• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    SPM: nemusis, 0.17 je jen jako beta zatim pustena, takze se ti nezaktualizuje sama od sebe
    SPM
    SPM --- ---
    Tak to abych si tu ve steamu bloknul updaty a v tý rozehraný hře to rychle nějak posilnil, než to updatnu :-D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    PEDROBEAR: yup, taky mi přijde..
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    no reworku je hodne v 0.17 a balance zmen. Hlavne biteri na me nabehli hned z kraje docela hodne rychle a jsou prijde mi mnohem agresivnejsi.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    SPM: Nemyslím si, ale spousta QoL věcí, novej quickbar, nový vlakový GUI, copy-paste..
    rozjel sem LazyBastard run s tím že cíl je 2sci/sec, což je taková středně větší base, ideál na vyzkoušení novinek.. tak paktřeba poreferuju. = )

a teda nová kampaň, ale je brutálně buggy. = D
    SPM
    SPM --- ---
    HEINZZ: a je tam něco převratně novýho? Z toho co jsem zatím četl, tak jsem na nic nepřišel :-) Myslím nějakou takovou změnu jako třeba nuclear power u 0.16 :-)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    0.17 je venku, tak díky a na nějakou dobu čau. = )
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ORBIT: u seablocku me odrazovalo ze vsihni pisou ze prvnich 10 hohdin je to pry hrozna manualni pakarna.. a co ymslis tim vrstvenim..? jinak pokud vim tak seablock ma zaklad prave v b&a a priparni rozdil je ziskavani surovin..?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HEINZZ: B&A mě nějak nechytlo, chvilku jsem zkoušel Sea block, ale to není pro mě se patlat s vrstvením..

na 0.17 se fakt těším, jak čtu fff, tak to bude fakt momba
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Tak co, hrajete ještě někdo..? = )
    já sem teď v rámci čekání na 0.17 rozjel bobs&angels a jako týýýývole.. @_@
    schválně sem se nekoukal na žádný videa ani nic podobnýho, a po 24 hodinách mám hotovou bluescience.. snažim se fungovat nějak stylem main-bus, ale vlastně ani pořádně nevim co na něj dát, takže se to zvrhává v poctivý těstoviny.. od prvních experientů s petrochem po funkční ikdyž minimální přísun plastů a baterií skoro 8 hodin.. prostě paráda, už zase nechodim spát.. = D

hrozně mě baví víc tierů intermediate produktů, ocelový gears, ložiska... to mi přijde jako špičkovej posun správnym směrem.. a smelting, tyvole, zatím jedu jenom úplně základní a můj další velkej projekt je přejít na combo sorting a děsim se a těšim zároveň.. = )

jediný co musim říct je že nejsem úplně happy s petrochemem - existence voidů mi řpijde že to strašně zjednodušuje a že z těch superkomplikovanejch řetězců si prostě vybereš to co potřebuješ a zbytek rušíš.. a na druhou stranu při snaze postavit výrobu plastu bez voidování vedlejších produktů mi málem vybuchla hlava.. = / ale je to asi i tim že sem zatím fakt na začátku techu/ů takže spoustu receptů ješte neumim a nemůžu použít.. uvidíme co bude dál. = )
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    CABOWITZ: Ta self-deploying railroad je epicka! :)
    CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    pardon, asi jsem po golly objevil ameriku :)
    Factorio - Sandstorm
    https://www.youtube.com/watch?v=mgfwwqwxdxY

Cellular automata in Factorio
    https://www.youtube.com/watch?v=BglRsh6pu7o
    CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    Tileable late-game red circuits (26.67/s, 8 beacons/assembler) : factorio
    https://www.reddit.com/r/factorio/comments/9ki67p/tileable_lategame_red_circuits_2667s_8/
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GREGI: Vzdycky je podstatny najit si co te bavi :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    ORBIT: vanilu sem celkem rychle opustil.. long reach a rychlejsi chuze me proste moc lakala:)) Bavi me to jako puzzle... nepotrebuju cil, chci si proste stavet aby to fungovalo. proto me to asi prestalo bavit po case...a je to dobre protoze je to hrozna zasekovka... takze ted pocitam tak 200 hodin a snad me to zase prestane bavit:D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    GREGI: Zalezi co si das kde za cil a ceho chces dostahnout. Jedna vec je jit po rakete, jina vec je snazit se o 100% rekord :D
    Oboji Vanila, obojí naprosto jiný zážitek.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jinak po delsi dobe sem to pustil... uz me to moc nebavilo, furt to same. Scalovat me moc nebavi... tak sem tam narval full bob a ange mody a myslim ze ted me to zase na nejakou dobu zabavi:D Ted se ta vanila zda jak pro 3lety deti... fuf:D
    GREGI
    GREGI --- ---
    OLTSKUL: tak treba ta vyroba bude vic zhustena do mene predmetu... v tom factoriu se to strasne moc scaluje do mnozstvi a to de eliminovat pri zachovani hratelnosti imho
    GREGI
    GREGI --- ---
    PER2: to vypada super!! subnautica me nechytla, ale tohle vypada jak skvelej mix mezi sub a factoriem!! sem zvedavej
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Dneska je v NTK faktorio akce

Friday Facts #251 - A Fistful of Frames | Factorio
    https://www.factorio.com/blog/post/fff-251
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam