• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    SKRU
    SKRU --- ---
    N_I: mas to v nazvu auditka brouku
    N_I
    N_I --- ---
    SKRU: lovit hipstery, nezer tu antifu tak..oni zas tak spatny nejsou...ze bys je musel primo lovit...
    SKRU
    SKRU --- ---
    FOO: kazdej nesizenej:)

    N_I: ale ty hipstery nelovis, ty jim podkurujes!
    FOO
    FOO --- ---
    DOKKTOR: ó nikoli.
    SKRU: jak kterej, a chuť svíčkový fakt nijak nezmění, ale co já vo tom vim, když to jen pravidelně žeru, žejo... :)
    N_I
    N_I --- ---
    SKRU: zitra cobra, jsem tu spravne celou dobu, oproti bojovnikum se zdechlinama, ale jedem, to ti jde dobre!
    FOO
    FOO --- ---
    DOKKTOR: pokud ti uniká, co je na něm hipsta, pak je asi marný ti cokoli vysvětlovat. Já spíš marně hledám něěco, co na tom hipsta není.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    FOO: ten, kdo nechápe, co osattní píšou, si evidentně ty. bohužel :( fňuk
    SKRU
    SKRU --- ---
    FOO: olivovej olej ma chut dost vyraznou.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    SITH: Nejde mi na rozum, proč musí vegani vytvářet segedínský guláš. Mám na mysli to, že třeba taková mrkvová, čočková polévka, já nevím třeba cirznové placičky mohou být opravdu skvělé a není třeba předstírat, že jíš maso.
    SKRU
    SKRU --- ---
    FOO: jisteze je esencialni, aby se ti to zatahlo a nerozdusil si to do sracek. ale chut to nedela.


    N_I: tak ses dockal a konecne zaznelo neco, k cemu se dokazes vyjadrit? no hura!:))
    FOO
    FOO --- ---
    DOKKTOR: to slovo je irelevantní, ale to by sis musel přečíst a pochopit vše, co už bylo napsáno. Maso prostě není hmota bez chuti (já si třeba často dávám carpaccio jen s tou kapkou oleje, neb chuť syrrový svíčkový je opravdu lahodná), jak tu tvrdí býložryvý Kepaso, který fakt neví, o čem mluví.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    mimojiné mně pořád i po těch 40 shitpostech uniká, co je na tom stánku hipsta? snad ten kabát toho kluka vlevo? fakt nevim, nakopněte mně nekdo. nebo vegani už sou automaticky hipsteři? a ne, nejsu vegan ani vegetarián ani žádná podobná dietní anomálie
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    FOO: to nejsou pravy hipstri ale jejich nepovedeny klony. A sojovej gulag se delal uz minimalne jednu generaci pred tim nez se objevil prvni hipstak. S tou logikou mas asi pravdu, treba takovej Hitler se choval celkem nelogicky.
    N_I
    N_I --- ---
    uz tady dlouho nebylo, a to by jim slo dobre

    vis jak se dovis ze je nekdo vegan? povi ti to...a prida neco o zdechline:)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    FOO: pořád nejak nevnímáš to slovo "doplněné" a všechno za ním?
    FOO
    FOO --- ---
    SKRU: no u tofuláše ne, u guláše ano. To počáteční přismahnutí masa je zcela esenciální a kdo to nedělá, neumí vařit guláš (to jsou ti tragédi, co zpravidla zahušťují omáčku moukou).

    DOKKTOR: asi mi budeš muset vysvětlit, co že to teda je. V mém kmeni se jedná o tenké plátky neochucené syrové svíčkové, doplněné volně ležícím parmezánem, kaparami a/ nebo rukolou a lehce zakáplé olivovým olejem. U vás se pod tím slovem rozumí co? Posed z kabanosu?
    SKRU
    SKRU --- ---
    me dost chutna carpaccio z cerveny repy..mnam. to je to spravny carpaccio a ne tenky platky zdechlin.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    FOO: říká nekdo, kdo carpaccio považuje za tenké plátky syrového masa bez ničeho, fér
    SKRU
    SKRU --- ---
    FOO: nene, zadny pripacny se nerozpoustej, rozpousti se kolagen ze slach, ten dela tu strukturu a hutnost, barvu dela cibule a paprika a chut koreni:P
    FOO
    FOO --- ---
    FAEKAL: prapuviod to ma v oparticce hipstru, co vari sojovej gulas. Dalsi pokracovani neni trollenim masa vuci tofu, ale smutnou demonstraci toho, jaky ma bezmasa strava vliv na logicke uvazovani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam