• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    AOTEAROA: Tohle byl muj nejoblibenejsi uvaz na zada jeste s christinou...A jo mas recht, je potreba ho trenovat, ale pak to za to pohodlicko stoji...A DH ma taky sposty ruznych krasnych zakonceni a da se snim vylozene kouzlit... PS Mas to navazano uplne uzasne a krasnej satek a spici miminko...!!! to je the best (+:
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    VERONIKAEMA: Neco jsem vcera procitala na ruznych diskuzich...zaujalo me to... Maji jednu velikost, je to pry tkany satek ale ma malou nosnost... Tak max na miminko, pak se zarezava...
    A celkove muj nazor, za tech par stovek se to dalo cekat. Vyroba kdovi kde... Asi bych osobne priplatila nejakou tu stovku na bazarkove bavlnene sanami a mela dobry pocit ze je to opravdu kvalitni cesky satek... Sehnala jsem kdysi krasny sanami kiwi za 700, pak sanami orange za 500... Tenhle lidl je tusim za 400?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    můj úplně první pokus o DH (double hammock) - moc mi to nešlo, mám strašně dlouhé tělo, dlouhé ruce, krátké šlachy a malé dítě v poměru k tomu :D nejsem moc schopná zakasat tu kapsu pořád, ale řekla jsem si že budu trénovat. mám to tam halabala, ale drží to výborně, nohy mu to neškrtí a než jsem si vepředu uvázala uzel, tak vytuhl :D a to už pár hodin nejedl :)

    jen si zatím vůbec neumím představit takhle chodit ven :( už chci jaro!

    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VERCA_ZABA: jen se zeptám, co ti nevyhovuje na KSK, tedy kříži s kapsou uvnitř? co jsem zkoušela jiné úvazy (klokan, dvojitý kříž), tak jsem se ráda vrátila ke KSK, je prostě nejlepší... DK je podle mě spíš na děti co drí hlavu a vystrkují ručičky, i když by ještě neměly, nebo pak už na velké děti které už třeba chodí a budou mít ruce ven. klokan je krásný, ale celá váha je na ramenou a především je to pro mě spíš "parádní" úvaz, neboť v něm nejde moc hýbat rukama.
    TABBY
    TABBY --- ---
    VERCA_ZABA: Klokan? (Vazes asi kříž s kapsou, dvojitý kříž je něco jiného.)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    je nejaky jiny přední uvaz krome dvojiteho kříže s kapsou dovnitř (píšu to sna správně), co bych mohla vázat pro tříměsíčního, ktery ještě nedrží hlavu?
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    TRISSIE: Znám. Starší spala přes den skoro výhradně v šátku (postel nic, kočár nic, občas ještě zabrala v hacce nebo u mě na hrudi), a to klidně i několik hodin v kuse; naštěstí jsem si s ní v šátku mohla klidně sednout a jíst/psát/odpočívat. Naše mladší taky spaní v šátku/nosítku moc nedá, přitom v kočáru spí nádherně. Navíc nemá ráda, když s ní jen tak postávám, nedejbože sedím. Inu, každé dítě má něco. A gratulace!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mám ze sebe radost, zvládla jsem dneska s Bárou v šátku výpravu do práce, nainstalovat notebook, kafe s projektovou vedoucí, krátký nákup a cestu zpátky (včetně komplikace v podobě zavřeného metra).
    jen teda narozdíl od kočárku (který jsem nechtěla brát kvůli komplikovanému přestupu mezi linkami metra A a C, Bára v tom šátku spala za celé dopoledne dohromady asi dvakrát deset minut, jinak furt čumákovala. V kočáře by spala minimálně hodinu.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SANCHA: tula free to grow :)
    SIG
    SIG --- ---
    AOTEAROA: pocitala jsem co bylo doma (moje,puceny,testovani) plus teda blueberry na par minut na srazu protoze to byl splnenej sen
    seznam poslu do zpravy, nejde mi tu z mobilu posilat obrazky
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SIG: hmm, taky sepíšu :) co všechno se počítá? i to co jsem si na sebe s dítětem navázala jen někde na srazu na pár minut, nebo jen to co jsem nějakou dobu měla doma, i kdyby to nebylo moje?

    nahoď seznam, jsem zvědavá :)
    SIG
    SIG --- ---
    Jsem satkova coura
    Dala jsem se do sepisování seznamu toho co mi za ten rok a půl prošlo rukama
    Jsem na 30 a mám pocit, že jsem ještě na něco zapoměla
    KAI
    KAI --- ---
    POZITRON: asi sem taky neco prsknu. ;)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KAI: jenom tady a ve fb skupinach, moc jsem tomu nedala, nejsem satkovej typ.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    POZITRON:

    říkal někdo knírky?
    merino kukla od Crawlera included.

    KAI
    KAI --- ---
    POZITRON: kam ses na šátky dívala, že ti všechny až na dva přijdou jak z etnoshopu? :D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LENZIE: ten je krasnej. po tom s knirkama od aotearoy druhej, kterej nevypada jako z etnoshopu!
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    AOTEAROA: joo ty jsi mozna myslela v "Nosime deti" na FB ze? To je fakt, diky
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    AOTEAROA: ja si na to prave netroufam..., i kdyz to nevypada na nic extra sloziteho, mam z toho respekt..., satek je uplne novy, jen snad 2x navazany na vyzkouseny.., tak se mi uplne nechce se do takove delky motat s 3 mesicnim miminkem, nosila jsem prvniho syna v bajecne zanosenem a tohle je slusny rozdil...
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    AOTEAROA: prave proto se ptam tady:), to ani nevim, ze je jeste dalsi skupinka, nasla jsem prave jen tuhle:), diky za info...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam