• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: to bude asi baby, pokud Aronovi je, ne? Kdyžtak zmer šířku sedu a výšku operky a zeptej se na nosime děti ;)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    mám půjčenou na vyzkoušení Tulu, alenm majitelka už neví, co to je za typ, nevíte to pls?

    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    TERUSEZBUSE: také jsem se nad tím chvíli pozastavola, měl to jak z látkovek, tak z šátku, tak i pak z papírové pleny, ale je to v pořádku, je tam hodně té kůže, tak se to tak zvláštně pomacka, ale myslím, že na funkci to vliv nemá :))
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TERUSEZBUSE: můj je zmačkanej, ale přijde mi, že spíš z plenek. Ale nevypadá, že by mu to vadilo
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    TERUSEZBUSE: pokud si to dobře pamatuju, tak ten můj to pak taky měl jak zmuchlanej papír :)) ale že by si na to vyloženě stěžoval, to ne. stěžoval si POŘÁD když v šátku nebyl. a v něm někdy taky. ale to už je jiná písnička ;)
    TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    Ahoj, mám dotaz na nošení kluků. Prosím vás je normální, že když vyndám mimino z šátku nebo nosítka má úplně pomačkaný kulky a pindíka? Používám látkový pleny, tak jsem přemýšlela, jestli to není tím, že tam má tolik materiálu. Zatím byl vždycky nošený maximálně pár hodin, většinou tak 1-3.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    včera jsme absolvovali ten výlet, kvůli kterému jsem řešila přehřívání. nakonec jsem to až na Sněžku šla jen v tričku. Prcek byl celej den bezvadnej. Střídala jsem šátek a nosítko, dohromady 20km - 12h a 4 zastávky. mám radost - užili jsme si to všichni.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AOTEAROA: Jojo, bohužel proste ten příští týden je jediný pitomý, no uvidíme :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    KAI: už jsme se s Camellou domluvily, že to zkusíme pokud se jí podaří za mnou dojet. akorát se bojim, že mezitim budou holý stromy a všechno šedý :( i když dneska jsem byla fotit a ještě to šlo.
    KAI
    KAI --- ---
    CAMELLA: s tím Terka umí kouzlit!! Vlastní zkušenost! ;)
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    LENZIE: no v ty době měli jen jeden druh takže asi tu menší.. Jak jsem psala :) využiji ji jako tehotenskou teď no :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    STARDAY: za málo :)
    NUDLINEK: a jakou verzi vsadky jsi měla? Oni totiž dělají baby, která je pro miminka, a pak ještě min. jednu, která je na větší děti. My testovali tu baby a byla nám fakt hodně těsná (T. má 26 měsíců, vel. 86, váha 11 kg - je to taková hubená dlouhá žížala). Tu větší jsme bohužel ve skupině neměli, takže nemohu porovnat, jak by seděla. Ale s těmi zipy souhlasím - u jedné bundy jsem s tím zápasila tak, že jsem se na to vyprdla.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AOTEAROA: já bych i chtěla, ale jsem teď dost nefotogenická :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Kdybyste některá chtěla nosící fotky, dělám je moc ráda :) Tyhle jsou ze včera ;) chlapeček už se nerad nosí, moc nespolupracuje a ani neni nejusměvavější, ale nakonec se dílo podařilo :) holčičce je asi 3,5 roku.
    https://www.facebook.com/fotilatma/







    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    PROMETHEA: mám to vypozorovaný. totiž začlo to tak, že jsem měla zapnutou bundu a řval a přestal, když jsem ji rozepla. jenže občas to nestačí. dneska jsem metelila na tramvaj, zapotila se, v tramvaji řval, i bez bundy, dokud jsme nevystoupili na čerstvej vzduch. je to jedinej společnej jmenovatel. chodím s ním občas 5+km streky v tempu, ale tam to uhlídám spíš, protože to je plánována námaha a když se moc zahrejvam, zpomalim. v sobotu ale polezeme na kopce a to ze mě bude asi lejt, i když půjdu jako šnek. no jsem zvědavá :-)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    GUDRUN: odpoved nemam, ale mam otazku: porad si nejsem jista, jestli se ty deti v satku/nositkach opravdu prehrivaji? Narozdil od nas se preci nehybou...
    Ja teda pouzivam venku vetsinou nositko a kocar soucasne, a dite je oblecene tak, aby mu v kocare s teplym fusakem bylo akorat. A kdyz ho pak vezmu do nositka, tak (zatim) extra nic navrch nedavam. Koukam, aby byla hlava a nohy v teple
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nosím prcka v tomhle počasí po městě v obyč body a teplackach v tenkým bavlnenym šátku a stejně se prehrivame oba, když hejbnu kostrou. nosici mikinu mám většinu času rozepnutou. v nosítku, jak to luftuje po stranách, mi to přijde trochu lepší. když se přehřívá, řve. mít ho bez čepičky nechci. já se při námaze hodně prehrivam, v tomhle počasí sportuju venku v tilku nebo tenkým tričku. o víkendu se chystáme na túru se stoupanim, tak se bojím, abych ho neuvařila. bude mít merino a na hlave kuklicku. víc nalehko ho mít nemůžu, zase se bojím, aby ho neofouklo. je na to nějaký jiný trik, než termoregulační šátek?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Jo, ty kompatibility u bellyboo jsem se taky bála, proto nakonec ta guslenok, ta jde dat kamkoliv, i do kabátu bez zipu.
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    LENZIE: ja teda mela problem s bellyboo ze i pres kompatibilni zipy se proste na nektere bunde lehce nenasazovala a nezapinala.. pak se i sem tam odepnula a rozjely se ty zipy.. no a okolo 9 mesicu uz jsem mela problem s ni dite dostat pod bundu a to jsem dost zizala.. ted ji nosim jako tehotenskou a je super :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam