• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FARFELOOMuseum Level & Microdosing
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    TRISMEGISTOS: Proč v poště?
    ALWA
    ALWA --- ---
    Microdosing reduces depression and mind wandering but increases neuroticism, according to first-of-its-kind study
    https://www.psypost.org/2019/02/microdosing-reduces-depression-and-mind-wandering-but-increases-neuroticism-according-to-first-of-its-kind-study-53131
    FARFELOO: beru cca pul g Truffles Atlantica, ne z Eart, nasel jsem lepsi cenu. Vetsinou to pulim na dve davky, rano a odpoledne, ad neberu. Za mne ok. Radsi bych nejakej Needle Point, eLko mam radsi, ale houby maji taky svy vyhody. Obcas to svadi navysit, pri prvnich dvou cyklech jsem se neudrzel, ted se hlidam.
    ALWA
    ALWA --- ---
    'It makes me enjoy playing with the kids': is microdosing mushrooms going mainstream? | Drugs | The Guardian
    https://www.theguardian.com/science/2019/may/03/psychedelic-drugs-women-taking-tiny-doses-hattie-garlick
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    ALWA: Díky! A jak je používáš? Cítíš nějakej efekt? Jaký dávkování?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    ALWA: Jaká zkušenost nakonec s Earth Resonance?
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    MORPHLER: takze se mohu na lecbu normos objednat?
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    MORPHLER: lege artis na deprese uplne neni, protoze to je off label indikace. ale offlabel se podava kde co a ketamin je v lekopise, tj kdyz si to doktor nebo primar psychiatrické nemocnice lajzne a vi jak to sittrovat, pomoct s pripravou a pst integraci, může to administrovat. akorat si to krom nudzu a casem snad psyonu nikdo jiny asi netroufa offlabel davat. ono taky psychiatru, co maji i formalni vycvik v psychedeliky asistovany psychoterapii nebo necem takovym, je jak to rict... dost malo, v cesku se zatim daji spocitat na prstech jedny ruky. CIIS vycvik zamereny ale primarne na mdma dva resp ctyri, a pak dalsi lidi co to klinicky podavaji na tom nudzdu coz se ale castecne prekrejva s tou prvni skupinou. no a pak par lidi z te stare generace typu Vancura, Kudrle nebo J. Styk.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    VETE: mi na primy dotaz lidi z NUDZ rekli, ze ketamin na deprese je normalne lege artis a vlastne by ho mohli podavat vsude mozne nemocnice, nejen oni.. pokracovali jsme v debate, ze to asi neni bezna realita nemocnic a lidi to takhle pristupne nemaji.. a teda jestli jim muzu eventuelne odesilat klienty se zajmem o tento typ terapie na depresi.. prej klidne.. takze to beru tak, ze u toho ketaminu uz nejde jen o vyzkum, ale mel by byt normalne dostupny (alespon u nich) jako lecba.
    VETE
    VETE --- ---
    BOD: Slušná diagnóza... zkusil bych makrodose ketaminu s terapeutem... v Národnim ústavu duševního zdraví mam dojem jedou tadyty řízený ketaminový terapie v rámci nějakýho výzkumu - tak se snima zkusit spojit, jestli tam není ještě nějaký prostor se do toho zapojit... kamarádovi, co má podobně pestrou diagnózu pomoh keťák dost a to i v neřízenejch seancích bez terapeuta, ale je to dost individuální...
    BOD
    BOD --- ---
    BOD: (druhý týden)
    BOD
    BOD --- ---
    MD 15mcd LSD, dg.: deprese, HPO, PTSD, od narození ADHD a Asp.
    má někdo zk. nebo názor?
    (a ano, už jsem googlil, zajímá mě co vás k tomu napadne)

    chci se vyhnout klasickým antidepresivům, beru Tianeptin 12,5mg a nárazově Gabapentin 300mg+
    občas si vezmu stimulant, halucinogenům ve víc než museum levelu se vyhýbám
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    Tomáš Páleníček | Psychedelika v medicíně a v psychiatrii · SlidesLive
    https://slideslive.cz/38897521/psychedelika-v-medicine-a-v-psychiatrii
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ALWA: kolik miligramu na den? a jaka byla spotreba.
    ALWA
    ALWA --- ---
    Asi tři týdny md psilocybyn. Subjektu diagnostikována disociativní porucha osobnosti, léčena ssri a antipsychotiky. Subjekt sledován denně. Pozoruhodné zlepšení nálady, objektivně chápe výhody psil. proti antidepresivům, výrazné zklidnění,, náznaky veselosti, lepší koncentrace. Dávkování denně, množství nespecifikováno.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Provozovano trikrat za posledni dva roky, pokazde asi jeden mesic - po case jsem vzdycky zapomnel na to, ze vlastne microdosuju a nechtelo se mi zacinat znova. Davka netusim, oficialne asi 10-15 mikro, odhaduji tak 8-10, vzhledem k vycpelosti uz tak slabsich papiru. Dosing bud kazdy treti den, nebo dva dny v tydnu. Pouzival jsem flasku od nosniho spreje, kde jsem do 10ml destilky hodil jeden papir. Na jeden dosing to vychazelo tak na 10-15 zmacknuti (v puse).

    Ucinky nejsou spatne - neco jako kafe, pusobici cely den, bohuzel vcetne bodyloadu, ktery ale neni tak agresivni. Lepe se dosahuje flow, ale ne nutne produktivni, takze sice neni problem byt cely den produktivni, ale taky ho vyprokrastinovat. Introspektiva byla take jednodussi, ale spise ve forme "nahodnych" uvedomeni si urcitych veci v prubehu microdosingu.
    Hlavni nevyhoda, aspon pro me, byla vetsi emocionalni labilita, moje krivka emoci mela znatelne vetsi amplitudu. Dalo se to zvladnout, ale neni to nic, co by cloveka bavilo. Na druhou stranu, mel jsem zvysenou socialnost. Taky jsem mel ze zacatku slusny problem s tim, ze chodim "sjety" na verejnosti, i kdyz jsem chovanim nijak vyrazne nevybocoval z normalu.

    Otazka je take velikost davek. Osobne jsem davkoval tak, aby byl efekt misty znatelny, ale porad potlacitelny. Typicky se to projevilo nejakymi lehcimi minipeaky v prvnich dvou/trech hodinach - tak akorat, aby si clovek vzpomnel ze rano vlastne microdosoval.
    Nekdo by mohl namitnout, ze se vlastne jednalo o normalni pofetovavani behem dne a asi by nebyl daleko od pravdy. Nekdo jiny by rekl, ze je to cele placebo efekt, protoze realna konzumace je stezi nekolik mikro a taky by nebyl daleko od pravdy.

    Vzdycky jsem s tim prestal, protoze jsem casem zapomnel na to, ze microdosuju a musim si vzit davku. Urcite by to slo vyresit upominkama v mobilu, ale uplne se mi to nechce tlacit na silu - ackoliv je to fajn a pozitiva urcite prevazuji negativa, byt nejakou vetsi zivota na drogach, byt v homeopatickem mnozstvi, nechci. Svuj zivot si musim odpracovat sam, spolehat se ciste jen na microdosing mi neprijde jako dobry napad.
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    Woman who had magic mushrooms for breakfast before work | Daily Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/health/article-4608126/Woman-magic-mushrooms-breakfast-work.html
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    What it’s like to take psychedelics in small doses at breakfast | New Scientist
    https://www.newscientist.com/...4641-what-its-like-to-take-psychedelics-in-small-doses-at-breakfast/
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    DANCE_GIRL: sem slysel, ze to je jen prestupni droga k microdosovani heroinu.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    HANT: na ten 2008 tam ještě je prolink na pokračování 2010 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20716786 a chtělo by to cíleně hledat články 2010+ na 5ht2b a psilo/lsd existuje-li něco
    MOTTE
    MOTTE --- ---
    VYHULENY_UFO: presne tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam