• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    Pokec o týhle hře. Zdroje, buildy/templaty, streameři, videotutoriály.
    rozbalit záhlaví
    GREGI
    GREGI --- ---
    ORBIT: vanilu sem celkem rychle opustil.. long reach a rychlejsi chuze me proste moc lakala:)) Bavi me to jako puzzle... nepotrebuju cil, chci si proste stavet aby to fungovalo. proto me to asi prestalo bavit po case...a je to dobre protoze je to hrozna zasekovka... takze ted pocitam tak 200 hodin a snad me to zase prestane bavit:D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GREGI: Zalezi co si das kde za cil a ceho chces dostahnout. Jedna vec je jit po rakete, jina vec je snazit se o 100% rekord :D
    Oboji Vanila, obojí naprosto jiný zážitek.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jinak po delsi dobe sem to pustil... uz me to moc nebavilo, furt to same. Scalovat me moc nebavi... tak sem tam narval full bob a ange mody a myslim ze ted me to zase na nejakou dobu zabavi:D Ted se ta vanila zda jak pro 3lety deti... fuf:D
    GREGI
    GREGI --- ---
    OLTSKUL: tak treba ta vyroba bude vic zhustena do mene predmetu... v tom factoriu se to strasne moc scaluje do mnozstvi a to de eliminovat pri zachovani hratelnosti imho
    GREGI
    GREGI --- ---
    PER2: to vypada super!! subnautica me nechytla, ale tohle vypada jak skvelej mix mezi sub a factoriem!! sem zvedavej
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Dneska je v NTK faktorio akce

Friday Facts #251 - A Fistful of Frames | Factorio
    https://www.factorio.com/blog/post/fff-251
    SALAM
    SALAM --- ---
    DNF: amen
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Ja jsem na to taky zvedavej, vypada to krasne, ale skoda, ze je to zatim primarne pro widle :(
    DNF
    DNF --- ---
    Prijde mi, ze v tom hledate rovnou AngelBob megafactory .. ze to bude "male" nemusi byt nevyhoda, naopak to muze rozvinout tu osobni cast, behani a realnou praci s panackem. Dovedu si predstavit super kooperativni scenare, a hlavne skvelou akcni cast, kdy ti za zady fabrika vyrabi strelivo, a ty s kamosema kosite vlnu najezdniku. Nebo to jezdeni v bugynach, to bych zkusil. Dej nekomu kamion na prevazeni rudy po planete, a tu hru si koupi jen kvuli tomu :) Ale z jednoho videa to nepoznas, pockal bych si ;)

Asi neni moc fer tomu rikat 3D factorio, protoze to te hre vnucuje, jak by mela vypadat, a na jakych principech pracovat, a ona tak pravdepodobne fungovat nebude, at uz z duvodu hardware nebo ze by to ve 3D proste nebyla takova zabava. Ale presto to muze byt dobra a komplexni hra.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    Vidim to spis na mode Mashinky, kde je staveci mod a koukaci mod... jinak to bude nesmysl asi :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PER2: jsem zvědavej, ale factorio je pro postavený na tom overview továrny.. v tom 3D by taková komplexnost byla imho nezvládnutelná.. tak si počkám na gameplay, jestli by mě bavil..
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    ja bych se nebal, ze to bude velka konkurence factoria.. bude to factorio, ale "male" factorio...

vemte si jak "vypocetne lehke" je factorio, v podstate kazdy radek enginu a zobrazovace, na kterem bezi factorio, tak si napsali sami kluci..

graficke enginy jsou husty, ale nemyslim si, ze PC dokaze renderovat a udret v pameti desitky tisic predmetu ve trech souradnicich (XYZ), zatim co factorio ma jen dva rozmery a timpadem "o tretinu mensi stopu v pameti"

bude to jen odlehcena svezejsi verze factoria...

a jeste z patra me napada, jaka bude podpora modu
    PER2
    PER2 --- ---
    FURAN:jo, rikal jsem si dokonala hra, pridejte tam moznost cestovat mezi planetama a tezit ruznej matros na ruznych mistech a uz nepotrebuju vic ;)
    FURAN
    FURAN --- ---
    PER2: Na konci je space platform. O té se na Factoriu mluví již roky.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    PER2: Jsem zvedav na hw naroky. Vypada to pekne!
    PER2
    PER2 --- ---
    uhm
    Satisfactory reveal trailer - PC Gaming Show 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=6uOMjSeDjxs&feature=youtu.be
    SNIPERCZE
    SNIPERCZE --- ---
    ORBIT: Nakonec jsem to ve vanille dal. 69 hodin herniho casu, vyrobeno 107 itemu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    OLTSKUL: Asi nejuzitecnejsi bylo videt progres achievmentu. Kdyz si na to clovek klikne zustane to viset vlevo nahore na displayi
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    ORBIT: jj, prijde mi ze Lazy Bastard je asi nejvic factorio, jak factorio muze byt...
    mimochodem, craftovani jsem si nastavil na CTRL+SHIT+bocni tlacitko mysi :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SNIPERCZE: Jo to je celkem sranda :D A je to dobra challenge
    SNIPERCZE
    SNIPERCZE --- ---
    Jak jste na tom s achievementama na steamu? Ja jsem ted dodelal lazy bastard (vyhrat hru s tim, ze rucne udelate max. 111 predmetu).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam