• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    SALAM: a pozor, na 1RPM (1 rocket per minute) je potreba i trochu silnejsi PC. Je preci jen potreba ohromne mnoztvi surovin a obrovska zakladna..
    SALAM
    SALAM --- ---
    REDSNAKE: mozes hrat dalej, hra sa nekonci... Ale challenge si uz musis dat sam, napr. poslat raketu kazdu minutu, chce to uz nad vecami uplne inak premyslat.
    Pripadne si nainstaluj Bob's mody > uplne nova hra :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ahoj, konci hra postavenim raketoveho sila a 100% rakety? Nebo me pak ceka jeste dalsi prace?
    FURAN
    FURAN --- ---
    Mrkněte na můj mod. Už se ke staré verzi nevrátím :D
    https://mods.factorio.com/mods/Furan/Realism
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    pet modrych cipu za vterinu je na ceste!

HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    PETINY: ve hre v nastavení povolit experimentalni updaty, taky nemám steam.. = )
    PETINY
    PETINY --- ---
    OLTSKUL: aha, ja to mam koupený přímo od nich když to ještě nebylo na steamu, tak asi nic
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    na steamu si musis zapnout experimentslni verze, ve vlastnostech hry ve steamu
    PETINY
    PETINY --- ---
    weird, myslel sem ze 0.13 uz je venku?
    PETINY
    PETINY --- ---
    vsiml jsem si ted jedne veci - potom, co sem vsecko updatoval, mam ve hre porad starej design vlaku, neudelal sem neco spatne?
    FURAN
    FURAN --- ---
    Přes svátky jsem sestavil mód "Realism", překopal jsem tech tree a upravil většinu receptů. Teď to musím dohrát, abych vychytal poslední chyby. Tak ještě nejméně 20 hodin :(
    PETINY
    PETINY --- ---
    ani mi nemluvte, rok se s rokem sesel, byvam hodne offline na chate, tak jsem updatnul klienta a uz mam zase natoceno skoro 30 hodin :D
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    FURAN: kdyz me nevavi furt nekam behat a opravovat co mi zrusili :) Neni cas tvorit novy veci.
    FURAN
    FURAN --- ---
    KUBLAJ: Naopak, musí prudět tak, že nezbydou prachy na vývoj. Tak má vypadat skutečná válka. Takže upgraduješ jen damage na kulometných věžích, aby vůbec zbyly nějaké suroviny na další výzkum :)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Akorát teda napoprvý jsem si zahrál peaceful mode a minimem brouků a když jsem to napodruhý zapnul na normal, tak mě to teda nebaví, jak furt pruděj.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Tak a jsem v tom taky. Prvni pokus jsem po zahajeni vyroby baterek a modry science zabalil a zacal znova :) Rada c.1.zni nebat se roztahovat a nechavat si hodne mista do budoucna.
    FURAN
    FURAN --- ---
    Tak nová lokomotiva je luxusní. Ta trocha cyber punku je fajn, vysoká užitná hodnota za levný peníz. Ale stejně v pozdější hře čekám na nějakou "white science".
    Despicable me minions HD- vector vs gru
    https://www.youtube.com/watch?v=n8hlZcgXjoU

Plamenometná věž je taky slušná. Přistanu na MOJÍ planetě a koukám, že mi po ní lezou nějací červi.
    Protoss Executor Selendis: "The only cure for infestation is purification by fire."
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    FURAN: Hlavolam s dopravniky uz byl v 0.12, jestli myslis tu "kampan".
    Vytezitelna skala FTW!

Flekata mapa mi ani neprisla (zacal sem novej save hnedka), ale ctu na netu ze si stezuje vic lidi a najednou to vidim.. = D Ale nijak mi to nervy nedrasa.

Lag nemam ani na 0.12.35 (a starsich) sem nemel. 3roky starej laptop, i7, w8.1...
    FURAN
    FURAN --- ---
    Tak jsem kratičce ochutnal verzi 0.13:
    + Hlavolam s dopravníky je vtipný nápad
    + Konečně vytěžitelná skála

- Mapa je šíleně flekatá. Nastavení terrain segmentation s tím nic neudělalo. Tohle by opravdu chtělo texturovat podle fiktivní nadmořské výšky a přidat více přechodných textur.
    - Už verze 0.12.35 mi vykazuje lag: Když vezmu do ruky nějaký předmět, sleduje myš se spožděním. Když k tomu zmáčknu Ctrl, ještě se to zhorší, dokonce se ten lag kumuluje. Chvilku rejdim s myší a předmět sleduje stejnou trajektorii i s několika sekundovým spožděním. Mám W10 a poslední Core i7. Máte někdo stejný problém?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam