• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KAI
    KAI --- ---
    CAMELLA: mám Perlato, tak jsem Aoterky Lagunu srovnávala zas s tím :)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    PROMETHEA: jak staré máš dítě? já kolem 10 měsíce koupila lennylamb onbu a to je na krátké nošení super a je i rychle nasazovací + cena je podle mě nízká...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PROMETHEA: to chápu, ale i satková nosítka mohou byt rychlonasazovací stejně jak manduca přece ;). Já bych tedy nepohodlné nositko nepoužívala, mam se moc ráda na to :))
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    CAMELLA: manduca ma zas vyhodu, ze je fakt rychlonasazovaci. Pouzivam ji prave jen na kratke noseni, a nemam v umyslu nosit vic nez je nutne. Pokud se zmeni situace, udelam to, ale myslim, ze to s manducou nejak doklepem :) to auto jezdi, jen ten pocit z jizdy neni uplne opojny :))
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PROMETHEA: střel manducu a porid si nějaké lepší šátkové nositko :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KAI: zephyr dream https://www.moisha.cz/archiv-vzoru/moisha-zephyr-dream/
    Někdo tu psal, ze ho má kamarádka a hrozne kouše, já ho tedy povazuju za ňuňavýho mazlika. Ve srovnání s Lagunou je imho trochu tenčí a přijde mi, ze méně drhne při dotahování :).
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    ANGIOLETTO: nositko. Nosilo se mi s nim vyborne, ale predesilam, ze s jinymi satkovymi nositky zkusenost nemam.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    Povzdech: vracim vypůjčeného Storcha a zacinam druhy dite nosit opet v manduce, kterou už jsme měli pro první dítě. Je to jako vzdát se novýho audi a vrátit se k ojetému opelu, achjo :( ta manduca je dost tvrda a vlastne neni vubec pohodlna..
    TABBY
    TABBY --- ---
    CAMELLA: A? Jak to srovnání?
    KAI
    KAI --- ---
    CAMELLA: kterýho Zephyra doma máš? A jaký je teda srovnání? :D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BODY_SUIT: tady hrálo roli, ze mam doma jiného zephyra s merinem a proste jsem POTŘEBOVALA to vzájemně porovnat. Ehm. Muž si ťuká na čelo.
    Každopádně teď nečekaně kupujeme nové auto, tak ted mam na dlouho utrum.
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    CAMELLA: tak aby jsi za chvíli nekoupila toho Charmanta, co teď nově má :D

    Jinak ad. Aloe, taky jednu doma mám, nosí v ní muž. Je mu ultra pohodlná a chválí si hlavně křížení popruhů. Mě, jak jsem malá a krátká, uplně nevyhovuje ten širokej bederák na dvě přezky. Ale jinak je fakt pohodlnoučka, odnosila jsem v ni už i 10km výlet a nikde nic nebolelo, netlačila, nesla jsem ve pŕedu s křížením 9kg, bez křížení je pro mě tohle nosítko no way.. Další nevýhoda pro nízké postavy, že nemá regulaci popruhů a na zádech i se stažením na max nosit nemůžu, protože dítě je nízko a po chvíli mě z toho začnou fest bolet záda.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    A jinak bych asi měla nějak bloknout nosící skupiny nejen na fb, protože aotearoy vychvalování Moisha Zephyr Laguna mě přeplo do módu “Shut up and take my money” a už mi tu leží na poličce. Jako na potvoru ho paní prodávala. Je skvely!!!
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Aloe musím někde vyzkoušet, ze je skvělé jsem už slysela z více zdrojů a líbí se mi ten bederak :).
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    AOTEAROA: Jojo, já vím. Na lokálním srazu jsem zkoušela i šátkové, ale to nepotřebujeme - máme šátkovou Lenku2 rostoucí ;) Nicméně to látkové, na léto... uvidíme... :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    LENZIE: Aloe nosítka jsou fakt skvělá, a většinou za dobrou cenu :-) dělají i z šátku.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    A ještě testování Aloe Toddler
    A asi jsme se zamilovali :) Musím říct, že tohle nosítko nám opravdu sedlo. Je pohodlné a krásně sedí. Testovali jsme s mužem oba a shodli jsme se na tom, že nejlepší je pohodlný široký bederák s dvěma přezkami, který krásně pomáhá rozložit váhu, ať už člověk nese na břiše nebo na zádech. Pokud bychom rozšiřovali arzenál nosítek, určitě bychom sáhli po látkovém Aloe (teď ještě musím přesvědčit muže, že ho fakt hrozně potřebujeme...) :) Nošenec: 23 m, 86 cm, 10,5 kg.

    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Tak jsme zase testovali :)
    Nosítko Mia Mini
    Nahodili jsme vcelku na rychlo a na chvilku, neb jsme měli zapůjčené jen na cca den a půl a T. zrovna neměl nosící náladu. Vcelku mě překvapilo, jak je nosítko velké (myslím, že zádovka by nám nějaký ten pátek ještě vydržela, než by z ní vyrostl). Popruhy velmi pohodlné, bederák měkký, skvěle padnoucí. Za mě rozhodně jedno z nejlepších látkových nosítek, které jsme měli možnost testovat. Míry nošence: 23 m, 86 cm, 10,5 kg.
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    Enormie mela na facebooku od 21.30 givaway (vybrane satky nositka vyrobky za nuzsi cenu, kdo pod prispevek prvbi napise “beru” ma tu vec za akcni cenu vcetne dopravy zdarma. Porad je tam dost veci nezbranejch,tak mrknete
    BLANITCHKA
    BLANITCHKA --- ---
    Tu parku s beránkem od AW mám a odchodila jsem v ní závěr těhotenství. Tím, že jsem jí měla na sobě v podstatě nonstop (protože do žádné jiné zimní bundy jsem se nevešla), tak jsem jí ke konci už nemohla ani vidět.

    Ale tenhle intenzivní provoz zvládla skvěle a beránek je velmi ňuňu. Velmi teplá záležitost.

    Od AW mám i mikinu s kožíškem a náplety- vylborná a zavinovací zimní svetr (taky nošen už v těhotenství).

    Za mě se vším spokojenost a přijde mi, že je co se týče materíalů i provedení o několik řádů dál než co jsem zkušebně zakoupila u jožánka a bonprix.

    Ceny mě až tak nedráždí, ale já obecně mám politiku málo věcí, ale co mi vyhovujou :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam