• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    aneb co si mam teda koupit misto toho:D
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    MYRTHIE1: ted je to na max (predtim jsem myslela, ze uz je, ale jeste kousek zbyval). popruhy mam utazeny nejak tak, aby to drzelo, uz jsem z toho kokot:))

    omlouvam se, ze to zde tapetuju svym vkusnym autoportretem, ale tak jeste jednou - po vychazce, a zas mne prijde, ze to zakulaceni zad tam teda moc neni:

    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    PISISKVOR: Já si teď nejsem jistá, jestli má Lenka utahování i na ramenou, ale z fotky mám pocit, že jo. Zkus to utáhnout na max a naopak trochu povolit ramenní popruhy v podpaží, to by mělo víc zakulatit záda. Plus ty ramenní popruhy je potřeba při dotahování posunout už na rameni dozadu a pak jen dotáhnout přezku (tj. ne zapnout přezku a rovnou dotáhnout, ptže tím to dítě na sebe akorát připlácneš)
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    CAMELLA: dik:)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PISISKVOR: Jop, hned to vypadá líp:). Uvidis po tom výletě no
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    CAMELLA: jo pardon, to jsem uplne opomenula. nemela jsem, ted uz mam, a celkove jsem utahla vic u ty popruhy i za cenu toho, za na ramenech uz to neni takovy bajo. mnohem lepsi, ze? nevisi tam uz jak obesenej. tak to jsem kokot, mela jsem to teda jen blbe utazeny.
    kdyby mne to takto drzelo i po par h pochodovani, tak myslim dobry, ze?

    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PISISKVOR: Je to možné no, že bys potřebovala slim verzi...nicméně zadovku máš stáhnutou na max?
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    CAMELLA: diky, ja uz ho ale vys nedostanu prave (tak, aby tam setrval). mam dlouhy zada a ono to na tele drzi jen do urcite urovne.
    to je po navratu z vychazky, kdy si to utahuju v prubehu, kdyz nekde postavame, kazdopadne tim pochodovanim vzdy trochu spadne (v prubehu hodin). davam si ho maximalne vysoko, uplne pod zebra, vlastne ho mam trochu i na zebrech, kdyz na to ted saham. a takto to skonci.
    prave no, taky jsem zvykla mit decko vys a vic dokulata. a deje se mne to az tedka v te Lence, az kdyz macek ztloustl. mozna kombinace moji konstituce a tohoto nositka neni uplne to spravny kombo.
    zkusim jeste postelovat.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PISISKVOR: já bych dala výš bederák a zkrátila zádovou opěrku, abys měla dítě víc zakapsované - ted je moc "narovno" dle mého názoru. Rovnou když si tam prcka dáváš, tak bys ho měla směrovat prdelkou "k sobě", aby se hezky zakulatil
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    CAMELLA: ajo, dik.


    je to jen muj pocit, ze mne visi u pasu?

    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PISISKVOR: já jsem spokojena, ale nemam tu s křížením. Jen mě štve blbé utahování když je dítě na zádech
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    PISISKVOR: abych Lenku nepomluvila, zkousela jsem znovu jeste vic utahnout ramenni popruhy (nakupni manie klepe na dvere, zuby nehty odolavam). posunout decko vys timto zpusobem lze, akorat mne osobne to neni uplne pohodlny, protoze pri tak pevnym utazeni nemuzu rozprostrit latku z tech popruhu tak, jak bych si prala (takze je to spis muj osobni problem; nemam uplne uzky ramena).
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    CAMELLA: a jak se s tou lenkou citis?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PISISKVOR: teď nosím možná víc v lence než šátku (i když jich doma mám hafo, ne, že ne)
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    AOTEAROA: tyjo myslis (vetsi dite=niz)? porovnavam s tulou, kde toho macka mam furt dost vysoko. v lence mne uz tak trochu cumi mezi prsa, misto aby mel hlavu polozenou na hrudniku nad prsama (kdyz spi). jako usazenej mne prijde v pohode, ani se nezlobi, cely mi to prijde ok az na to, ze realne je o kus niz nez byval, coz je takovy divny pro me, vyplyva z toho nutkani furt ho nejak stelovat, ale bederak uz vys nedostanu a utahovanim popruhu uz ho jen dal pritlacuju k sobe a ubiram mu prostor, na vysku umisteni uz to vliv nema.
    ja si tu andalu fakt snad pujcim. pac jestli uvalim dalsi balik za novy nositko tak uz si fakt zatukam na celo.
    ale ty mne jiste rozumis, jak je to s tema endorfinama:D
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    PISISKVOR: řekla bych že to jde u všech nosítek, které mají na popruzích zapínání a ne jen regulaci délky. Moje LennyUp to umí, Andala to vždycky má na objednávku, takže záleží na kusu, většina lidí si to tam asi dává. Já to třeba hodně chtěla a ve výsledku jsem to nepoužívala, protože se mi lépe nandavalo dítě do nosítka kde jsou popruhy zapnuté a nemusím pokaždé hledat přezky.

    Není to jen o tom, že si musíš prostě zvyknout že dítě je větší a dává se níž? Pamatuju jak mi vadilo že dítě mám na břiše a ne na hrudi. Ale tvoje nosítko neznám.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    MAD_MAN: diky, a tady to provesovani, ze tezsi dite trochu klesne, to jste zaznamenali?
    CAMELLA: ty jsi spis satkova, ze:) - nemas tu andalu nahodou ozkousenou? v tom smyslu zda to decko drzi nahore?
    starsi jsem nosila v manduce a tule toddler, mladsi v tule ftg, a u vsech jsem vzdy mela hlavu decka nahore na hrudniku, vic smerem k brade. v lence to slo taky, ale az posledni dny sleduju, ze decko je dole, a utazenim to neni, je to zcela ocividne materialem, mekkosti nositka. kdybych ji takto nizko mela v satku, uz dotahuju.
    si rikam kdyz ta andala je satkova, zda to nebude to same (sem nervak, chci to hned, nechci objednavat nositko z pujcovny ani nikam jezdit zkouset, a nanestesti andala je skladem; neni mne pomoci, tak se v tom snazim zorientovat nez se mne zatmi a k vedomi prijdu az par tisic z uctu bude pryc:D).
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    PISISKVOR: měli jsme asi rok půjčenou andalu, tak to šlo ale asi to není pravidlo, teď máme lenny up a tam to jde taky - vlastně to byl základní požadavek
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PISISKVOR: určitě to jde u hodně nosítek, stopro u Monilu, možná i u Andaly, ale mrkni i na další.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    problem: lenka s sirokyma zkrizenyma popruhama porad top, akorat jak se to dite zvetsuje a pribira, tak se zacina trochu provesovat (dite zkratka nejde usadit tak vysoko, jak to jde napr. s pevnou tulou ftg, a jak jsem zvykla). v podstate to nicemu nevadi, az na ten pocit.
    existuje nejakej jine nositko, ktere umoznuje to krizeni popruhu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam