• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    HOZYM
    HOZYM --- ---
    Tak uz jsem tady zase:) Prosímvas, vybírám si nositko. Jsem drobný postavy, Manducu jsem nikdy nedotahla, vždy na mě visela, bolely mě z toho pak záda. Teď mám dvouměsíční mimino, který je trochu cvalik, takže tím spíš chci lépe vybrat. Od kamarádky mám Ergobaby Adapt, ale když to fest dotahnu, aby to na mě neviselo, podivne to odstává - ramenni popruhy vlastně vůbec nesedí na ramenou. Tuším, že mě z toho záda budou bolet taky. Dělám někde chybu nebo má člověk my konstituce jít do satkovyho nosítka? Šátek mi je nejpohodlnější, ale je to na mě strašnej hardcore, to vázání, vedro v tom, muž to na sebe nikdy neveme atd.
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    (a jinak doufám, že se po praní vyrovná, protože teď zrovna to asi bude dýl, akorát len je na to prý náhlý a má tendence se lámat)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    PISISKVOR: no... když si vzpomenu O:-) tak jednou za dva měsíce, častěji se mi nezadaří
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    SKLIBA: co znamena obcas:) ze kdyz si pul roku nevzpomenu tak uz to tam pak zustane? nebo kdyz to budu skladovat par let ve skrini a pak to vyperu, tak se to zas vyrovna?
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    PISISKVOR: občas přeskládávám aby byly sklady jinde než předtím
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    prosim jak ty satky skladujete, kdyz je nepouzivate? u Loktushe psali obcas protrepat, at nevznikaji nerozlozitelne sklady, a koukam, ze uz vznikaji. to abych to kazdych par tydnu protrepavala nebo co?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    kdybyste měly některá chuť pomoct s knihou o šátkování, tak to bude super :)

    Hithit - Kniha Miminka v rovnováze - nošení dle poznatků fyzioterapie
    https://www.hithit.com/cs/project/5931/kniha-miminka-v-rovnovaze-noseni-dle-poznatku-fyzioterapie
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    jak to dopadlo? s eliskou jsme si vymenily par zprav, nejdriv to bylo neprijemne, ale pak probehla z jeji strany omluva a par navrhu.. nakonec se za mnou stavi na chate po ceste na veletrh. ma to po ceste a nejak to doladime spolu.. pokud budu chtut bederak vyztuzit,vyztuzi zdarma a po tu dobu mi zapujci jine nositko.. takze jsem nakonec s kimunikaci spokojena a snad bude nakonec postelovany nositko ok :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: Já jsem ti to chtěla napsat hned, ale čekala jsem jak se ona zachová, nicméně prostě u šitých věcí to tak je, jak píše Aotearoa
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    PISISKVOR: kupovala. tohle mi napsala:

    Dobrý den,

    koukala jsem teď na fotku vašeho nosítka a je ušito správně a skutečně sedí i menší velikosti než 68, to máme vyzkoušené, jen to chce správně nastavit. Stáhnout sed šňůrkou na max, zajistit mašličkou, dát si bederák do pasu, pořádně jej dotáhnout a po nasazení ramenních popruhů dítě ,,sklepat´´ do ,,kapsy´´ která na nosítku vznikne. Kdyžtak mi pošlete fotky se synem v nosítku. U zakázkových nosítek bohužel od smlouvy odstoupit nelze, to jde pouze u skladových nosítek. 

    S pozdravem Eli

    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    ach tak.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    PISISKVOR: je to na objednávku, na to se tahle záruka nevztahuje.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    KATIA: ono dipování je fakt jedna z mála možností, jak se drahého šátku zbavit bez obří ztráty. Bohužel některé ženské to trochu přehnaly a tuhle tombolu začaly masivně zneužívat. Byla jsem chvilku v takové skupině právě kvůli šátku a zírala jsem. Někdo koupil kravinu za 3000,napsal že to má hodnotu 4000 a tuto částku vydipoval, takže se obohatil. Někdo to pak fakt vyhrál, to jo. Jednalo se třeba o kávovar, koupili to asi někde v akci a dipovalo se za doporučenou cenu.

    Pokud si ale někdo koupí šátek za 12 tisíc a za rok ho nedokáže prodat ani za 8000 tak může díky dipu získat víc peněz. Protože spousta lidí ten šátek chce, ale prachy nemaj, a nakonec to někoho stojí třeba jen 100 Kč.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    SIMCIIQ: a tys to nekupovala pres net abys klasicky do 14 dnu odstoupila od smlouvy?
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    SIMCIIQ: Ono nevím přesně jak to s Eli je teď, co má udělanej novej e-shop a má nový lidi na šití, ale když jsem si od ní nechávala šít mei tai z mýho šátku nějak na přelomu 2017/2018, tak to byl taky dost voser. Strašně dlouho to trvalo a když už jsem se konečně dočkala, tak to bylo ušitý křivě, nakonec mi teda za to poslala nějaký peníze zpět, ale ta domluva byla dost hrozná.
    Každopádně na to zkoušení je fakt dobrý si něco půjčit tak na ten týden, zkusnositko.cz jsou taky dobrý.. no a nebo se pak na ND přihlašovat do testování, tam je jen nevýhoda, že to dlouho trvá, co se teď prodloužila testovací doba na tejden na jednoho no
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    KATIA: jj, jde. co se daní týká, tak zisku se nedosahuje. losování dělají admini přes random.org a nahrávají to. tak snad z toho zas tolik rizik necouha :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    AOTEAROA: moc si nefandím.. spíš se smiřuji s tím, že si na to nosítko budu muset zvyknout a budu nosit min, než jsem chtěla..
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    SIMCIIQ: držim palce :)
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    GUDRUN: jj, pro dipování je potřeba být ve skupině Omnifera bazárek - https://www.facebook.com/groups/979038778971379/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam