• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KATIA: to ne, ale když ti dá celý tým výpověď, tak to ve dvou měsících výpovědní lhůty nevyřešís
    KATIA
    KATIA --- ---
    KLAIR: výpověď do druhého dne? to snad právně nejde, ne?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KEMENTARI: nebo jsou prostě... pardon, blbý.... a jestli jim nabídli na ruku bonus třeba pět tisíc.... :( ach jo
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    KLAIR: Tam asi musela byt nejaka fakt nezvladnuta komunikace, ty svadleny musely byt bud hodne nastvany, nebo mit fakt strach o praci, jinak si to neumim vysvetlit.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    CAMELLA: Taky je mito desne lito, mam od nich vsechno nosici obleceni i vetsinu kojiciho. A je to skvely.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    GALE: ja to četla a je mi z toho špatně.... 15 výpovědi do druhého dne :-( co to je sakra za lidi?!
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GALE: mínus neber osobně, ale hrozně mě to štve, mám mikiny od AW děsně ráda a kabát přímo miluju :/
    GALE
    GALE --- ---
    Angel Wings končí. Právě to oznámila sama jednatelka na FB v živém vysílání.
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    KAI: jj, ja jsem to tak myslela, ve chvili, kdy díte uz chce lezt nahoru a dolu, tak je plne oblecene a nosim na oblecení, ale na zadech.. v takovem pripade zas uz kapsu moc nepouzívam, pac je dite plne obleceny..
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    KAI: Na bundě mi to taky není úplně příjemné, hlavně jak na softshellu nosítko i šátek (ten především) docela kloužou a s tou neforemností a přes kapucu mám potíže při nošení vepředu zapnout zádovou sponu; při nošení vzadu celkem OK. Ale kabát by se ušpinil od botiček, resp. nejde jen otřít jako bunda, tak to dost dobře jinak nejde.
    KAI
    KAI --- ---
    souhlasim, male dite jsem davala vzdy jen pod spolecny obleceni, nosici mikina a nosici bunda. kapsu jsme poridila prave az kdyz se mi dite pod to obleceni jednak uplne dobre neveslo, nebo to bylo neforemny a nepohodlny a hlavne kdyz uz chtelo dovnitr/ven a tak jako tak bylo samo oblecene do zimy. ja bych zas nedokazala chodit s rozepnutou bundou. ale nakonec jsem dosla k tomu, ze kapsu nemam rada a nemam rada noseni na bunde, tak uvidime, jak to budu resit, az bude druhe dite vetsi :D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KAI: To mám tedy stejně jak Body_suit, malé dítě bych na bundu nevázala a velké zas už vážu plně oblečené...
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    KAI: me to vadi z vice duvodu. tahne pod ní, takze musím díte vic nabalovat. Kdyz mam rozepnutou bundu, tak mam pocit, ze si to líp cely sedne. za druhy vazat maly mimino v satku na bundu mi prislo vzdycky dost sileny v tom smyslu, ze je tam hrozne moc vrstev, nemam s ditetem tesny kontakt a tim padem o nem nemam tolik prehled a hur se vaze do spravne polohy. treti duvod je, ze kdyz navazu az na bundu, nepritápím diteti mym teplem, protoze moje bunda izoluje, takze dite musim vic nabalit. a jako posledni vec mi vzdycky vadilo, ze se dite otlacuje o zip hlavu.
    KAI
    KAI --- ---
    MAJKA:
    BODY_SUIT: proc s rozepnutou? ja se normalne oblecu, zapnu bundu, na to si navazu dite a pres nej dam kapsu
    M4LL0RY_KN0X
    M4LL0RY_KN0X --- ---
    LENORE: ja mam sofshelku, tmave sedou, a takovejhle bordel a bahno je na ni videt minimalne...mam teda nosici, ale vazala jsem chodici dite na bundu na zada taky ;)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    JULIANNE: mela jsem ze zacatku manduca sling a jo, slo to, naucila jsem se s nim vazat, protoze se lepe utahoval (ze zacatku u mini mimina), ale jakmile jsem presla na pevny, uz jsem elasticky nechtela. to rikam jako satkovy amater. urcite neplati maximalni doporucena vaha udavana vyrobci, pronasi se uz tak pri 5 kilech dost a musis po chvili dotahovat, to je k vzteku. hlavne kdyz ses zrovna v zime venku a mas bundu.
    doporucuju kamaradce koupit elastak z druhe ruky a pak ho zas prodat za podobnou cenu, az ji zacne stvat, to bude mozna brzy. :)
    LENORE
    LENORE --- ---
    A jak řešíte bahno a sníh u větších deti? Úplně nedokážu vymyslet řešení pro dlouhy procházky v zimě (cca 10 km), kdy chodící 1,5r dceru sundam tak 3x za výlet ze zad (z Manduky), chvíli si pobíhá, upadne, vyválí se v blátě (takže od pasu domu je zaflakana) a pak nějak nevím co s ni :). Zatím ji vracím zpět do nosítka na záda, ona má nepromokavé oblečení, já zatím tenkou pláštěnku/bundu, která jde doma otřít. Chci s ní chodit dal do lesa (cca 2 km sídlištěm), tam ji vypustit a hrát si, pak zase nahodit na záda a cestou zpět třeba nakoupit nebo jít mezi lidi. Nemluvě o situaci kdy bych chtěla jet do města metrem. Co máte za bundu? Nějakou na který není vidět bordel? To asi neexistuje, ne?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KAISERIN: dávám vlněné nebo merino ponožky a teď mám na cestě navleky many months. si na druhý dítě dopravam, co jsem si na první nekoupila
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    KAISERIN: Dávala bych, zespoda může pod bundu táhnout. Z kratší bundy mohou nožičky i vykukovat, to bych pak dala teplejší capáčky. Já teď dceři dávám jen obyčejné domácí kožené capáčky, protože jí nohy ven nekoukají a je to jen na uspávání.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    KAISERIN: Ja jsem davala - obleceni jako doma + neco teplyho na tapky a kuklu. Ty nozicky mival nekdy studenejsi, tak proto.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam