• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    no nevim, v karline je to jedno skleneny kancelarsky peklo vedle druhyho. proste vysoka koncentrace reklamek a obecne openspacu. karlin je ukazkova trendova ctvrt.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Jinak napadá mě, není tahle osvětlená reklama nějak omezena vyhláškou? Hodně bych se divil, kdyby to bylo povolený a tenhle tatér byl první koho to napadlo vyvěsit.
    N_I
    N_I --- ---
    LOPIK: tyvole, jako jo, ale tahat do toho celej Karlín je imho pičovina....v bad flashy si dáš dobrý pivko, na stojáka maj pořád super kafe v šálku a jídlo třeba v M pekárně stojí pořád stejně jako na žižkově tedy chleba s pomazánkou za 35 což je taky hodně ale pořád dobrý na hipstas s avokádem za 135. Hranolky s trhaným masem Czech taky nezdražil úplně a dobrou rejži maj ted ve stanku na Krizikovej.
    Jídlo v Lokále je drahý, ale kua dobrý a v Jagušce stojí večer vrabec taky 159kč a je hnusnej a pivo je dobrý tam i tam, stojí stejně.
    Prostě Karlín nemůže za vaše posraný životy.:)

    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    DEEFHA: no vidíš to, já až umřu, tak než půjdu do pekla tak mě čeká pár set let v očistci a ten se bude skládat z obrovského ničeho plného těhle koček :)



    R0C3S3K: já ho měl taky rád :/
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ADAMIRA: jasne, ja a vsichni v nasem kanclu kazdopadne to papirnictvi velmi postradame
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ADAMIRA: Tu kočičí výlohu miluju, chtěl jsem po nich tu stříbrnou, ale jako jediná není na prodej :-)

    Nicméně zpátky k Yusufovi a jeho Barber Tattoo: včera kolem sedmý večer jsem šel kolem a už mu tam v tom křeslě někdo seděl, fén valil naplno, plnovous vlál a řemeslná kolínská smrděla až ven. To mi teda řekněte, jak jim to s těma zákazníkama přesně funguje? Není to jako ve Field of Dreams - otevřeš barbershop a oni přijdou?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    R0C3S3K: jj (jak píšu na začátku je to cca číslo 38)

    Jako co si budem povídat, pár vchodů dál je vietnamská večerka s perverzí na mávací kočky ve výloze level Hočimin - ale ty alespon v noci nesvítí jak bordel.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ADAMIRA: takze bydlis na francouzsky?:) taky me to rozjebalo, bych blil
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    VYHULENY_UFO: i kdyby přišla, tak to snad všechno nateče do podzemních pater té kancelářské stěny na Rohanském nábřeží.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SEDELAVLOKALE: povoden uz byla a velka znovu jen tak brzo neprijde.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    LOPIK: R.I.P Karlínek :( pořád věřím, že až zase přijde nějaká recese a trochu se to pročistí ;)
    JON
    JON --- ---
    PRASECI_SOIREE: prej - minimum 2 nights, special rates for one night stay. Couples dreamspot.
    Dokazete si predstavit tu zaprcanou zasmradlost v ty drevotriskovy krabici? Brr tyvole.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jo, tohle je celej ten nesmysl.. Já pochopím, že jsou lidi, co chtěj luxusní služby a další co jim to nabídnou..
    Konec je ale když se toho chopí individua jako o nich píše INK_FLO: co ví o všem prd, ale v jejich bublině jim přijde normální, že se nechají tahat na vařenou nudli prakticky se vším..
    Pak to dopadá jak v posraným Karlíně, kterej oficiálně nesnáším, kde si mimo obědy nedáš normální jídlo, maximálně v dvakrát předraženým připitomělým Lokále nebo Bulvár Bageterii, kde v head office chápou, že to musí mít aspoň nějakou minimální úroveň za ty prachy a ne jak u všech blbečků vedle v okruhu tří kilometrů, kde to sice smrdí schnilým masem a chcánkama a neřeknou ti ani "dobrý den", ale zato maj limonádu až z Berlína (co tam stojí euro) za sedmdesát korun, v nákupu to nejlevnější pivo co jde sehnat, ale zato z "lokálního pivovaru" a smradlavej quiche od predvčera..
    JONY
    JONY --- ---
    INK_FLO: jo ta poznámka o významu úměrné ceně je trefná
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    JONY: v ČR jednu dobu operoval (možná ještě operuje) nějakej polák, kterej měl dva weby - na jednom měl jméno něco jako "White Eagle Wizard", byl tam vyfocenej na vrcholu hory v peruánským hábitu. Nabízel ayahuascový ceremonie za 1000 euro (což je cca desetinásobek obvyklé ceny), prezentoval to jako ideální věc pro managery nebo i celý firmy, pak tam měl i další věci ve stylu duchovního team-buildingu, očista pitím tabáku apod. Pak měl druhou stránku, kde byl vyfocenej v kvádru a vlasama staženýma do culíku a tam nabízel poradenství ohledně obchodování s bitcoinama :-))). Imho potenciálně chytrej tah, kdy sází na to, že tihle lidi jsou zvyklí dávat věcem význam úměrnej jejich ceně. Takže když nabídneš top managerovi restart mozku a očistu těla za 2000 kč, tak to přejde s tím, že je to nějaká pofidérní ezo-sockovina. Ale když bude to samý stát 20 000 kč, tak to už znamená, že by na tom mohlo něco být :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JONY: no ano. Viz Koláčkova Matreia kde zblbli do ezo Janečka.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRASECI_SOIREE: prvni co bych v noci rozjebal jsou ty nekryty zarovky.
    JONY
    JONY --- ---
    Kdysi dávno na jednom takovém lehce "ezo" (ale spíš teda psychoterapeutickém) posezení byla moje ex. A zajímavé bylo, že potom vyprávěla, že tam měla pocit absolutní sociální socky (a to tedy žádná socka nebyla). Klientela vše vysocepříjmová, minimálně vyšší střední korporátní manažeři a výš, majitelé menších firem atd. Zjevně je to podnikatelsky zajímavá činnost s dobrou cílovkou :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Podle mě většina těch hipsteřín nebo těchto ezo obchodníků s teplou vodou má stejnej základ - ti lidi se rozhodnou, že jsou příliš jedineční a vyjímeční na to, aby chodili do zaměstnání. Narozdíl od plebsu jim nepřísluší zabývat se něčím, co je nebaví a nesouzní s jejich srdcem, takže se rozhodnou být na volné noze. Ale aby se takhle mohli uživit, tak dojdou k tomu, že jim nezbývá nic jinýho než se stát tím, před čím utekli, akorát z druhé strany - musí se stát tím podnikatelem, kterej dokáže vymyslet způsob, jak ostatním něco prodat (nejjednoduší je rebranding, případně zpoplatnění něčeho, co tu bylo vždy a zadarmo). Nevím, jestli to považovat za výhru - jako samozřejmě na potravním řetězci postoupili o jednu úroveň výš, z pozice ojebávaných se propracovali do pozice ojebávajících.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Možná že korporátní zombies mají ten řád a poslušnost v sobě už tak zažranej, že potřebují mít nějakou vnější autoritou danej rámec a nacenění (protože vše podstatné se dá vyjádřit cenou) i ohledně sezení na louce a čumění do blba, aby to mělo význam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam