FRK_R23: jojo, to je přesně jeden z těch podniků, co oživujou okolí a lákaj sousedy ke spontánnímu posezení.
FIDEL: jenže ta tvoje sekačka z jídelny je zcela bez příběhu. Takže se nediv, že tam brzy bude bio-raw-fusion konceptuální kulinární prostor s přesahem do designu. Pro přízemní primitivy tvého ražení, kteří v sekačce hledají ukojení materialistických potřeb, není v krásném novém světě místo.
PALEONTOLOG: ty si blbej jak celá Krymská.
DAHY: za tu cenu je ta sekačka z velryby, nebo aspoň z wagyu, ne? Hele, jezdim čas od času do jedný fakt exkluzivní hospody v jedný zapadlý vsi na Kokořínsku a tam maj ceny pravda podobný - ale s tim, že všechno od masa po poslední bylinku je z jejich vlastního chovu/ záhonku. Sami porážej a porcujou, sami dělaj klobásy a sušený šunky, i blbý fazole jsou od nich ze záhonku. Tam je to pak pochopitelný. Ale pokud se bavíme o tom mrdkobistru, tý metastáze Krymský v donedávna příjemný čtvrti, kde si akorát házej marži 500 % na suroviny z Makra, tak to je výsměch. Ostatně jako celé hipsterství.
GANDHI: já včera navozil asi 50 koleček z hromady do díry. A celou dobu jsem si říkal, že bycj to měl dokumentovat coby performanci Defragmentace a opětovná rekontextualizace.