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    SIG: Můžu se zeptat v jakém šátku nosíte? (jinak malá je naprosto kouzelná) :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MISERY: tak ja zatim satek vyuzila jen kdyz kocar fakt nesel. na moje hyperaktivni dite bude asi lepsi manduca az udrzi hlavu a bude ji moct kroutit ze strany na stranu. ale treba ted na hotelu se hodil. vzala jsem ji na snidani v satku a mela alespon volne ruce na jidlo
    KYO
    KYO --- ---
    SIG: Jezuuus, to je prcek.... :))) moc krasne!
    MISERY
    MISERY --- ---
    TRAMIN: Hele, my jsme vobě zpocený až na p*deli, ale malá je spokojená. Jediný, co nesmím mít, je výstřih, aby neměla hlavu položenou na holý kůži, to jí asi vadí, jak se potím, že se lepí. Takže buď triko bez výstřihu a nebo dávám trojhránek z bambusový viskózy (Angel-Wings) :)
    SIG
    SIG --- ---
    KLEVKA: my jen tady kolem Tabora, ale myslela jsem ze kdyz s miminkem tak tak max na hodku nekam na zmrzku, no a nejak se nam to zvrtlo na cele odpoledne :) ale bylo to prima, holcicka to prospala jen na nas mrkla pri predavani a chrupkala dal :) uzijte krakonosovice :)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    My jedem tůrovat do Krakonoš, mějte se tu všichni moc krásně a pronošeným dnům zdar (+:

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SIG: jejda, taková malá holčička... to je krása s taťkou....a kde jste tůrovali?
    SIG
    SIG --- ---
    dneska sme vyvencily i tatu...a teda zapotili sme se vsichni tri konopi nekonopi, ale je fakt ze sme dali docela turu a je fakt hnusne...

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    TRAMIN: zkousela jsi tenky satek s primesi? treba konopi, len, hedvabi, bambus.... ja osobne v lete v balne taky nevydrzela, varila sem se ve vlastni stave... nebo nositko...to luftuje vubec nejlip (+:
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TRAMIN: ne, nejak se navzajem regulujeme, nebo nevim... kazde dite ale takove neni, prvni noseni akceptovala jen jako transport A-B, prostredni kdykoli a nejmladsi model se nejdriv tvaril, ze tohle tedy ne, ale vcera doma nesla uklidnit a v satku behem chvilky...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    neni vam vzajemne horko? ja mam dojem,ze to miminu nevyhovuje,protoze moc hreju a vzteka se. v kocarku je vic v pohode.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam