• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    LEDGE: Mně se vždycky vybaví ten kreslený vtip, jak chlápek čumí v galerii moderního umění na nějakou ventilaci neboco a pochvaluje si to.
    Tady někdo vezme kus klacku, obrousí ho a je to klacek pro pejska s příběhem za 1500,-, nebo inovativní dřevěnou stoličku s příběhem, nebo dřevěnou pikslu na záda, u které na první pohled vidím, že byla pro někoho cestou změny.
    Kdysi jsme se tu bavili, že současní ultra hipsteři jsou často osoby, kteří toho zase moc neuměj, ale jsou od rodičů od malička krmení tím, že jsou hrozně výjimeční, takže nikdy neměli moc motivaci dělat něco smysluplného, protože vlastně všechno, na co sáhnou, je skvělé a úžasné .. i když je to jen obroušený klacek.
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    KVINKUNX: Tak jestli to má báglrám jako třeba systém ALICE (což je blbej případ, ale teď si nevzpomínám na modernější pohodlnější), tak je uplně šumák jestli je to ze dřeva nebo žirafích předkožek. :)
    KVINKUNX
    KVINKUNX --- ---
    TOMBRIDER: Tak samozřejmě, že to je akorát na instáč nebo do města, pokud jdeš jen na krátkou vzdálenost a nepotřebuješ v tom nic nést, takže tě to nebude tlačit do zad.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Nechci vám do toho kecat.
    Ale mě příjde hlavně že to musí být kurevsky nepohodlná bedna.
    Ve stylu, je to hezký ale uplně k hovnu. Na instáč toprý. Ale do lesa beztak lepší i ta nejlevnější šmucka z decathlonu....
    No teda zatopit se s tím asi dá..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ja uz sem to nekde videl pred nejakou dobou

    Z lékárničky zavazadlo? První batohy ze dřeva na světě vyrobí student z Brna - Deník.cz
    https://www.denik.cz/...zavazadlo-prvni-batohy-ze-dreva-na-svete-vyrobi-student-v-brne-20190202.html
    První celodřevěné batohy na světě budou vyrábět na třech místech. „Jedna firma pomocí laseru vytvoří z překližky obal batohu. Jiná udělá popruhy. My v Brně budeme batohy skládat dohromady,“ přibližuje.

    Batoh zatím váží asi jedno kilo, ale bude lehčí. „Čekáme na překližku z Číny, která je ze stromu paulownia. Batoh bude vážit asi sedm set gramů,“ přibližuje Kůra.
    ...
    Uvnitř batohu je i drážkový systém, pomocí kterého lidem upraví na míru také vnitřek batohu. „Zájemci si do drážek dají třeba speciální pouzdro na notebook," popsal možnosti Kůra.
    ...



    //ale prisaham buh, ze je to totalni debilita ,protoze bagl ma byt co nejlehci, abych netahal zbytecnou vahu. kazdy kilo je znat.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    LEDGE: "Každý batoh z kolekce „One” pro tebe vyrábíme vlastníma rukama. Nejednou se nám zarazí tříska do prstu, nejednou se zastavíme a přemýšlíme, co bychom mohli vylepšit. Každý Woodbag musí být nejlepší. Přitom je každý jiný."

    Tak to přesně chci, aby při výrobě mého batohu za tři litry přemejšleli, jak to vlastně udělat.

    Ale naštěstí hned v následujícím odstavci hlásají opak: "Téměř rok jsme pracovali na batohu, se kterým budeme dostatečně spokojení. Měsíce jsme ladili každý detail."
    KVINKUNX
    KVINKUNX --- ---
    CDR: Tak mohli by to dělat ze slídy, ale na to bych teda už tuplem nesedal.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    LEDGE: To je málo, proč neudělat batoh rovnou z olova?
    CDR
    CDR --- ---
    MIKEFINDER: next next level...
    Náš Véna byl vždycky snílek. Od narození chtěl měnit svět. Osud ho zavedl k práci s kamenem...
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    HENTAIRUSH: Píšou, že je to z překližky, já bych na to nesedal, i kdybych vážil 40 kilo i s postelí. Připomnělo mi to zavazadla botaniků na sběr vzorků (rostliny do herbáře atp.), ale ta byla z plechu. To by mohl být next level - plechovej batoh.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    LEDGE: Mě se líbí, že mají aspoň stylový jména ti, co to produkují : Starý- Kůra :)
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    Docela bych to chtěl vidět po pár zmoknutí. :)
    Jinak batoh, na kterej se dá sednout není špatná idea, otázka je, jestli je to dělaný jen na hipstersky vychrtlý prdelky, nebo i na überprdele. :)
    LEDGE
    LEDGE --- ---
    Dřevěný baťoh ještě nebyl? I kdybych se hodně snažil, silnější koncentrát hipsterismu bych nevymyslel. Je tam všechno - design, PŘÍBĚH, koncept, komunita, sociální přesah... Ten web bolí.

    Woodbag | Tvůj batoh ze dřeva
    https://www.woodbag.cz/

    "Náš Peca byl vždycky snílek. Od narození chtěl měnit svět. Hmotný svět. Osud ho zavedl k práci s dřevem, pro kterou se nadchnul. Oblíbil si jeho tvárnost a cestu od prostého prkna k dokonalosti. Woodbag je pro něj cestou změny. Může své sny měnit ve skutečnost."

    "Woodbag není pouhým produktem. Stal se komunitou. Naši zákazníci jsou sví. Nebojí se odlišnosti, jsou černými ovcemi v davu bílých. Jdou si za svými sny a posouvají tuhle story na úplně jiný level."


    ERRTU
    ERRTU --- ---
    VON_GILOTINE: ja bych navrhoval obesit na te edvince.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    SEDELAVLOKALE: ČR je největším producentem potravinářského máku! Afghánistán toho vyprodukuje víc, ale není potravinářský. Mně se spíš líbí, že máme největší spotřebu na hlavu (cca 200g/os/r) a druhá Indie má spotřebu cca třetinovou/os.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUZKAOU: hrozna ludra, strelit do kolene a odlifrovat do bulvarni nory na zpracovani prosim.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Radio Wave

    Instagramová SOUTĚŽ o další zlaté #ledvinky je tu. Společně s Ester Geislerová míříme na Metronome Festival Prague a vším bude Ester provázet v našich Instastories, tak je sleduj a dozvíš se v nich více
    Hodně štěstí ✨

    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    SEDELAVLOKALE: To neznamená, že se v čechách prodává českej mák, ale. :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    HENTAIRUSH: já si jen, pardón, neodpustím takovou poznámečku - česko je největším producentem máku na světě, vyšlechtili jsme úplně spešl odrůdu ONYX :D
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    GREW: Kde je poptávka, tam je nabídka. :)
    Když bude dost lidí poptávat nedostupný bio-lejno, vždycky se najde spekulant, co lejno prodá za stovku. :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam