• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SA_KRA_: promin ale to je stejna picovina jako kdybys rekla ze truhlar kterej dela kuchyn z lamina nebo stul z dubovy sparovky to okopiroval od druhyho truhlare...odemne v prispevku mas tri linky na tri firmy, ktere delaji to same a nijak od sebe nekopiruji..proste jen delaji se stejnym materialem..kdyz nekdo udela auto se ctyrma kolama a dverma..tak to neznamena ze nikdo jinej na svete nemuze udelat jiny auto se ctyrma kolama a dverma :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    KOUDY: prave proto je to smutny. Nejsem zadnej odbornik na autorsky pravo, ale tohle je proste okopirovany design.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SA_KRA_: proc smutny? Stoly dela vic firem na svete..stejne jako treba auta nebo boty..niz mas odemne link na tri kanadsky studia ktery delaj ty samy stoly co my :)
    SA_KRA_
    SA_KRA_ --- ---
    a ja jsem si rikala ze jsem ty stoly uz nekde videla. No jasne, Blackwood.
    Smutny.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    S2FI: double helix DNA
    NOIK
    NOIK --- ---
    DEEFHA: s Lolďasem je vždycky sranda ..a vždycky bude, protože už jinej nebude:)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KEL: za to odpovedi mas blbe 2x tolik, takze to vyjde nastejno.. ale jo dohledal jsem si jak se ziskava olivove drevo a uz to vim :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MATT: jo to bylo pred 17ti lety kdyz mi bylo 18 a s podnikanim sem zacinal..od ty doby se toho dost zmenilo :)..remeslo sem se hlavne musel naucit s ucim se ho furt..ale neumim ho ani tak vyfotit aby to hipstersky vypadalo..takze logicky nemuzou bejt cilovka hipsteri..protoze ti nakupujou hlavne podle obrazku a toho co videj na storickach od influenceru..a abych daval zadarmo stul Kamu kvuli nejaky propagaci..to ho radsi rozstipu a spalim v kamnech :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Poslední dva dny je tady docela sranda. Nebo ne...?

    MATT
    MATT --- ---
    KOUDY: znamej tvrdil, ze jsi kseftoval s nakejma notebookama, ale to uz je asi mimo tenhle klub. podedit remeslo moc hipstersky nejni, to je pravda.. ;)
    KEL
    KEL --- ---
    MAESTRO_007: viděl a proto nemám tak blbý otázky
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KEL: jo kdysi jo, ale uz si to moc nepamatuju... tys olivu videl?
    S2FI
    S2FI --- ---
    Loví se tu ještě hipsteři???
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MATT: jak sem podojil korporat? To si me asi s nekym pletes..:)..Ja v korporatu makal asi mesic za svuj zivot..a prachy v shitcoinech furt mam..ty sem za poslednich sest let defakto nevybral..u me to je spis o tom ze muj tata je vyucenej truhlar a mel truhlarnu kde sem mu cely mladi pomahal..takze sem se po patnacti letech podnikani v IT a potom co sem koupil chatu se stodolou k tomu remeslu zas trochu vratil :)..ale to nezni bohuzel nijak zvlast hipstersky.
    MATT
    MATT --- ---
    KOUDY: to si nesmíš vymejšlet, to musi být autentické... ostatně co se ti nelíbíi na tom, jak si podojil korporát a pak to rozmnožil shortovanim shitcoinu? když k tomu dodáš, jak jsi obchodováním prozřel a zatoužil dělat něco s hmatatelnými výsledky, tak by to mohlo fungovat, ne? ;))
    KEL
    KEL --- ---
    MAESTRO_007: viděls někdy jak roste oliva?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KOUDY: tu 600 let starou olivu pokaci kvuli tomu stolu nebo se ceka az spadne? :-)
    GOLDENSAINT
    GOLDENSAINT --- ---
    KOUDY: S lahvacem to byla trochu nadsazka. Me to prijde stejny, protoze se mi proste libi kresba dreva uplne stejne u americkyho orechu jako u ceskyho dubu. Ale je mi jasny ze kdyz clovek chce jet kusovou vyrobu a prodavat to jako luxusni zbozi a ne neco co vylezlo z poradu "premek podlaha radi jak se zbavit toho neforemnyho kusu dreva kterej se neda narezat na fosny", tak je treba nalezite vybrat material a spravne to odprezentovat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Mobile first! Kdybyste otřepané frázi stále nevěřili, zajeďte se podívat do Jižní Koreje. Samsung zde představil (a za měsíc začne prodávat) novou vertikální televizi, která je uzpůsobená pro sledování videí z chytrých telefonů. Se sympatickou cenovkou 16 tisíc dolarů cílí podle tiskové zprávy na mileniály. Mladí tak oželí pár avokádových toastů a nová telka je doma.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: ja tomu rozumim, a poradne mistnim blbeckum vysvetli, ze designovej stul proste za 1300kc z polska nekoupis.

    kupoval jsem si loni zidle od Tonu, proste znackovy mrdky a jedna obycejna kavarenska zidle za 4600. ceny stolu vynecham.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam