• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    N_I: zdá se mi to, nebo to takhle dopadne vždycky?
    čtvrť, kde byla samá varna, smažky a chodili tam chlastat punx.. pak se tam začnou stahovat hipsteři protože je to alternativní, vyrostou tam hnusný předražený podniky a v tu chvíli už se tam nebojí ani normálové a čubky z kanclů... to je ta synergie?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Do toho se tam pletou bohemáci, rusáci a všechno tohle co se tam pohybuje.

    Pak se po vršovicích rodí děti s blánama mezi prstama... :)
    N_I
    N_I --- ---
    MUTHA: letna jede imho vic, do krymsky nejak napochodovali normalove a cubky z kancliku
    FOO
    FOO --- ---
    JND: tyvole jakej nápad, fousatej kokot akorát blbě vobšleh něco, co vymyslel (a realizoval asi o deset miliard procent lépe) někdo jinej.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ANGLAN: to je i na chlastu i na dohanu. mozna i na matech, ne?
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    ZUZKAOU: Na, tu mas cukr, ale kdybys s nim chtel bojovat, prijd za mnou a poradim ti :)) olol
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    VYHULENY_UFO: Cibetkove?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CAPTAIN_TACUD: level to bude, az do tech slupek budou hipsteri lejt kafe z kavovyho zrna, ktery proslo travicim systemem a vyslo ven spolu s hovnem. jenze na to ti idioti nikdy mit nebudou.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CDR: aha takze "generic protest" jehoz cil se specifikuje az podle reakci

    tak to pak jo :)
    CDR
    CDR --- ---
    ADAMIRA: omlouvám se ostatním za off topic
    Časová osa je jasná, o protinacionálním duchu jsem mluvil já, nikoliv autor "uměleckého díla". Ovšem v tom případě se ve chvíli, kdy se toho chopí neofašistická první republika a provlast, nejedná o oslí můstek.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CDR: Než si dáš ten keťák tak doporučuju papír a tužku, udělat si malou časovou osu a pak se zamyslet, jestli tenhle bunker-slice mohl být protinacionální protest ;)
    CDR
    CDR --- ---
    ADAMIRA: v pohodě, jdu si dát další čáru keťáku a vymýšlet další speciální oslí můstky
    JAYME
    JAYME --- ---
    no tak jestli ten umeleckej projekt zahrnoval cestovani casem, tak je fakt sofistikovanejsi nez na prvni a druhej pohled vypadal.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CDR: Takže to byl protinacionální protest, protože student koukl do křišťálové koule a viděl, že se mu na to potom někdo podepíše
    jasný ;)
    CDR
    CDR --- ---
    ADAMIRA: na řez bunkru se podepíše provlast.org.
    Ale protinacionální manifest je oslí můstek.
    Aha :D
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    dalsi level :)))
    Hit sociálních sítí a kavárenský trend? Avolatte, káva připravená do avokádové slupky | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/...divi-avolatte-australske-priprave-kavy-do-avokadove-slupky_1705211243_haf
    JAYME
    JAYME --- ---
    GANDHI: "jak to bylo zarostly" :)) no imho prave ta zarostlost z toho ten krajinnej prvek dela, jak si tu lidskou stavbu priroda bere zpatky.
    ja netvrdim, ze to tabu "nenic ostatnim co sam neumis vyrobit/nahradit" nema vyjimky, ale tedy, presne jak pises, neni naznak presahu, smyslu, jedina obhajoba je v tech floskulich o otvirani diskuze atp.
    a i kdyz bych pristoupil na tu hru o umeleckym projektu, tak mi razem musi vadit, jak uz tu stokrat zaznelo - jak je ta prace jednak plagiatorska, jednak remeslne odflakla.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Onanovat na všech těch možnejch diskuzích, facebokách apod nad white trashem to už musí bejt člověk redefinovanej po mozkový mrtvici ne? To už je opravdu nějaká mentální vada (ale nic šoujícího)

    Ten oslí můstek k protiválečnému/protinacionálnímu manifestu asi ani nemá cenu hodnotit, to by se člověk musel dostat na stejnou hodnotu ketaminu v krvi.

    btw.: "Deaktivace objektu, který byl určený k zabíjení." - to kdyby věděl Hitler, tak se mohl vykašlat i na ten Mnichov - "Prosthě ustřhelthe roh obrgupenfuhrer, to ten čhesky pevnost deaktifuje" :D

    Jinak musí se teda nechat, že ze všech otevírání diskuzí, redefinovaní čehokoliv, mrskání se do zad je tohle zdaleka nejhnusnější.

    Ale jestli mu to dovolil majitel a dostal na to povolení, tak by si měli stěžovatelé stěžovat spíš těm, kdo mu to povolení dali.

    Jinak hipsteřina za sto bodů :)))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    imho to ten kluk podelal tim, ze to hodil na facebook a prezentoval po hipstersku jako nejakej umeleckej majstrstyk. Kdyby to zustalo v rovine projektu/ diplomovy prace, tak se o tom mozna zmini mistni platek, lokalni sdruzeni fanousku vojensky historie si zanadava u pivka a tim to skonci. Takhle se toho chytil bulvar a s nim spojena luza a nasledne i seriozni media a dela se z toho skandal, i kdyz se vlastne nic tak strasnyho nestalo - ten bunkr nikdy nebyl zadnej monument, neni nicim unikatni a kdyz se clovek koukne na fotky pred, jak to bylo zarostly, tak ani zadnej extremni krajinej prvek.

    Pruse je v tom, ze jak je to provedeny, tak na prvni, ba ani na druhej pohled v tom neni patrnej zadnej presah, kterej by to odlisil od cistyho vandalismu a ani ta tabulka s manifestem to nevyresi, protoze pro "normalniho" cloveka je to prilis akademicky a neuchopitelny.
    JAYME
    JAYME --- ---
    ja nevim, i s takovym odstupem casu bych tomu "autorovi" porad rozkopal koule. a kdyz rikam rozkopal, tak myslim jako redefinoval.
    me to treba skoro vubec nevadi z toho historickyho pohledu, popravde receno mi ten patos a sebemrskacstvi kolem 1938 nekdy uz lezou na nervy.
    vadi mi to predevsim z estetickyho pohledu. ropiky jsou ozdoba krajiny, jsou do ni krasne vrostly, tou sedivou barvou a oblejma tvarama ladej s jakymkoliv mistem, nerusi, nedrazdi. vzdycky mam radost, kdyz nakej vidim, jsou to jako takovy rasici betonovy hribky. sedi si tam a do nikoho se neserou. rezat do ropiku je pro me jako kacet menhir, smirci kriz nebo bozi muka. ropik je "stavba urcena k zabijeni" nebo jak to ten sulin rekl asi takova, jako jsou ty bozi muka nastroj projekce nabozenskeho utlaku.
    argument, ze jich je "hafo" je uplne idiotskej, za prvy, jak me ma pri vandalizaci nakyho mista uklidnit, ze nekde za kopcem je (zatim jeste) jiny, nezvandalizovany? a pri jaky redukci poctu si nakonec zaslouzi ochranu? az jich zbude deset? jeden?
    zajimavy je to leda z hlediska pedagogiky a vyvojovy psychologie, kde se stala chyba, kdyz normalni clovek pochopi, ze borenim prace ostatnich si kamarady neudela, nekdy ve dvou letech na piskovisti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam