• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    SKLIBA: střih jsem tvořila tak, že jsem uspala dítě v šátku a pak k bundě připínala kus starého prostěradla, naznačila si, kde vede zip a dotvořila střih, vyšla mi taková jakoby slza - AW to má tak řešené v kabátech a parádně sedí.
    Zde je pěkně vidět: https://www.caramilla.cz/...2018/06/nosici-bunda-kabat-Angel-Wings-recenze-test-oblekani-16-z-19.jpg
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    POZITRON: Souhlas s holkama - první byl kabát Bonprix a hned šel pryč -pak Angel Wing - ano dražší, podstatně, ale už 2. sezona a luxus, jak na mini mrňouse, tak na toddlera - stejně i bez vsadky.

    Druhá "levná" varianta - návod na vsadku vykoukaný z netu a do podzimního kabátu na zip jsem si vsadku ušila a slouží také už 2 sezony luxusně i ve více bundách (když šla na prochajdu mamina - byly stejné zipy... apod.)
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    SIMCIIQ: Dekku jsem měla možnost testovat, šátky luxusní, zvlášť na větší děti, ale nesedla mi jejich firemní politika, takže jsem od nich ustoupila. Ale kdyby měli jen trošku jiný přístup k prodeji, tak do ní jdu, jsou výborné :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    POZITRON: já mám vsadku do kabátu do půli stehen a právě mi to přijde jako fajn délka. jinak konvertor na zip je diy záležitost za pár korun, pokud to jsou standardní zipy dostupný na českým trhu
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    VAMPY: Skaldino vyzkouším, díky, znám ho pro větší děti a A má jen 75cm, ale je potřeba myslet na budoucnost :-)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    VAMPY:
    CAMELLA:
    mohla bych poprosit o vyfocení vsadek? Softshellu tu mám mrtě, zahrála bych si na čínskou kopírku :-D Základní střih trefím, ale vychytávky, ty člověk nevymyslí na koleni
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    POZITRON: Ja mam bellyboo vsadku z druhy ruky za 600 a frcim na ni celej rok a pul co mame nosence. Je softshelova, takze ji pripnu jak na mikinu, tak na zateplenou vestu, i zimni bundu. Haranteti v ni nikdy zima nebyla, protoze ze spodka ma ten softshell jeste fleecovou vrstvu a jeste truni v nositku...
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    GUDRUN: Hele ja nosila rocni v zime na obleceni (ja lehci bunda a pod tim funkcni vrstva, ona poradna zateplena kombineza) i nechodici (jen stoupajici) 13mesicu 10kg dceru na zadech v Eli 0+. Nosim ji v tom od jejich tri mesicu a nemuzu si stezovat. Ale na rocni a starsi dite by to chtelo nositko s pevnym sirokym bederakem, co utahne bez problemu i dvou a tri lety deti a ty neprijdes o zada. Pri mne je tech deset kilo na noseni na brise (spis poponaseni) fakt strop, takze doporucuju neco co se ti snadno bude nahazovat na zada. Lidi si hodne chvali skaldino. V podstate vsechny moje turisticky postizeny kamaradky frcej na Skaldinu a davaj s tim meskutecny tury. Ale pokud by jsi chtela jiny nositko, tak bych urcite nesla do niceho mensiho nez velikosti toddler.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    POZITRON: Na nošení existují univerzální vsadky, které jdou do jakékoliv bundy, jsou na knoflíky. Budu výhledově prodávat. A nebo pak existuje zateplovací kapsa, ta jde taky do jakékoliv bundy.

    Jinak třeba bellyboo vsadka má různé konvertory a když jim vyfotis zip na bunde, pomohou ti
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    POZITRON: Vidis, já mám trika Jožánek moc ráda, naopak kvalita je supr, jako jedny z malá triček drzej, nepřetáčej se a tak :).

    Jinak jak rikaj holky, ty hadry pak unosíš i bez vsadky, já mám dvě Angelwings mikiny a jsou naprosto boží, prijemný, krásně seděj...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SOLEI: moznost ozkouseni? a za kolik?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    POZITRON: nebudes nosit 2 mesice,vse je prizpusobeno tak, ze ji pak muzes nosit i netehotna.. jsou bozi, miluju sharu!! mam zimni bundu i mikinu..
    KATIA
    KATIA --- ---
    GUDRUN: ty nosis fakt hodně, to bych urcite investovala. Pro me to bylo fakt na par měsíců, ted jsem nosila v létě trochu.na zádech, v zimě uz ho neunesu :-))
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GUDRUN: jo, noseni bude aktualni az od ledna, ale v listopadu/prosinci uz zas bundu nezapnu a taky budu potrebovat v necem chodit. vubec nevim, jak zjistit, ktera vsadka bude sedet na jaky zip a bundu mam do pulky stehen, prijde mi to takova zvlastni delka.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KATIA: brala jsem taky Bonprix do začátku. když jsem přišla na to, že budu nosit hodně, investovala jsem do toho. pořád mám oblíbenou Bonprix mikinu, je trochu neforemna, ale má úplně praktickou tmavě modrou barvu, takže ji nosím hodně.

    Jinak ještě pro Pozitron, pokud to chceš na zimu do města, nezatracovala bych možnost vsadky do tvé současné bundy / kabátu.
    KATIA
    KATIA --- ---
    POZITRON: mne ten bonprix nejak desnej nepřišel, rozhodne na par měsíců ok. a diky za připomenutí, budu mit na prodej lehkou cernou softshellku v 36, a delsi zimní bundu v 38, oboje na přední nošení ;-)
    Jinak elegantnější věci jako trika a svetry jsem brala z asosu
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    ještě jeden dotaz, prcek začíná víc chodit a já myslím na to, jak to bude s nošením v zimě. ještě všechno v zimě určitě neutape a já s kočárem fakt nechodím. ale zase ho budu chtít určitě vypoustet, takže by bylo lepší nošení na bundě než pod bundou. vím, že praxe ukáže, ale dává smysl se v takové situaci vybavit prezkovym nositkem? nerostoucim - ty přezky všude nás točí. takže Monilu mezi? co mám ještě zkouset za nositka? nebo to bude nakonec bude jinak? jak jste nosili v zimě chodící děti ve věku 1-2r? Díky.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    vracíme se z dovolené a náš didyclick je po 2 týdnech úplně nechutnej. dám ho máchat několikrát a pak vyperu na dlouhej cyklus na 40C. můžu ho ručně predeprat žlučovým mejdlem? nebo nějakej jinej trik?
    jinak si na něj nemůžu stěžovat, prcek rok a 9kg a dala jsem s ním třídenní přechod Karpat s batohem na zádech - ale už je skoro v neprodejnym stavu :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    POZITRON: no jo, možná budu tu černou Adelaide prodávat, ale dala jsem za ní 1700kc před rokem a myslím, že za ní třeba 1400-1500kc v pohodě dostanu, protože je v top stavu. záleží, jak si zvykneme na nošení na zádech. tím chci říct, že se ty nosící věci fakt točí, takže se nemusíš bát koupit, prodas po roce se ztratou pár stovek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam