N_I: me tenhle text docela zasahl.
Porad jsem si rikal, zda moje zurivy myslenky a vyroky, kdyz jsem potkaval na ulicii tohodle bezcennyho kripla, saska pocmaranyho, nejsou stejne nebohy, jako byl soused, co na moji kamaradku vydrzel na chodbe posmesne kokrhat cely ty leta, co na hlave nosila ciro.
Neuvedomil jsem si to ani kdyz jsem zjistil, ze je to "designer a typograf Jakub Marik" a slysel jak v TV bleje ty neordinernejsi konformisticky hovna o hovne, vedle kterejch vypada i Vaclav Klaus ml. jako vcelku pricetny a svobodomyslne clovek.
Az po precteni tohle mi to doslo, cim me tahle vrstva tak desne odpuzuje: je to prave ten pocit vlastni nedozirne dulezitosti.
Obsahová agentura Bubble spouští projekt BSNAP, který spojí značky s talentovanými obsahovými tvůrci.
BSNAP zastupuje Lukáš Kořínek, Martin Pistulka a nová posila agentury Jakub Mařík, který do Bubble nově nastoupil na pozici Content Scout & Curator.
"Jakubův úkol je hledat na sociálních sítích talentované lidi. Nezávisle na tom, kolik mají followers nebo jaké aktuální pozornosti v online světě dosahují. Tyto lidi poté zaštítíme naším jménem, zázemím Bubble a spojíme je s firmami, pro které budou tvořit obsah na míru," říká Lukáš Kořínek, majitel obsahové agentury Bubble s tím, že BSNAP tým se poté postará o celý projekt od začátku do konce jak z pohledu klienta, tak obsahového tvůrce.