• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    FURAN
    FURAN --- ---
    Taky je to od updatu trochu napínavější :D
    Autoři se zuby nehty brání přidat volbu bez startovní pozice, tak jsem nastavil enemy bases tak, abych se mezi nimi protáhnul a ušel co nejdál. Ale změnili jejich generátor, nové mapy je dělají konvexní, už to není tak přirozeně rozmanité.

HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ZRIZENEC: moc rád bych, ale sám se k tomu dostanu hrozně nepravidelně a většinou tak po desátý večer, je toho teď hodně..= /
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    No, že bych oživil ten muj server a dali by sme mulťáka?
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    SPM: to by biteri pak postradali smys leda by meli namorni jednotky a tim se poustime do novyho kolecka :)
    SPM
    SPM --- ---
    No nejlepší by bylo, kdyby šly budovat i jezera, že by si člověk ten ostrov vyrobil sám :-D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    PEDROBEAR: schöne! = )
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    HEINZZ: koukam na redditu nekdo objevil zajimavej poloostrov
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    PEDROBEAR: Jo zmeny v mapgenu se mi libi honde.. = ) skoda ze je jenom "island", me by se vic libilo "Archipelago" = )
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    nejlepsi je na tom vsem generovani mapy, libi se mi ze si muze clovek udelat ostrov, nebo bazi ktera ma jen par choke pointu.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    SPM: nemusis, 0.17 je jen jako beta zatim pustena, takze se ti nezaktualizuje sama od sebe
    SPM
    SPM --- ---
    Tak to abych si tu ve steamu bloknul updaty a v tý rozehraný hře to rychle nějak posilnil, než to updatnu :-D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    PEDROBEAR: yup, taky mi přijde..
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    no reworku je hodne v 0.17 a balance zmen. Hlavne biteri na me nabehli hned z kraje docela hodne rychle a jsou prijde mi mnohem agresivnejsi.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    SPM: Nemyslím si, ale spousta QoL věcí, novej quickbar, nový vlakový GUI, copy-paste..
    rozjel sem LazyBastard run s tím že cíl je 2sci/sec, což je taková středně větší base, ideál na vyzkoušení novinek.. tak paktřeba poreferuju. = )

a teda nová kampaň, ale je brutálně buggy. = D
    SPM
    SPM --- ---
    HEINZZ: a je tam něco převratně novýho? Z toho co jsem zatím četl, tak jsem na nic nepřišel :-) Myslím nějakou takovou změnu jako třeba nuclear power u 0.16 :-)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    0.17 je venku, tak díky a na nějakou dobu čau. = )
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ORBIT: u seablocku me odrazovalo ze vsihni pisou ze prvnich 10 hohdin je to pry hrozna manualni pakarna.. a co ymslis tim vrstvenim..? jinak pokud vim tak seablock ma zaklad prave v b&a a priparni rozdil je ziskavani surovin..?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    HEINZZ: B&A mě nějak nechytlo, chvilku jsem zkoušel Sea block, ale to není pro mě se patlat s vrstvením..

na 0.17 se fakt těším, jak čtu fff, tak to bude fakt momba
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Tak co, hrajete ještě někdo..? = )
    já sem teď v rámci čekání na 0.17 rozjel bobs&angels a jako týýýývole.. @_@
    schválně sem se nekoukal na žádný videa ani nic podobnýho, a po 24 hodinách mám hotovou bluescience.. snažim se fungovat nějak stylem main-bus, ale vlastně ani pořádně nevim co na něj dát, takže se to zvrhává v poctivý těstoviny.. od prvních experientů s petrochem po funkční ikdyž minimální přísun plastů a baterií skoro 8 hodin.. prostě paráda, už zase nechodim spát.. = D

hrozně mě baví víc tierů intermediate produktů, ocelový gears, ložiska... to mi přijde jako špičkovej posun správnym směrem.. a smelting, tyvole, zatím jedu jenom úplně základní a můj další velkej projekt je přejít na combo sorting a děsim se a těšim zároveň.. = )

jediný co musim říct je že nejsem úplně happy s petrochemem - existence voidů mi řpijde že to strašně zjednodušuje a že z těch superkomplikovanejch řetězců si prostě vybereš to co potřebuješ a zbytek rušíš.. a na druhou stranu při snaze postavit výrobu plastu bez voidování vedlejších produktů mi málem vybuchla hlava.. = / ale je to asi i tim že sem zatím fakt na začátku techu/ů takže spoustu receptů ješte neumim a nemůžu použít.. uvidíme co bude dál. = )
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    CABOWITZ: Ta self-deploying railroad je epicka! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam