• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

    rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    R0C3S3K: jj (jak píšu na začátku je to cca číslo 38)

    Jako co si budem povídat, pár vchodů dál je vietnamská večerka s perverzí na mávací kočky ve výloze level Hočimin - ale ty alespon v noci nesvítí jak bordel.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ADAMIRA: takze bydlis na francouzsky?:) taky me to rozjebalo, bych blil
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    VYHULENY_UFO: i kdyby přišla, tak to snad všechno nateče do podzemních pater té kancelářské stěny na Rohanském nábřeží.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SEDELAVLOKALE: povoden uz byla a velka znovu jen tak brzo neprijde.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    LOPIK: R.I.P Karlínek :( pořád věřím, že až zase přijde nějaká recese a trochu se to pročistí ;)
    JON
    JON --- ---
    PRASECI_SOIREE: prej - minimum 2 nights, special rates for one night stay. Couples dreamspot.
    Dokazete si predstavit tu zaprcanou zasmradlost v ty drevotriskovy krabici? Brr tyvole.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Jo, tohle je celej ten nesmysl.. Já pochopím, že jsou lidi, co chtěj luxusní služby a další co jim to nabídnou..
    Konec je ale když se toho chopí individua jako o nich píše INK_FLO: co ví o všem prd, ale v jejich bublině jim přijde normální, že se nechají tahat na vařenou nudli prakticky se vším..
    Pak to dopadá jak v posraným Karlíně, kterej oficiálně nesnáším, kde si mimo obědy nedáš normální jídlo, maximálně v dvakrát předraženým připitomělým Lokále nebo Bulvár Bageterii, kde v head office chápou, že to musí mít aspoň nějakou minimální úroveň za ty prachy a ne jak u všech blbečků vedle v okruhu tří kilometrů, kde to sice smrdí schnilým masem a chcánkama a neřeknou ti ani "dobrý den", ale zato maj limonádu až z Berlína (co tam stojí euro) za sedmdesát korun, v nákupu to nejlevnější pivo co jde sehnat, ale zato z "lokálního pivovaru" a smradlavej quiche od predvčera..
    JONY
    JONY --- ---
    INK_FLO: jo ta poznámka o významu úměrné ceně je trefná
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    JONY: v ČR jednu dobu operoval (možná ještě operuje) nějakej polák, kterej měl dva weby - na jednom měl jméno něco jako "White Eagle Wizard", byl tam vyfocenej na vrcholu hory v peruánským hábitu. Nabízel ayahuascový ceremonie za 1000 euro (což je cca desetinásobek obvyklé ceny), prezentoval to jako ideální věc pro managery nebo i celý firmy, pak tam měl i další věci ve stylu duchovního team-buildingu, očista pitím tabáku apod. Pak měl druhou stránku, kde byl vyfocenej v kvádru a vlasama staženýma do culíku a tam nabízel poradenství ohledně obchodování s bitcoinama :-))). Imho potenciálně chytrej tah, kdy sází na to, že tihle lidi jsou zvyklí dávat věcem význam úměrnej jejich ceně. Takže když nabídneš top managerovi restart mozku a očistu těla za 2000 kč, tak to přejde s tím, že je to nějaká pofidérní ezo-sockovina. Ale když bude to samý stát 20 000 kč, tak to už znamená, že by na tom mohlo něco být :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JONY: no ano. Viz Koláčkova Matreia kde zblbli do ezo Janečka.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    PRASECI_SOIREE: prvni co bych v noci rozjebal jsou ty nekryty zarovky.
    JONY
    JONY --- ---
    Kdysi dávno na jednom takovém lehce "ezo" (ale spíš teda psychoterapeutickém) posezení byla moje ex. A zajímavé bylo, že potom vyprávěla, že tam měla pocit absolutní sociální socky (a to tedy žádná socka nebyla). Klientela vše vysocepříjmová, minimálně vyšší střední korporátní manažeři a výš, majitelé menších firem atd. Zjevně je to podnikatelsky zajímavá činnost s dobrou cílovkou :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Podle mě většina těch hipsteřín nebo těchto ezo obchodníků s teplou vodou má stejnej základ - ti lidi se rozhodnou, že jsou příliš jedineční a vyjímeční na to, aby chodili do zaměstnání. Narozdíl od plebsu jim nepřísluší zabývat se něčím, co je nebaví a nesouzní s jejich srdcem, takže se rozhodnou být na volné noze. Ale aby se takhle mohli uživit, tak dojdou k tomu, že jim nezbývá nic jinýho než se stát tím, před čím utekli, akorát z druhé strany - musí se stát tím podnikatelem, kterej dokáže vymyslet způsob, jak ostatním něco prodat (nejjednoduší je rebranding, případně zpoplatnění něčeho, co tu bylo vždy a zadarmo). Nevím, jestli to považovat za výhru - jako samozřejmě na potravním řetězci postoupili o jednu úroveň výš, z pozice ojebávaných se propracovali do pozice ojebávajících.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Možná že korporátní zombies mají ten řád a poslušnost v sobě už tak zažranej, že potřebují mít nějakou vnější autoritou danej rámec a nacenění (protože vše podstatné se dá vyjádřit cenou) i ohledně sezení na louce a čumění do blba, aby to mělo význam.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Nejsmutnější na tom je, že třeba kámoš, když jsem to nahazoval na FB mi napsal, čemu se divím, že je to s plnou penzí, ubytováním a průvodcem, v určitých kruzích je to asi už běžná cena za cokoliv...

    Teď už jen přijít na to, jak těm lidem prodat den chození po louce za 4000 kč, ale bez toho, aby tam s nimi museli zevlit ti vysoce kvalifikovaní ex-korporátní průvodci/vědomí life-coachové....prostě zpoplatnit den o samotě v přírodě, možná by mohl být příplatek za dýchání čerstvého vzduchu
    EZOP
    EZOP --- ---
    N_I: Sejra maj výbornej
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PRASECI_SOIREE: chtel jsem objednat, ale je to na pul roku rezervovane kazdy den :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DEEFHA: proste prestala nabizet k prodeji korporatni kokotiny a prodava louku korporatnim kokotum. jestli to chapu dobre.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    VYHULENY_UFO: https://smartselling.cz ? Aha, takže mass mailing a affiliate marketing. To už docela věřím, že musela zdrhnout.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JONY: Jednou svině - vždycky svině :-/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KONOPKA: tak pani je byvaka ezopica z korporatu, ktera se vydala hledat sama sebe....

    Ing. Bohdana Kabátová

    15 let jsem působila jako manažerka a podnikatelka. Ze světa podnikání a korporací jsem odcházela z pozice ředitelky společnosti SmartSelling a.s., ve které jsem společně s jejím majitelem budovala kulturu svobodné firmy.

    Od roku 2013 jsem vedla semináře a programy pro ženy v oblasti sebevědomí a ženského leadershipu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam