• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    GUDRUN: já chci šít u monilu
    LAUDAM
    LAUDAM --- ---
    ATUARFIK: Zkus juknout na zkusnosítko.cz - jsou relativně kousek od tebe a je tam možnost půjčit si novorozenecké nosítko na 2 měsíce :) Kamarádka teď využila a je moc spokojená, šátek jí nesedl.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    ATUARFIK: Zkus ten šátek, jestli máš možnost. I kdybys zjistila, že tohle není pro tebe. Já měla první dvě děti v nosítku (1. Becvo s nivirozeneckou vložkou, 2. Caboo), teprve se třetím jsem sebrala odvahu uvázat šátek a užívám si to moc :) už dva a půl roku a občas poponesu i tu prostřední.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ATUARFIK: určitě nevadí :). Jen zrovna meitai už je vázáním v podstatě stejně náročné jako šátek, mno uvidíš sama, co ti bude vyhovat :). Mám tu i nosítka, ale bohužel až tak od 4m, do té doby jsem víceméně čistě šátkovala.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CAMELLA: Jj, jsem z Tuchoměřic. Děkuju za nabídku - já si s šátkem moc nevěřím, takže zkusím, co bude říkat dítě na nosítko (třeba mai tei se mi líbí moc, to by jí mohlo vyhovovat). Ale jestli nevadí, povedu tvoji nabídku v patrnosti a kdyžtak se ozvu.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ATUARFIK: Nejsi náhodou někde z Roztok a okolí? KdybYs chtěla, nabízím půjčení a instruktáž k šátku, jsme od Kladna, miminčích hadrů tu mám dost :-D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Díky. Už koukám na nástěnku na značky a v ponděli se půjdu do Dítěte na Letný zeptat, co by mi mohli půjčit na vyzkoušení. :)
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    ATUARFIK: a další varovný signál je, že na krabici nabízí možnost nosit čelem od sebe což je naprosto neergo...
    na obrázcích to miminko ukázkově visí, takže jak již bylo psáno je to visítko a to neber...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CAMELLA: Že jo? Myslela jsem si to. Přímo výrobce dává na obal fotku, kde jí to dítě visí proklatě nízko u boku, to pojme podezření i takový nováček jako já.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ATUARFIK: nene, to je ukázkové visítko (=neergo, nebrat)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Prosím radu. Mám novorozence (5 týdnů), dostala jsem od kamarádky nosítko Red Castle Sport. Nemám s nosítky zkušenosti, ale podle toho, co vidím na netu a jak se mi zdá, že v tom to dítě sedí, to ergonomické není ani náhodou. Můžete mi to prosím někdo vyvrátit nebo potvrdit?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CAMELLA: no právě, je jich moc a já nemám permoníky vybírat
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: a já osobně mám onbu od Hanky Chvojkové a je skvělé :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GUDRUN: monilu, andala, maggion, zumbucca, pepe porter, donkey...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    nechtěla jsem si to onbu nechat šít, chtěla jsem ho koupit bazarové jako všechno před tím, ale jednak na mě vyskočil ňuňu scrap, druhak ten výběr onbu z druhé ruky je tristní (jedno hezký mi uteklo a od tý doby 14 dní nic...) Našla jsem, že šije Monilu, Maked by Lucy, máte na někoho konkrétního doporučení? Díky!
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Nabizim hnedou manducu za 500 mate li nekdo zajm posta...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SKLIBA: jo, pojištěné samozřejmě bývají :). ale ona situace na celní poště je imho specifická a snad jsem to nezakřikla :)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    CAMELLA: muži se ztratily tři balíčky se zaplacenými čidly nahuštění pneumatik na auto, všechny někde na cestě mezi celnicí a dodací poštou. Pokud posílat, tak fest pojištěné, pravda je, že z mých zásilek se neztratilo zatím nic.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SKLIBA: ¨jak myslíš, já posílám průměrně tak 6 balíků měsíčně (hodně testuju šátky, nosítka) a zatím ťuk ťuk, všechno dorazilo, kam mělo :)
    SKLIBA
    SKLIBA --- ---
    CAMELLA: Když já jsem teď dost z ruky na půjčování, leda by se muselo posílat a to mi přijde zase takové trochu nejisté, už se mi za život pár balíčků ztratilo a nerada bych, aby se to stalo něčemu půjčenému
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam