• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GUDRUN: A mas tip na nejakou konkretni znacku, nebo je to jedno? Je to uzitecna rada a vyuzil by ji minimalne muz na obcasny noseni venku... Jenze ja chci nosit vic a nechci se vzdat trochy ty mestsky elegance.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KEMENTARI: mám mj zateplenou nosici kapsu a byla to skvělá investice cca 500kč. Řeší přechodný období, situace, kdy si nejsem jistá, kolik vrstev pres dítě, dá se použít jako přebalovací podložka, podlozka, když ho chceš dát při delsim nošení na bříško, deka do kočárku (používáme ve sporťáku), je úplně univerzální. Nevýhoda je, že to fakt není elegantní.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    CAMELLA: Ty jsi bozi. :) Posli mi prosim do posty odkaz ma to tu skupinu, neznam ji. :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: Ta holka ji prej už poslala zpet, takze nic, ale kdyz si zavolas, třeba ji chytnes :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KEMENTARI: Ok, kdybys potrebovala, mam tu navíc docela dost uni nosicich věcí (jakože dvě kapsy, jednu vsadku a tak :)))
    Jsem v tomhle trochu sberatel :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KEMENTARI: Jinak na fb ji jedna holka v albu nabízí v S, zeptala jsem se, zda je volná...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    CAMELLA: Děkuju, už se mi povedlo domluvit si, že si zítra půjčím bundu od kamarádky. Tak snad nebudeme ve vězení dlouho. :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KEMENTARI: chceš půjčit univerzální vsadku?
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    AOTEAROA: Zatím to vypadá, že mi není souzenej. :( XSko dorazilo a je mi dost těsný, Sko jsem měla rozjednaný na Vinted a prodejkyně mi právě napsala, že ho prodala někomu jinému. Na webu Angel Wings už mají jen tu béžovou variantu, která se mi vůbec nelíbí. Zejtra jim zavolám, jestli je šance, že ještě naskladní i jiné barvy.
    A do se nám dneska rozbil kočárek a oprava zabere pár dní, takže máme s Maxem technicky vzato domácí vězení, ach jo.
    IFKA
    IFKA --- ---
    CAMELLA: jo, stejný
    KEMENTARI kdybych měla ještě někdy nosit, chci tenhle, i zpětně si ho nemůžu vynachválit :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    KEMENTARI: moc ti ho budu závidět, já po něm moc toužila, ale dítko se mi narodí přelom dubna/května a jinou těhu/nosicí bundu už mám, takže jsem nakonec odolala koupi s tím, že kromě té šílené ceny by mi byl asi k ničemu.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Děkuju moc za rady! Vypadá to, že budu muset zkusit obojí, jinak se toho nedoberu. XS mám na cestě z eshopu AW, S si dojednávám z druhé ruky, protože u výrobce už mají S jen v béžové, kterou nechci. Komplikovany. :)
    Snad ten kabat stoji za to, vypada po technicky strance opravdu vychytanej!
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    IFKA: a měla jsi tuhle konkrétní? Já jsem si ji zkoušela přímo u nich na stánku a sama majitelka mi podala M, že jsou větší. A byla mi natěsno, ale byla a to jsem fakt tlustá, Kemi má o 30kg méně než já...
    IFKA
    IFKA --- ---
    KEMENTARI: to ti bude S. M jsem měla s velikostí 40.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    KEMENTARI: AW ma imho debilni velikosti (co jsem zjistila, nejsem zdaleka jedina, kdo si to mysli).
    mam od nich 3 ruzny veci, vse o cislo mensi velikost, nez bezne nosim. sedi mi to, ale uuuplne natesno (o kousek vetsi bych ocenila). o cislo vetsi mi ale hodne plandalo - zkousela jsem takto SW bundu, dve ruzny mikiny a zavin. svetr, a ta vetsi vel. jako by byla vetsi o 2 cisla, ne o 1 (mam 180cm a jsem stihla). pokud je moznost, i za cenu postovnyho bych objednala 2 vel. a vracela.

    jinak ja jsem si nechala usit parku od Shary a je to uplne nejvic pohodlny! AW sw bunda je pro me porad bozi na bezny noseni, ale kvuli tem nahovno velikostem je Shara o mnoho pohodlnejsi (akoratze borka ma na muj vkus strasne dlouhy lhuty - cca mesic, v zime v lete, je to jedno)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    KEMENTARI: kamarádka má a skutečně je spíš lehce větší.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KEMENTARI: Jasně, já jsem si teď pořizovala kabát na 17m dítě ;)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    CAMELLA: Po porodu jsem cca 36–38, ale představuju si, že to trochu shodím... Letos bych v něm nosila tak do března, to bude malému 5 měsíců. V říjnu 2020 mu bude rok, takže další nošení by bylo v období roku až roku a půl. Je reálný, že by se do toho kabátu vešel i v tomhle věku? Vůbec si to neumím představit, nevím, co je obvyklé. :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KEMENTARI: Spíš větší, doporučila bych ti xs. Mám vel 44 a na veletrhu jsem si zkoušela tuším m a byl mi. Mam ten vlněný v L.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Nemáte náhodou některá tenhle kabát od Angel Wings ve velikosti S? Zajímalo by mě, jak je na tom velikostně – menší, větší, true to size?

    https://angel-wings.cz/...inky/kabaty/zimni-kabaty/zimni-kabat-angel-wings?attribute_pa_barva=bezova

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam