• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COMMANDERUlov si svého hipstera! // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)
    // a hipsterky (hlavně žádný mainstreamerky)

rádi se podíváme na fotky již zmíněných hipsterů a hipsterek, zajisté to bude dobré pokoukání :)
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    VON_GILOTINE: od tebe bych chtel mit jednou nekrolog :D
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    VON_GILOTINE: to popisujes Bereniku Kohoutovou? Ja uz si ji snad vygooglim :D
    DEB
    DEB --- ---
    VON_GILOTINE: to by se hodilo vedle do nory
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Profiludra, dcera oldfag hydry ktera vydelala na knizce o tom ze sukala havla, nejvetsi nula z rodiny, nesoudnosti prodmuta gigantokoznice co zkurvila kapelu, radobyherecka, odpadkozpevacka, neumetelofrkna co krafla manzela o diamant na ruku a na oplatku mu nasadila parohy, prazdnotou čpící parazit co umi sát.
    Nic co by zanechalo kdekoliv mene nez nic.
    Lina forma s absolutne nulnim obsahem.
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    EATHAT: krome te holky, co se foti v bombardakach po babicce a necha o tom psat clanky do blesku, vubec netusim. Nemohu slouzit
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    EATHAT: holka, kteta se neumi obliknout, neasi
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    VYHULENY_UFO: nojo když to nejsou šňůrkový tangáče... :)
    já bych ty kalhotky brala. jsou z jemné textilie. ty, co nosila moje oma byly mnohem větší, z tlustý bavlny. vůbec netušíš, co jsou bombarďáky :)
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    DOKKTOR: asi sem nevzdelanej...but who the fuck is Berenika Kohoutova?
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    DEB: Srdíčka byly cool před hipsterama a budou cool i po nich.
    DEB
    DEB --- ---
    HENTAIRUSH: a ja tam mam krava trapny srdicko
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: zvykej si, bobri se nam uz taky vratili :)
    Jen tak premejslim jak by na me pusobil oralni sex a slecna v radiovce :))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: jj, nicmene tyhle nize zobrazene bombardaky jsou naprosto asexualni, asi jako kazdej posahanej hipster :D to nosily pred 89 snad jenom duchodkyne :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: nj a k tomu plisnovy bokovky,
    a trvalou :)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    ouplnej vodvaz
    Provokatérka Berenika Kohoutová se opět odvázala: Kávu popíjela nahoře bez - Super.cz
    https://www.super.cz/762236-provokaterka-berenika-kohoutova-se-opet-odvazala-kavu-popijela-nahore-bez.html
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: vraci se do mody, dcera my sestrenice ve veku 14 let je z vycpavek a osmdesatkovyho obleceni uplne hotova.
    HENTAIRUSH
    HENTAIRUSH --- ---
    Pravda, cuketu na prdeli jsem ještě neviděl.
    N_I
    N_I --- ---
    WRNQ: ze sluchátka se ozvalo, tohle bude nějakej trend zase!

JOHY
    JOHY --- ---
    N_I: přemyslovská. Tam je teď semeniště hipsterů
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    KUBIIK: tvl, to se zase ňákej pateťák pokusil o sarkasmus, co? No fakt prča, až mě to vyzulo z mokasínů.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    N_I: konfekční sako s vycpávkama už se jen tak nevidí
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    N_I: začala mě strašit ve snech...
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Z volně dostupné knihy:

Nějak jsem dobloumala na jakýsi náměstí, kde probíhaly autentické lokální řemeslné trhy farmářských bioproduktů s příběhem. K těm nejlevnějším věcem usměvaví prodavači příběhy odvyprávěli — tohle kuře, paní, běhalo ještě včera po zahrádce v Berouně, no jen se na něj podívejte, jak málo má masa, to víte, žádný růstový hormony a podobný svinstva, a umřelo přirozeně na úplavici v kruhu svých blízkých. Koukejte, jak se směje.
      Jinde dávali ke každému vajíčku krátkou povídku o jeho šťastném životě v prdeli ještě šťastnější slepice, ke které se vázal dlouhý rodokmen sahající až ke Kar­lu IV. Nejdražší věc, jež jsem spatřila, ležela na zemi.
      Prosím vás, pane, tady na zemi vám něco leží.
      To je krásný maso, co, paninko?
      Já vám nevím, je nějaký špinavý.
      Koukejte, já žádný obaly neuznávám, takhle se to prodávalo ve středověku, a jak tehdy byli lidi zdraví, no nemám pravdu?
      Neřádil tehdy mor a cholera?
      Dneska máte všude rakovinu, to je ještě horší, no nemám pravdu?
      Lezou po tom mouchy, pane.
      Vidíte, nakladou tam vajíčka, to bude ještě víc autentický, kupujte to hned, za hodinu to zase zdražím.
      Ale to maso smrdí.
      To cítíte jeho příběh, natočili o něm film, který dostal tři Oscary.
      Jakpak se jmenoval, Shnilá flákota masa?
      Jak to víte? Ale Tom Hanks hraje jako o život, no nemám pravdu?
      Prosím vás, a ten váš kus masa má svý vlastní výrobní číslo?
      Jakýpak výrobní číslo, tohle není z fabriky, to je cena, paninko, no nemám pravdu?
      Mně to číslo přijde nějaký dlouhý.
      Však má za sebou dlouhý příběh, podívejte, rozumím, žádnej problém, můžete si na něj vzít hypo­téku.
      To je dobrý, děkuji.
      No jasně, vy ste se na něj přišla jen tak zadarmiko koukat, co, trochu si povonět, měl bych za to vybírat vstupný, no nemám pravdu? A nechcete si koupit aspoň králičí bobky? Z ekofarmy? Na večerní chroupání? Ke každému dostanete báseň, no nemám pravdu?
    MHO
    MHO --- ---
    EATHAT: nevzrusil jsem se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam