• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    EZOP: nas zakaznik-nas pan..podivej se na ty linky tady - [ KOUDY @ Ulov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky) ] co tam delaj za barvy..Me osobne se to taky uplne nelibi a z epoxidu mi cerna a pak pruhledna cira prijdou jediny normalni...na druhou stranu do stodoly, stroju a dreva sem investoval pres milion a nemam uplne cas delat stoly ktery se libej me a pak cekat nez je nekdo koupi zejo....Nemam to jako kluci z Ubrd...ti maji tusim nejakeho invstora.
    EZOP
    EZOP --- ---
    KOUDY: S tou černou to máš náhodou hezký hele.... ale z modrý bych blil.. ale jak už si psal někde tuším v udělej si sám auditku, když to člověk chce a je za to ochotnej zaplatit....
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEDELAVLOKALE: v tom pripade ale moc dobre vis jak ta pryskyrice stala tenkrat zahovno..zloutla na slunicku apod :)...to uz se dneska nedeje.
    ASYD
    ASYD --- ---
    "to sem delal pred patnacti lety" :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    KOUDY: no, napsala jsem to celé trochu s nadsázkou, my jsme si taky nezalejvali někde na koleně random dřívka do random pryskyřice ;) ale i tak díky za dovysvětlení :D
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    koudy tady zas haze cislovkama?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MATT: Wau..diky za skvelou nahravku na smec :)..Vkus ma kazdej clovek jinej..me se nelibej stary mercedesy a novy citroeny...Jestli se ti obecne nelibej stoly s epoxidem, tak je to naprosto v poradku a nejses nase cilovka..stejne jako pro apple nejsou cilovka lidi..kteri si potrebuji vsechno nastavit sami a pro bentley nejsou cilovka lidi, kteri chodej jednou mesicne na pracak...ale myslim ze i jako laik by pro tebe nemel bejt problem co se kvality tyce rozlisit mezi tim co delame my - https://www.facebook.com/...hlarnavestodole/photos/a.339419200170032/399255684186383/?type=3&theater (tady hotovej - https://www.facebook.com/...arnavestodole/photos/pcb.407535003358451/407534563358495/?type=3&theater ) a mezi tim o co se tu pokousi 99% konkurence - /files/000/019/1986243_c00e8d051ee9dfa3912f/original.jpg"/files/000/019/1986244_824f7e85c2d4fae128cd/original.jpg">https://i.nyx.cz/files/00/00/19/86/1986244_24f7e85c2d4fae128cdd.jpg?name=lol1.jpg ..Proto taky my mame objednavky na tri mesice dopredu (a prekvapive ani od jednoho hipstera)..zatimco oni delaji stoly z dubovych sparovek...
    NOIK
    NOIK --- ---
    tyvole ten kolotočář sem přeci jenom s tou svojí epoxidovou maringotkou dohrkal:)
    MATT
    MATT --- ---
    KOUDY: ja bych rek, ze nekdo ma styl a vkus a nekdo se zas jen pokousi okopirovat trend.. to je takovy krasne cesky..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEDELAVLOKALE: tohle na co davam linky niz sem prijde za rok/dva...kvalitni epoxid od ecopoxy - https://www.ecopoxy.com/ a exoticky drevo...Ne to ze si nekdo naleje levnou ceskou pryskyrici na bukovy nebo dubovy drevo..to sem zkousel uz pred patnacti lety....Poslednich cca pet let se ten epoxid ale konecne zacal michat kvalitne a americky znacky nahrazujou postupne ty cesky shity.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    MHO: Líbí se mi ta věta "Zadali jsme truhláři, co má vyrobit. Věděli jsme, že je šikovný, ale za dva měsíce neudělal nic." ... protože truhlář, který dělá kuchyně s pracovkama z masivu je asi celej žhavej, aby někomu vyráběl prkýnko nebo opravoval poličku :D :D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    KOUDY: jestli to k nám přijde za rok/dva, tak budu fakt překvapená, protože já se s tím poprvé setkala už před pár lety, brácha si s tou syntetickou pryskyřicí a dřevem hrál dávno taky a pár hipíků to dávno tahá do Česka z Bali nebo bůhvíodkud.
    JONY
    JONY --- ---
    DAHY: hipsteři jsou yuppies, kteří se snaží tvářit, že jsou alternativní subkulturou
    BUSH13
    BUSH13 --- ---
    MHO: Já tvrdím furt, že nejdůležitější je právě umět prodat ten "příběh"!

    "Řekli jsme si, že budeme z těch ovocných stromů, na kterých vlastně vyrostlo jídlo, dělat doplňky do kuchyní. Výrobky s příběhem: Na stromě uzrálo jablko a teď si na jeho dřevě někdo připraví oběd."

    Zápletka, postavy, i rozuzlení slabé, ale tak co, příběh tam je... :-))
    DAHY
    DAHY --- ---
    KOUDY: Pravidlo číslo jedna: Žádný chudý hipsteři neexistujou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOIK: Koudy stoly pro chudy hipstery nedela..delam exoticky dreviny..konferencak stoji 50k a jidelak pres 100k...To si hipster v zivote nekoupi..Ten jede xxxlutz a bazary nabytku.

    zatimco my jedem to, co kanadani uz deset let:

    Woodworking | Toronto (@jeffmackdesigns) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/jeffmackdesigns/?hl=en
    Black Forest Wood Co. (@blackforestwoodco) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/blackforestwoodco/?hl=en
    LuxEdge Furniture Co. - James (@luxedge) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/luxedge/?hl=en

    k nam tenhle "kolotocarskej" styl..jak ty neznalku bez vkusu rad furt opakujes...Prijde tak za rok/dva..:)
    GREW
    GREW --- ---
    Tak jako, kdyz primhorim oko nad "promyslenym designem", kterej mi vazne neprijde lepsi nez u klasickyho prkynka s madlem, tak me prekvapuje, ze za tydle penize prodavaj jenom dreveny prkynko lepeny z nekolika spalicku a ne z jednoho kusu dreva a prezentujou to jako kvalitu.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MHO: to me poser, ja myslel, ze jde o zachodove prkno...
    DAHY
    DAHY --- ---
    OMNIHASH: Tak já bych za to tolik taky nedal, ale pěkný, velký a dobře zpracovaný prkno z kvalitního dřeva za pětikilo těžko seženeš.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DAHY: no prodávaj je silný slovo, jako seženeš prkýnko za čtyřku, ale nepřekvapivě si 98÷ lidí koupí identický za pětistovku
    DEB
    DEB --- ---
    DAHY: proste je to picovina na druhou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam