• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    MATT
    MATT --- ---
    VYHULENY_UFO: ja bych v tom viděl zkratku sdílení zážitku ze spotřeby. Prostě konzumuješ a rovnou (nejlépe online) sdílíš jestli to ceníš nebo hejtuješ ;)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VYHULENY_UFO: zeby s tebou nekdo nasdilel partnerku by byla tvoje jedina sance si vrznout bez toho aniz bys za to musel platit.
    takle ses sam proti sobe
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LA_PIOVRA: sdilena spotreba zni jako sdileny partner nebo sdilena partnerka...
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Klicove slovo:

    Praha umírá, cashless zóna místo Unijazzu – A2larm
    http://a2larm.cz/2018/10/praha-umira-cashless-zona-misto-unijazzu/

    Blížící se konec těchto svobodných prostorů je příznakem umírajícího města, které všechno, co nepodléhá logice zisku, vytlačuje pryč. Zahlazuje všechno nonkonformní, co neodpovídá unifikované estetice diktované potřebami uživatelů Airbnb a návštěvníků kaváren připomínajících prodejní expozici IKEA. Namísto Nádražky tedy máme holešovický Vnitroblock, v němž kdokoli neznalý poměrů musí mít pocit, že se nevědomky stal postavou v reklamě na jeden z nabízených produktů. Z kavárny a obchodu s designovým zbožím se má v budoucnu stát prodejna potravin, eventová hala, minipivovar a nezbytné coworkingové centrum. Bývalou tovární halu se snaží její noví provozovatelé maximálně finančně vytěžit a proměnit ji v plně integrovaný hipsterský obchoďák, kde budou návštěvníci trávit co možná nejvíce času a vytvářet komunitu, jejímž tmelem bude sdílená spotřeba.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SEDELAVLOKALE:
    Pochopitelně,tahat prachy z hejlů je dost starej a osvědčenej mustr.Někdo na to jde přes hadry z období normalizace a shitový fotky/reklamní shoty,někdo přes to duchovno a no a někdo to mixuje :)
    Rozjedeš webovky- náká ta motivace/ezo atd..-PRko,kámoš fotograf s fousama nafotí stylový fotečky "workshopů" pro neméně stylový známý kde to musí vypadat že je tam hodně lidí a děsnej success,
    při práci ála moderování pořadů o "celebritách" splašíš kontakty jak nic no a pak nějakej príma postelovej kámoš anebo někdo z bandy od Fair Trade kafe z Letný dohodí delší kšeft.

    To jsou věci ála nejmenovaná nadnárodní firma co cpe na "školení" podobný figury co prodavačkám prezentujou standartní EZO omajdu šmrnclou troškou toho lucidního snění,motivačních keců atakdál.
    Progresivně oháklej guru s crew shrábne prachy,"assistants" se další rok dokážou z deseti hodin denně za přepážkou za relativní nul nezbláznit a všichni jsou spokojený,ty největší případy tomu do prozření

    (pindík guru v tlamičce s následnym nedostupným telefonem,zjištění že pozitivní myšlení vzhledem k diagnoze rakoviny anebo po čtvrtý vykradenýmu bytu případně parohum šestnácterákum od partnera asi moc nefungovalo etc. etc.)

    věnujou nemalou část vlastních financí i volnýho času :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Vlastně jestli tomu dobře rozumím, dizajnuje se nám tady průnik množiny hipsterů a množiny ultraspirituálů.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    JONY: tuším, že někdy v počátcích tohoto audítka se řešilo, že takoví ti ultra nesnesitelní hipsteři, co hovno umí, ale jsou všude a chytří jak rádio, to mají z toho, že jim někdo celý život říká, že jsou skvělí, výjimeční, dovedou všechno na světě. Jenže pak až život ukáže, že to třeba není uplně pravda, že prostě supermani uplně neexistujou a že prostě na něco buňky máš, na něco ne. A že míň ambicí být insta influencerem a víc pokory by možná bylo příjemnější a z toho vzniká v jejich duších rozpor. Jak se nyní ukazuje, už to pomalu začínají řešit kreativními snídaněmi a nejodvážnější konferencí podzimu. Wow, such inovating, so open-minded.
    Bohužel to jejich duševní osvícení asi pak stejně skončí na instáči, nebo si po prvním spirituálním zážitku "nadizajnují" kreativní workshop, protože všechno pochopili.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUZKAOU: to je dreveny klobouk? nemeli bychom nase lesy spis setrit? nebo je to recyklovane kurovcove drevo?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---


    (ale jinak má ta holka fakt krásný klobouky...)
    La Modista (@lamodistacz) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/lamodistacz/
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    JONY: to je spíš sem

    [ Aštar akbar! ]

    Karaimi, Protected by Mother Earth ENG subs
    https://www.youtube.com/watch?v=ibrWudUyRfs
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SPIKE411: kezby to byli satanisti...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ZUZKAOU: To vypadá jako něco od Reformované Satanovy Církve.
    Reformovaná Satanova Církev - Fotky | Facebook
    https://m.facebook.com/reformovana.satanova.cirkev/photos/
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    JONY: co je štroodl? mají to v Lahoodkách na Maninách? (řečnická :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JONY: na moment jsem myslel ze jsem porad ve VV a ze je to akorat dalsi predvolebni medailonek...
    CROME
    CROME --- ---
    JONY: Pri tehle sebevychvalujicich kecech o sebevzdelavani, koucingu a podobnejch srackach se me vzdycky nevim proc vybavej zabery z Jonestownu l.p. 1978
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    JONY: maj tam aspoň drogy zadarmo?
    JONY
    JONY --- ---
    Exkluzivním hostem Nejodvážnější konference podzimu je Dan Millman - který do Prahy zavítá v rámci svého evropského turné RETURN OF THE PEACEFUL WARRIOR, autor řady světových bestsellerů z oblasti duševního růstu, z nichž nejslavnější je autobiograficky laděný román Cesta pokojného bojovníka, bude prezentovat přelomové myšlenky, které odhalí zcela nové chápání reality, vedoucí k poznání rozhodujících změn v životě a k nalezení odpovědi na základní otázku: „Jak žít dobrý život?“ Dan Millman, který je zároveň i mistrem světa ve skocích na trampolíně z roku 1964 a pracoval jako instruktor gymnastiky na Stanfordské univerzitě, nabídne hluboké a přitom jednoduché postupy, které vaši odvahu ke změně posunou o level výš.
    ---
    Vedl jsem copywritery v Seznam.cz. Pak jsem vykouřil halucinogenní žábu, zjistil, že neexistuju a skutečnost je jenom lunapark, kde si můžu prožít, cokoli chci. Tak teď píšu to, co lidem uleví. Humor, příběhy, poezii a mind-upy: chytré komediální přednášky, které se snaží skrze slzy smíchu doručit katarzi: „Jé, já v tom nejsem sám/sama?!“ a pomáhají popasovat se se životem obejmutím třeskuté melancholie.
    ---
    Inspirující žena nové generace, která se snaží změnit způsob myšlení o osobní síle a spiritualitě. Moderátorka, zakladatelka vzdělávací platformy Štroodl, spoluautorka projektu Odvážlivci a tvůrkyně workshopu Networking s mámou.
    ---
    Karaimi, žena nadčasové hloubky, novodobá šamanka přenášející spiritualitu původních učení do současného života. Autorka úspěšných prožitkových workshopů tvůrčího seberozvoje, osobní vize a transformačních meditací jde cestou svého srdce a otevírá brány příchodu čisté lásky a pochopení pravdy, kdo skutečně jsme. Její odvaha pramení ze schopnosti napojit se na svůj nejhlubší zdroj inspirace a následovat ho ať to bude stát cokoliv. Pokud v sobě toužíte objevit netušenou hloubku, a zároveň se tak trochu bojíte, co vás tam uvnitř čeká, Karaimi vás provede inspirativní přednáškou, která rozptýlí vaše obavy a pomůže vám nahlédnout do sebe sama z nových úhlů pohledu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Hmm kretivni snidane :D to by me docela zajimalo :)
    JONY
    JONY --- ---
    „Všechno začalo kreativními snídaněmi v malých kavárnách, kde jsme se scházeli ve skromném počtu, zato s velkou ambicí: objevovat sami sebe skrze prožitek. Kurzů seberozvoje přibývalo jako hub po dešti, ale žádný nesplňoval naše očekávání, tedy prožít, uvědomit si a vzít život aktivně do svých rukou.

    Brzy jsme zjistili, že podobně naladěných mind – travelerů je už tolik, že společně zaplníme sál Lucerny. Postupně se nám podařilo vybudovat inspirativní komunitu, která vytváří dokonalé zázemí pro rozvoj lidského potenciálu, kreativity a sdílení, zkrátka místo, kde může každý objevit netušenou část sebe sama.

    S každým dalším příběhem se Štroodl posouvá zase o kus dál a my jsme pyšní, že můžeme být součástí projektu, který roste spolu s vámi. „Tady se změna žije“ jak říká náš Štroodl guru v sukních Lucka.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TALPENNY: nebude líp
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam