• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    N_I
    N_I --- ---
    WRNQ: ze sluchátka se ozvalo, tohle bude nějakej trend zase!

JOHY
    JOHY --- ---
    N_I: přemyslovská. Tam je teď semeniště hipsterů
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    KUBIIK: tvl, to se zase ňákej pateťák pokusil o sarkasmus, co? No fakt prča, až mě to vyzulo z mokasínů.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    N_I: konfekční sako s vycpávkama už se jen tak nevidí
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    N_I: začala mě strašit ve snech...
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Z volně dostupné knihy:

Nějak jsem dobloumala na jakýsi náměstí, kde probíhaly autentické lokální řemeslné trhy farmářských bioproduktů s příběhem. K těm nejlevnějším věcem usměvaví prodavači příběhy odvyprávěli — tohle kuře, paní, běhalo ještě včera po zahrádce v Berouně, no jen se na něj podívejte, jak málo má masa, to víte, žádný růstový hormony a podobný svinstva, a umřelo přirozeně na úplavici v kruhu svých blízkých. Koukejte, jak se směje.
      Jinde dávali ke každému vajíčku krátkou povídku o jeho šťastném životě v prdeli ještě šťastnější slepice, ke které se vázal dlouhý rodokmen sahající až ke Kar­lu IV. Nejdražší věc, jež jsem spatřila, ležela na zemi.
      Prosím vás, pane, tady na zemi vám něco leží.
      To je krásný maso, co, paninko?
      Já vám nevím, je nějaký špinavý.
      Koukejte, já žádný obaly neuznávám, takhle se to prodávalo ve středověku, a jak tehdy byli lidi zdraví, no nemám pravdu?
      Neřádil tehdy mor a cholera?
      Dneska máte všude rakovinu, to je ještě horší, no nemám pravdu?
      Lezou po tom mouchy, pane.
      Vidíte, nakladou tam vajíčka, to bude ještě víc autentický, kupujte to hned, za hodinu to zase zdražím.
      Ale to maso smrdí.
      To cítíte jeho příběh, natočili o něm film, který dostal tři Oscary.
      Jakpak se jmenoval, Shnilá flákota masa?
      Jak to víte? Ale Tom Hanks hraje jako o život, no nemám pravdu?
      Prosím vás, a ten váš kus masa má svý vlastní výrobní číslo?
      Jakýpak výrobní číslo, tohle není z fabriky, to je cena, paninko, no nemám pravdu?
      Mně to číslo přijde nějaký dlouhý.
      Však má za sebou dlouhý příběh, podívejte, rozumím, žádnej problém, můžete si na něj vzít hypo­téku.
      To je dobrý, děkuji.
      No jasně, vy ste se na něj přišla jen tak zadarmiko koukat, co, trochu si povonět, měl bych za to vybírat vstupný, no nemám pravdu? A nechcete si koupit aspoň králičí bobky? Z ekofarmy? Na večerní chroupání? Ke každému dostanete báseň, no nemám pravdu?
    MHO
    MHO --- ---
    EATHAT: nevzrusil jsem se.
    XARGH
    XARGH --- ---
    HENTAIRUSH: stick'n'poke styl? Tj bez strojku, rozpity a hodně primitivni?
    DEB
    DEB --- ---
    N_I: osoba na pravo, kdyby mela ten baret zelenej (cernej, fialovej), tak bych si jeste mohla myslet, ze nedavno videla film Judas and the Black Messiah
    N_I
    N_I --- ---
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    N_I: jako nevim jestli to ma bejt sexy tak potes prdel...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HENTAIRUSH: tak dej diteti propisku a nech ho po sobe kreslit, o to preci jde, ne?
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    To je nějáká hipsterská móda dávat na sebe nevzhledně podivný kérky?
    JONY
    JONY --- ---
    N_I: toto je kvalitní příspěvek
    N_I
    N_I --- ---
    v noře už lehce hipsterovatí...ale patří hlavně sem...

EATHAT
    EATHAT --- ---
    EVILMIND: tak to je hodne krutej ostud...jaroslav krucky semnou chodil na gympl:D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to je kvalitka, dokonce si muzete vybrat z nabidky parket jejich konkretni pribeh pri objednavce
    ale maji samy nudny teda, ty dobry uz byly asi vyprodany...

Vymysleli designové stoly ze starých parket, každý tak má svůj příběh - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/architektura/stoly-ze-starych-parket-duradero.A210518_111315_architektura_rez
    LALO
    LALO --- ---
    DEB: jasne pribeh.... 12 mesicu zavrenej v kotci o 2 m2 v bidnejch podminkach , a pak cesta v kleci na jatka.mnam mnam
    DEB
    DEB --- ---
    FAEKAL: :D
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Novej klubík Jeben?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam