• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    INK_FLO: Jste ve firmě sám, nebo máte společníky? Firmu jsem založil s kamarádem, ale ten si nakonec našel jinou formu podnikání, začal vařit pivo.
    Priceless.
    KUTNY
    KUTNY --- ---
    STEMBUS: Bio-eko-recyklo-triiiico (tricko)? Nejsou ty ceny nejak podezrele nizke?
    SYDO
    SYDO --- ---
    Snad nebylo
    John Reed Fitness  Club Praha
    https://johnreed.fitness/cz/club-praha/
    JOHN REED ti nabízí nekonečný mix tréninkových možností v unikátním designovém prostředí za doprovodu energizujících beatů našich DJs. Začni svůj trénink v klubu, který nikdy nespí: otevřeno 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Z interiérového designu JOHN REED dýchá kosmopolitní duch. Vlivy exotických kultur, designové prvky historických epoch a street art městských metropolí se společně mísí ve stylovém koktejlu, který fascinuje a inspiruje. Kombinace barev, tvarů a materiálů vytváří kontrasty, které tě pohltí. Každý klub je unikátní, každý detail vyjadřuje názor. Co se líbí, je povoleno. A v JOHN REED se nám toho líbí opravdu hodně.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Před pěti lety se pustil do podnikání. Dnes dělá milionový byznys - iDNES.cz
    http://finance.idnes.cz/...63031_podnikani_sov#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=kolotoc
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VYHULENY_UFO: no tak jako tak měli na začátku velký kus drahého šutru a teď mají děravý a hladký kus šutru, který drží.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUZKAOU: vysochali nejakym strojem, je jisty ze je to rucni prace?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ERRTU: no von je to fakt mramor a vysochat to muselo dát strašnou fušku. A přitom je to taková kravina.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ZUZKAOU: ty vole to neni kod produktu, to je fakt cena?
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    filtr mlčí, tak... kdyby nejakej začínající buznarubec nevedel co na sebe ;)

TrueHipster
    https://www.truehipster.cz/
    FOO
    FOO --- ---
    N_I: hoši vole, chcem zrůdy, né kuracao!
    N_I
    N_I --- ---
    ZUZKAOU: neverim, nevidim malibu a...

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ZUZKAOU: ok :) ...ja rikam barman kazdemu :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A ten martini bar jsou staré dobré devadestáky věčně živé. Neironické...

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Respektive majitel Natury je regulérní barman, ale na pultem už hodně dlouho nestál.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAESTRO_007: Tak Robert (makrobiotik)už velmi úspěšně prodává celožiťák v jeseníku ve zdravé výživě a rozšíří sortiment o pšeničné pečivo.

Barman? Ty si někde v jeseníkách viděl barmana? Pravda, hlavní mafián si teď na náměstí otevřel martini bar, ale jinak tu potkáš výčepáky a nebo servírky ;-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ZUZKAOU: to je vtip nebo realita? ve Vidnave jsem stravil sice jenom tyden, ale libilo se mi tam a vesnice mam rad :) ....ale kdyz si predstavim "zapomenutou" Vidnavu v pohranici a ktomu brazilskeho kuchare, ktery pece ve spolupraci s makrobiotikem... tak mi to prijde jako slusny bizar.... kdo to tam bude kupovat a komu tim prospeje? pokud to neni mysleno jako "zakladna" s vyvozem do CR (jinak jim fandim, at se peceni dari :)

....a stou kavou je to podobne, Jesenik je uz aspon mesto, tak tam ta kavarna lepe zapadne. Ale nemam teda pocit ze bych si v jesenikach nemohl dat dobre kafe v prijmenem prostredi a zaroven barman nevypadal jak debil :)
    FOO
    FOO --- ---
    ZUZKAOU: jenže voni jsou ten nejtupější, nejnudnější a nejbezcennější mainstream... to, cio popisuješ, jsou marginální výjimky.
    CEKANKATERKA: "Třeba oni o sobě ani moc takto nepřemýšlejí" - jasně, to je velmi pravděpodobný u skupiny lidí (úmyslně nepíšu subkultury), pro který je sebeprezentace alfou i omegou veškerý jejich činnosti :)
    MATT
    MATT --- ---
    TOMBRIDER: mě teda jako hipsteřina přijde mnohem víc (z toho audítka) tohle [ LEDGE @ Hudebni masochismus aneb to nejotresnejsi z hudebni produkce ] . mandrage a podobny sragory jsou takovej ceskej agropopík. nedavno jsem se chtel jen ubezpecit, ze rybicky48 jsou to co si myslim a youtube mi pak podobnejch silenosti nabizel neuveritelny mnozstvi.. dve jsem zachytil zde [ MATT @ F2J - bug fixes and performance improvements ] . nejsmutnejsi je, ze si rikaj, ze hrajou punkrock :((
    AMANT
    AMANT --- ---
    CEKANKATERKA: tak jeste obejdi ostatni kluby na temata, ktera te nezajimaji a sup sup nekam na vokurkovy kafe za 59,-
    N_I
    N_I --- ---
    ZUZKAOU: natoposor - v koline delaj kluci super festak kde se hraje z garaze, ze zkusebny a ciratejch ortodox je tam dost, navic ted rozjeli bar pod hodinama, kde se taky da zajit na super konzig...v pravym slova smyslu
    asi zalezi mesto od mesta...mno...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam