• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FARFELOOMuseum Level & Microdosing
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    CYBORCA: problem je ze pokud nemas pristup k laboratori, pujde vzdycky o odhad. (nejlepsi pro korekci odhadu jsou mereni z laboratori v databatich, i kdyz LSD je tam casto malo) imho je idealni u papiru proste ho rozdelit na treba 16 dilu a mas docela sanci ze jsi nekde kolem 5-15mikro. u hub bych doporucil rozdrtit na prach, udelat tak nejak uniformi prasek a ten odvazovat. pokud mas cas a chut, muzes postupnym zvysovanim hledat mnozstvi kde zacnes citit efekt a to pak o neco (nebo o polovinu) snizit a mas takovy docela vhodny mikrodosing
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Ahoj, chtela bych se zeptat, jakym zpusobem si clovek muze nadavkovat mikrodavku LSD, kdyz to ma byt 7 mikrogramu? To samy u psylocibinu, nechci zacinat den jednou houbou, ale taky nevim, jake je nejmensi mnozstvi, ktere ma potencial "neco" delat?
    Mam k psychedelikum velky respekt, ale rada bych tezila z toho, co nabizi na te microdose urovni... Zatim jen sbiram data. :)
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    HARVIE: převážně zpracovávám na kompu nějakou administrativu z HO, takže si v bezpečí domova můžu experimentovat jak chci :-)
    Když jezdím do terénu, nebo mám nějaká jednání se zastupiteli obcí a měst, tak den houbou nezačínám ;)
    Na druhou stranu jedna houba podle mě neznamená žádné vážné nebezpečí nebo ohrožení, ale to může být dost individuální a je tam pořád riziko toho, že ta jedna konkrétní houba bude potentnější než ty ostatní. Kamión bych takhle řídit nikomu určitě nedoporučoval.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    KOCOURR: muzu se zeptat cim se zivis? dovedu si predstavit, ze ruzna zamestnani maji ruzne pozadavky :-D zacinat den hobou by treba pro ridice kamionu nebo chirurga asi nebylo dobre :-D
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    VYHULENY_UFO: Mega dávka bych neřekl, ale tuhle skutečnost samozřejmě vím. Už třetí den začínám jednou houbou do zobáčku, zatím je to moc málo dní na to, abych z toho dokázal nasdílet nějaké smysluplné závěry ;).
    Nicméně dosavadní zkušenost je taková, že to dodá energii prakticky na všechno, lépe se soustředí na práci i cvičení a člověk je celkově výkonnější než v běžném módu.
    Jako nevýhodu vidím to, že když mě někdo sere, tak mu to hned řeknu. Je to sice z principu správně, být k lidem upřímný, ale zase ne každý je na to úplně připravený a může to nabourávat mezilidské vztahy. V tomhle mi to připomíná spíš mentální nastavení po koksu, než empatická psychedelika :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOCOURR: vis, problem je jeden, kazda houba ma jiny mnozstvi omamnych latek, takze z micro muze klidne necekane byt i mega davka.
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    Najde se tu někdo, kdo má zkušenosti s microdosingem psilocybinu? Konkrétně konzumací malého množství bohemek? Zajímala by mě zkušenost a celkově efekt v průběhu i po ukončení microdosingu. Něco jsem našel v historii diskuse, ale moc toho nebylo. Předem díky za sdílení zkušeností.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ERVIN: dyk jo, a cim vetsi dosing, tim lepsi vysledek...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    VYHULENY_UFO: Pokud microdosuješ a něco cejtíš, je to jen dosing...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ERVIN: ja uz mistnim deckam kazim radost dlouho a seru je tim.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Já vám nechci s micrososingem kazit radost...

    LSD microdosing does not appear to improve mood or cognitive ability, according to new placebo-controlled study
    https://www.psypost.org/2022/06/lsd-microdosing-does-not-appear-to-improve-mood-or-cognitive-ability-according-to-new-placebo-controlled-study-63277?amp=1
    KULHY
    KULHY --- ---
    BUBBLE: Pokusim se. :-)
    BUBBLE
    BUBBLE --- ---
    KULHY: Napises pak nejakej report prosim?
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    VYHULENY_UFO: jak jsi přišel na každý den?

    Mám zkušenost jen s lsd v mikrodavkach, ale každý den bylo moc. Navic psychedelik znalý odborník, se kterým jsem to konzultovala, mi taky doporučil dávat jen dvakrát týdně.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KULHY: mikrodozuj kazdy den, kafe nevadi, ale presel bych byt tebou na cisty kofein. je to lepsi.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Ahoj, nekolik let jsem nedaval houby a trohu mi ten uklid hlavy chybi. Na vetsi tripy ted s 3 detma nemam cas a zkousim tedy microdosing https://www.wholecelium.com/shop/microdosing-psilocybin/microdosing-xp-psilocybin-combo-2-str/

    Zatim jedu v modelu kazdy treti den. Mam za sebou 5 dni.

    Mam dva dotazy:

    1. Stal se ze me dost kofeinsta — jaky mate zkusenosti s touhle kombinaci?
    2. Pretrvava efekt i po delsi konzumaci, nebo postupne slabne?

    Jinak je to moc prijemny, dokonce jsem otestoval doslovne ten Museum Level na vystave https://www.kunsthallepraha.org/udalosti/kinetismus-100-let-elektriny-v-umeni. ;-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TRISMEGISTOS: jo i tenhle trojboj lze mikrodavkovat. ja osobne sice zastavam nazor, ze je do sebe lepsi narvat rovnou tri plny davky techto nadhernych omamnych jedu, protoze hippie flip nebo candy flip jsou jedny z nejlepsich kombinaci a je skoda je mikrodavkovat.
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    TRISMEGISTOS: Proč v poště?
    ALWA
    ALWA --- ---
    Microdosing reduces depression and mind wandering but increases neuroticism, according to first-of-its-kind study
    https://www.psypost.org/2019/02/microdosing-reduces-depression-and-mind-wandering-but-increases-neuroticism-according-to-first-of-its-kind-study-53131
    FARFELOO: beru cca pul g Truffles Atlantica, ne z Eart, nasel jsem lepsi cenu. Vetsinou to pulim na dve davky, rano a odpoledne, ad neberu. Za mne ok. Radsi bych nejakej Needle Point, eLko mam radsi, ale houby maji taky svy vyhody. Obcas to svadi navysit, pri prvnich dvou cyklech jsem se neudrzel, ted se hlidam.
    ALWA
    ALWA --- ---
    'It makes me enjoy playing with the kids': is microdosing mushrooms going mainstream? | Drugs | The Guardian
    https://www.theguardian.com/science/2019/may/03/psychedelic-drugs-women-taking-tiny-doses-hattie-garlick
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam