• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    JONY
    JONY --- ---
    ZUZKAOU: kdo nemá včely, plácne do boudy vosy. Pro VIP potom sršně.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PRASECI_SOIREE: já jsem myslela, že známý konečně rozjel to přespávání ve včelíně, ale vona je to jen ta bouda, ale bez včel!
    NOIK
    NOIK --- ---
    PRASECI_SOIREE: no ale právě ten suchej hajzl bude pro klientelu tohoto podnikatelského záměru možná ta největší atrakce:)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    kolem JzP jich taky vyrostlo asi 6 za posledni dva roky a asi maj vsechny naklady 0 nebo nevim z ceho to plati ty najmy.. zas treba tam sellej coke bo tak neco
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    ALONSY: já taky občas zajdu k holiči a je to i vidět, že mě ostříhal
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Relativně příčetnej antihipsta kamarád do barbershopu chodí pravidelně co měsíc. Taky mi bulvy málem vypadly, ale co by ne, když ho to baví a ještě je tam výsledek fakt celkem vidět.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZUZKAOU: Tak do toho jdu :-D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ADAMIRA: to zní jako zástěrka pro islamistockou buňku. je to nesmírně ošklivá myšlenka, ale kdyby se to podařilo tuhle ideu implantovat třeba Černohorskému a spol, tak by mohl ji páchat křišťálovou noc na barbershopy, ty by zavřely, Černohorského by zavřeli a chvíli by byl klid.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    DEEFHA: jezis, to je tohle papirnictvi, tam jsem chodival obcas taky, zejmena kupovat takove skvele micky pro fenu a tak. A tu drogerii za rohem cpici naftalinem a mucholapkami nastesti jen zmensili. Nebe byvalo modrejsi...
    Imho Yusuf cili na ten velkokapcitni hostel na spojnici Krymsky a Voronezsky..
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ADAMIRA: Á hochu, tak to bydlíme podobně. Kolem toho bývalého papírnictví denně chodím, takže jsem přeměnu sledoval takřka v přímém přenosu a překvapený jsem nebyl. S mladou se teď sázíme, za jak dlouho to Yusuf zabalí. Já mu dávám čas do konce roku, mladá je optimista a dává mu celý rok. Tak uvidíme ;-)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ADAMIRA: jo, v zemich na vychod od raje se rad nechavam holit v takovejch tech poulicnich holicstvich, britvou. Zavadivam kamaradovi R., co mu fousy roustou tak rychle, ze vzdy mohl chodit 2x denne. Pamaruju na R vyraz v Islamabadu, kde si jeho holic oprel o zidku mobil, aby mohl seldovat nejakou popmusic a ja R. rikal, ze si asi chce ctotocit, jak podreze nevericiho krizackeho psa od ucha k uchu a bude na den slavny.

    Ano, falafel lepsi!
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LA_PIOVRA: Já tipoval náhorní karabach, tak kousek no :)

    Právě jsem si říkal, chudák přijel z nějaký země, kde se na to hraje trošku víc (jsem koukal že třeba na blizkym východě je to slušnej fetiš, akorát tam maj ty shopy plný :D) a tady vostříhá pár hipsterů co se přijeli kouknout na hrad z Berlína a to je tak vše :/

    No když tam za pár měsíců budou dělat falafel, já se zlobit nebudu :)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ADAMIRA: aha, je to Kurd, takze je to tajna expozitura PKK:)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ADAMIRA: ja tam taky temer nikdy nevidim zakaznika, mozna maji jiny biorytmus nez ja, mozna se tam jen perou penize vydela v ilegalnich remeslnych prazirnach kavy.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ADAMIRA: YUSUF/Barbershop & Tattoo Studio to je

    dobrou chuť
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    LA_PIOVRA: No já teda nevím ale pokaždý když jdu okolo těhle shopů tak mi přijde, že tam nikdy nevidím zákazníka, ale možná blbě koukám :)

    No tak se tam zajdi po setmění podívat (cca. Francouzská 38) je to opravdu, ale opravdu nechutný, řekl bych že i regulérní bordel by měl větší vkus :D

    (navíc už teď závidim těm lidem co bydlí třeba v 1. patře naproti)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    ADAMIRA: mne jedna pani povidala, ze tam primarne chodi Airbnb klientela, kdyz jsem se podivoval nad tim, jak se to muze uzivit (v okoli mam asi ctyri tyhle ustavy).

    "neon, jak z Reeperbahnu" :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Koukám že barbershopy jsou taky jak nemoc. Vedle vchodu do baráku kde pracuju vyrostl před pár měsíci, neustále se před ním scházejí (asi) holiči, opravdu podivná "subkultura" přesnýho střihu a kérek z (holičské)fronty (nedokážu si tipnout kdo je profík a kdo zákazník). Když byli nedávno ty poslední vedra, všichni ti kašpárci stáli v mikině před tim jejich shopem, kouřili el. cigaretu a zevnitř na ně foukala nějaká industriální klima která v perimetru cca 2 metrů od dveří vytvářela bublinu o cca 16-ti stupních (takže se nebojim, ty ze světa zprovodí první účet za elektřinu) - kdo se chce pobavitosobně je to před Sudem ve Vodičkově.

    No a je tomu tak měsíc zpátky, co likvidovali papírnictví vedle vchodu kde bydlim, takový pěkný starý papírnictví kam si člověk jen tak zajde koupit novej sešit aby ho mohl chvíli čuchat. Tak si říkám co to asi bude a vono kombinovaný barbershop s tatto salonem. Dneska (ted už včera) jsem šel okolo od vietnamců a tatér/barber/manager pokuřující na ulici se mě snažil zlákat tvoláním "nějákou novou kérku pane?" - vzhledem k tomu že jsem se zrovna vzbudil tak jsem se jenom debilně podíval zpátky načež mi vysvětlil že kdybych to nevěděl že jsou nový sousedi takže kdyby náhodou potřeboval tak jakože dobrý. Teda rozhodně jsem s tím bráníkem v ruce, rozcuchanej a týden neholenej nevypadal jako návštěvník těhle metrosexuálních jurt.

    A vrchol všeho je to, že si do výlohy zatloukli obrovskej červenej neon, jak z Reeperbahnu - v noci to vypadá fakt nádherně, sakra jak může mít někdo tak špatnej vkus?

    Může mi někdo vysvětlit, to ta poptávka na barbershopy musela během roku stoupnout o tisíce procent ne?
    BARTOK
    BARTOK --- ---
    GREW: Zajeď si do Polska ;)
    GREW
    GREW --- ---
    Ale ted vazne, ja chci tu nusi za petikilo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam