DARJEEL: jo, sice to je obecný princip, ale ve srovnání s okolím mám pocit, že já to prožívám dost silně (patrně to bude tím, že i za čista jsem přirozeně ostýchavá a introvertní, naproti tomu moji nejblížší soulmates jsou extroverti až excentrickým způsobem)
s tou empatii je to sice moc hezká představa ale myslím že to tak nefunguje. jsem ztracená ve svých vjemech a haluzech, sociální podněty jsou na mě moc. asi. nevím jak to přesně je a proč, ale vím že to tak je a taky že je to oboustranné - asi pak i vypadám jako člověk co se nechce družit, protože co jsem byla na akcích na nějakém halucinogenu tak jsem se nikdy s nikým nezkamarádila ani nebavila.
Třeba když jsem byla mladší a neznala na parties skoro žádné lidi tak jsem si kolikrát fakt přála abych se nějak s někým začala bavit a nebyla před bednama sama... ale prostě to nešlo ani když jsem měla stav, který jsem považovala za dost slabý. paradoxně dneska když jezdím na party se svýma lidma a častěji tam piju než tripuju tak mě non stop někdo oslovuje a chce se seznamovat aniž bych o to stála :D