VERONIKAEMA: bohužel podobná, i když ne tak špatná zkušenost - na iŠátky.cz i na Šátkomanie.cz :( šátky na objednávku prostě nemají dodací lhůtu týden až dva, ale spíš "něco mezi dvěma týdny a nikdy", a navíc ani jeden eshop neumí dobře komunikovat. já objednávala na isatky.cz a po 2 týdnech jsem psala dotaz zda vůbec mají šátek na cestě od výrobce, abych věděla jestli si nemám objednat radši něco jinde. odepsali asi za 3 dny, že je šátek na cestě k nim a pak mi ho hned poslali a to už bylo rychlý. ta samá zkušenost s druhým webem. prostě to asi dělají jako vedlejšák k práci nebo na mateřský nebo já nevim, a nedrží to v hlavě ani si to nikam nepíšou, a prostě na ty zákazníky zapomínají. šátek jsem samozřejmě měla zaplacený předem. měla jsem štěstí, že pak dorazil, anžto někteří lidé mají i tu zkušenost, že po 2 týdnech dal výrobce vědět že šátek vlastně nebude.
kdybych měla obchod, tak lidem píšu průběžný stav objednávky, žejo... bohužel ne všichni to u nás ještě umí. ale je zase fajn, že si to můžeme koupit jednoduše v ČR ;)