• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    holky zajímalo by mne v čem vsem je lepší šátek oproti nositku nebo naopak u malého miminka, novorozenete? jsou někde nějaké informace?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    KLEVKA: děkuju :) taky mi trvalo několik týdnů ho vybrat a ještě jsem nepotkala nikoho kdo by měl stejný (a že sleduju dost šátkařek :D). a za pár dnů mám narozky a myslim že se vyklube něco dalšího... ;)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    AOTEAROA: vauuu, teda, ten satek je tak krasny a tak moc vam slusi, to je fakt radost pohledet...! kocham se (+:
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    dneska to šlo :)

    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Jo, nebýt té růžové, tak o nich nevím. Té jsem si všimla jako první :) Moc růžovou nemusím, ale líbila se mi.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LENZIE: ty jo, proklikla jsem na tu ruzovou a tam je to i s modelkou a vypada to fakt dobre...pripomina mi adelay...To je pecka, ze i takova firma uz dela nosici bundu...skvele...na fotky tesim (+: Dekuju..!
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Taky mě to překvapilo :) Mají ji i na webu - https://www.alpinepro.cz/damska-bunda-straita-ljcj144?colorVariant=644963
    Až do ní navleču muže i s juniorem, tak dám fotku "na živo" ;)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LENZIE: alpine pro dela nosici bundy? Tak to cucim (+: mas pak nejake foto? a kolik za ni chteji? a je to softsheel?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Noooo... ona je to vlastně dámská bunda :) Sháněli jsme nějaké outdoorové oblečení, vlezli do Alpine Pro a tam je měli - nosící bundy ve slevě. Lze nosit klasicky, s těhotenskou vsadkou a vsadkou na nošení. Muž je nadšen, já také. A v černé variantě nevypadá vůbec jako holčičí :)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SIG: tak pak foto prosim (+:
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Nebolí vás z nošení záda? Bolest zad a nošení dětí - Vanda Schreierová
    https://www.vanickovani.cz/neboli-vas-z-toho-noseni-zada/
    SIG
    SIG --- ---
    aaaaaaa aaaaaa aaaaaa budu mit na testovani NAMAK aaaaaa aaaaaa
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    BODY_SUIT: Mě ještě napadá, že osobně mi neni příjemný dávat na novorozence "tužší" šátky a řeším hodně, aby byl fakt měkoučký, u batolete už mi to tolik nevadilo.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LENZIE: To je skvele...(+: Alda vzdycky mrmlal, ze vypada v te moji priserne, hehe...Takhle to je pro chlapa asi fakt lepsi, kdyz ma svoji....
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Tak muž si natolik oblíbil nošení, že jsme mu dnes pořídili softshellovou bundu, aby mohl nosit i za nepříznivého počasí :)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SANCHA: v tržišti,promiň, z mobilu neumím hodit odkaz
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SANCHA: mam ty velryby a cena by šla asi dolu
    SIG
    SIG --- ---
    ELLANOR: nejak nepotrebujes s rustem ditete delsi, vetsinou spis cim vetsi dite tak zlracujou zensky satky protoze meni uvazy. obecne na ten zaklad staci satek kolem 4.5-5m. me treba by dle tabulek stacilo tech 4.5 ale mam rada delsi i kvuli pohodlnosti pri kojeni, takze za sebou taham delsi vocasek, ale vim ze kdykoliv muzu povolit a kojit (coz asi resim jen ja s pidiprsama,jinak co jsem cetla zeny spis ruzne rolujou prsa :D )
    co se cen tyce, muzou se zdat sileny, ale ferovej kus do 1500 sezenes. dobry je ze se to tak toci, ze kdyby ti jeden nevyhovoval proste ho strelis za ten samej peniz co jsi poridila a obratem kupujes dalsi
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    AOTEAROA: BODY_SUIT:
    Díky, vázat umím, teda s pvním dítětem jsem navázala, co jsem potřebovala. Z druhým jsem narazila na problém a teď zjišťuju jaká je to vlastně věda:). Například svůj šátek jsem považovala za dlouhý, má 3,5m, já mám postavu mohutnější, ale první dítě bylo drobnější - nenarazili jsme na žádnou potíž a vázala jsem kolíbku, kříž s kapsou uvnitř i ven. Jen jsme tomu říkali jinak, tak se na to ptám :)..
    Teď mám mimčo obříka a zdá se, že je všecko jinak, jinak rychle se vyvíjí psychicky a jinak rychle zase těžkne, drží hlavu a tak. Druhý šátek bych si asi nerada kupovala neb mě ty ceny dost vyděsily. Ten první mám od kámošky, takže jsem vzala co bylo, řešilajsem tehdy akorát barvu a jinak jsem jí věřila, že se s tím dobře chodí - a ono jo :)). Nevím jaké jsou možnosti délky, materiálu, pružnosti atd. Tak proto se ptám, i když asi jako pako ...eee, tedy začátečník :)..
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    ELLANOR: Vertikální úvaz, základní je kříž s kapsou uvnitř. Doporučuju naučit se ten, a až ti dobře půjde, koukat po dalších, aby se ti to nemotalo. Já si na nějakou změnu troufla až za dva měsíce skoro.
    Šátek ti rozhodně na první měsíce stačí jedné délky, podle velikosti postavy, většina žen nosí velikost 6, nebo když jsou drobnější, tak 5. Velikost 6 měří na délku obvykle 4,5 až 4,7 metrů.
    Asi vůbec nejlepší je najít si někoho, kdo ti to ukáže v reálu se svým šátkem a nechá vyzkoušet. Zkus párkrát s plyšákem a pak s dítětem, ono miminko tam lépe drží než příliš lehký plyšák.
    Na jutubu hledej v angličtině profil Wrap You In Love, případně v češtině Vonzino1. Kříž s kapsou uvnitř, anglicky je to FWCC, což bude front wrap cross carry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam