• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    POZITRON: Levný úplně nevím, ale levnější má Shara a Jožánek. Ale teda vyplatí se připlatit, bohužel třeba Bonprix je fakt hnusnej pytel
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    nevite, prosim, jestli maj jeste nekde jinde nez v bonprixu levny tehotensky a zaroven nosici mikiny nebo bundy? nosici facebookovy skupiny prolejzam, ale tehotenska/nosici bunda z druhy ruky za skoro dva litry? to ne.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    SIMCIIQ: ja zrovna ted prodávám za babymonkey mehindi ice, chtěla jsem zkusit noseni na jednom rameni ale není to pro mne. Pořád chodím s batohem a pod popruhy od batohu ho neumím utáhnout takže usnadnění práce to pro mne není. Jinak je nosný a příjemný.
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    SIMCIIQ: Tohle Yaro, ale v kombinaci s vlnou jsem měla. Strašně se mi líbil ten vzor, ale byla to na mě taková deka, že jsem ho skoro nepoužívala a brzo poslala dál. Hlavně to vůbec nebylo skladný, což byl důvod, proč jsem RS chtěla.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    LAUDAM: jo to je pravda..

    takže byste tady šly nejspíš do té dekky..
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    Šátky a nosítka se teď všeobecně špatně prodávají, ceny poměrně dost klesají, je otázka, jak to bude za rok. Levnější šátky jsem třeba i teď prodala dobře a rychle. Dražší šátky se prodávají hůř. RS se celkově prodávají hůř, ale Dekka svou politikou cílí tak, aby byla lukrativní. Jako užít si pořádný šátek, co ti sedne a pak případně půl roku počkat s prodejem je asi to nejmenší :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: jj asi jsem na tu barevnost divná.. ten Yaro vypadá takto :D
    Yaro Urban Geo
    https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/...nt-prg1-1.xx&oh=59b168249a2a8477d267850b3d7911fe&oe=5DDAD8C0
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: To je nový vzor, který zatím, Kor vzhledem k barevnosti, nebyl úplně oblíbený, takže těžko říct, s tou prodejností. Ale holky, co Evu maj, nad ní áchaj že je moc příjemná :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: hledala jsem a našla dekka ornamenty eva
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: Už je ten největší hype za námi, ale Dekky jsou pořád jedny z nejstalejsich šátků na trhu. Jakou dekku máš? Islu?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: snad mi ho ta holčina půjčí..
    jinak ta dekka je z části bambus.. za dvojku mi ji prodá, dekka se bude dál prodávat dobře? když ji za cca rok budu chtít prodat, dostanu třeba 1800? ted mi jedna holčina říkala, že třeba ten little frog hodně ztrácí na hodnotě..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: těžko říct, bez ozkoušení. Jak psaly holky, záleží i na vazbě, asi by to mohlo být Ok, ale taky nemuselo.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    a co to yaro prosim?
    ted se ke me jeste dostal lanny lamb na ozkouseni..
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    SIMCIIQ: Doma mám Vatanai z tmavě modrého páteřáku a unese s přehledem a pohodlně i 3, 5 leťáka na hodinu. Zkoušela jsem i RS s vlnou, jsou fajn, ale obří, s hedvábím - ty jsou super nosné a tenké - fajn na léto. Výborné jsou lněné nebo konopné - zanošené - nejsou to tlusťoši a jsou fajn nosné. Půjčovala jsem si v naší nosící skupině, něco na testovacích srazech, něco na různých DOD. Ono také není bavlna jako bavlna i se stejnou gramáží, jde také hodně o vazbu.....lepší je zkusit :)
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    doporucuji Dekku vsemi deseti i kdyz ji nemam.. stavila se u me kamaradka a ja malem svuj milovany satek hodila po vyzkouseni dekky do kose.. mam MOM a byla jsem s nim spokojena uz na druhe dite.. ta dekka? byla teda s primesi tusim Dekka Thea, neco tak jemneho jsem v ruce jeste nemela.. dost zvazuju jestli neprodat MOM..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: naopak, teď je na prodej megamoc Dekk RS, jen holt nejsou za 1000. V prodejním albu ve skupině na fb je toho fakt hodně.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: co Yaro gramaz kolem 300? se mi jeden za litr libi.. dekku nikdo neprodava,ten little frog mi nabizi za 750, ale me se fakt spatne dotahuje..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: little frog je na menší děti, to neber. Ty máš valibuka, takže bych se dívala buď po vysokogramážních nebo po nějakých nosných příměsích - ale dekka RS jsou fakt moc fajn, teď doma mám půjčeného Michaela a to je božan :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: myslela jsem, ze mi jako vyhovuje RS.. ted jsem si pujcila little frog, ten mi nejde utahovat..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: Jestli ti vyhovuje dekka, běž do ní, je to RS přesně určené pro velké a těžké děti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam