• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    Pokec o týhle hře. Zdroje, buildy/templaty, streameři, videotutoriály.
    rozbalit záhlaví
    FURAN
    FURAN --- ---
    TOMINO_I: Tak já to bez svého módu nevydržím hrát, až tak mne to štve. Během týdne bych ho měl aktualizovat na novou verzi.

Tohle mne štvalo v 0.14, další problémy přibyly.

1) The cost of high-tier items. Just the volume of resources was ridiculous, unjustifiable and really stumping on any following technology on the horizon.
    2) Have you ever tried hunting lions with a tank? Well that's what really happens when fauna meets technology.
    3) Some technologies are actually incredibly difficult and expensive - steam engines, radar, assembling machines.
    4) Some, on the other hand, are self-evidently simple.
    5) Some features were illogical or non-physical, e.g. Beacon, Follower count upgrade queue, "Laser" turret. Power armor is not 20 times more resistant than a tank.
    6) Alien "technology" seems far-fetched. Alien interaction sounds more reasonable, e.g. terminal ballistics or (mitigating effect of pollution).
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    SALAM: Hehe, tak to ja zatim mam par hodin na tom, zatim zkoumam a total me to uchvatilo.
    Vubec si nedokazu predstavit na co by mi byly nejaky mody :)
    SALAM
    SALAM --- ---
    TOMINO_I: mam stale rozohratu 90h+ hru s modmi, tak este nemozem updatovat :D
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Juu aj Factorio auditko tu je., jakto ze to nesleduju :D
    Btw. zkouseli jste uz 0.15.1? Ja vcera a je to kozii :P
    Trosku se nam zmenily recepty na blue science packs, ale jinak to stoji za to :)
    Jaky z toho mate pocity?
    FURAN
    FURAN --- ---
    A je to tady.
    Unchecking the steam cloud sync seems to be a workaround. You find the settings in
    Steam > Settings > Cloud > uncheck the first one
    PETINY
    PETINY --- ---
    SHEALA: zapínám to jenom v létě když jsem na chatě, bez internetu :-D Ale těším se na FURAN, ten novej patch bude pecka.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FURAN: jo, jasný, už jsem pochopila, že repair pack vyrobím v ruce a můžu opravovat. A do úterka čekat nechcu, ve skupině co vedu se mi rozjel strašlivej shitshtorm, na to že jsou to fejsbuki jsou lidi na to citově nainsvestovaní... si potřebuju vyčistit hlavu, a postavit továrny a koukat, jak to mám všechno zorganizovaný, nikde žádný zásek, žádná surovina nečeká na zpracovaní, science packy se sypou hezky do laboratoří ... :)

Ale vypadá to nádherně :)
    FURAN
    FURAN --- ---
    SHEALA: ne
    FURAN
    FURAN --- ---
    SHEALA: Počkej do úterka :)
    Factorio
    https://www.factorio.com/blog/post/fff-187
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ještě někdo hraje? Jsem si k narozeninám koupila, a je to velmi návykové. Dohrála jsem tutoriál, první level new hope, a začínám opravovat.

mmch, mohu jako player opravovat bez repair packu?
    PETINY
    PETINY --- ---
    OLTSKUL: na redditu lidi jedou 5 RPM+, ale to už jsou strašný mindfucky :)
    SALAM
    SALAM --- ---
    OLTSKUL: jj, to bol samozrejme extremny priklad - clovek ktory by sa tam snazil dostat by na to celkom rychlo prisiel sam ;)
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    SALAM: a pozor, na 1RPM (1 rocket per minute) je potreba i trochu silnejsi PC. Je preci jen potreba ohromne mnoztvi surovin a obrovska zakladna..
    SALAM
    SALAM --- ---
    REDSNAKE: mozes hrat dalej, hra sa nekonci... Ale challenge si uz musis dat sam, napr. poslat raketu kazdu minutu, chce to uz nad vecami uplne inak premyslat.
    Pripadne si nainstaluj Bob's mody > uplne nova hra :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ahoj, konci hra postavenim raketoveho sila a 100% rakety? Nebo me pak ceka jeste dalsi prace?
    FURAN
    FURAN --- ---
    Mrkněte na můj mod. Už se ke staré verzi nevrátím :D
    https://mods.factorio.com/mods/Furan/Realism
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    pet modrych cipu za vterinu je na ceste!

HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    PETINY: ve hre v nastavení povolit experimentalni updaty, taky nemám steam.. = )
    PETINY
    PETINY --- ---
    OLTSKUL: aha, ja to mam koupený přímo od nich když to ještě nebylo na steamu, tak asi nic
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    na steamu si musis zapnout experimentslni verze, ve vlastnostech hry ve steamu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam