• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    FURAN
    FURAN --- ---
    PEDROBEAR: Asi desetkrát jsem si zdražil upgrady a v pořádně nepřátelské mapě jsem bojoval o přežití. Víc než polovinu surovin sežrala výroba nábojů a už jsem fakt čekal, že mne pohltí. Po 90ti hodinách jsem vyčistil území mezi jezery na megabase, ale v tu chvíli mne to přestalo bavit :) Už jsem to snad půl roku neotevřel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PEDROBEAR: v railworldu se starej o to abys nemel zadny bitery v polution cloudu a mas klid. Musis je aktivne cistit jinak te budou rozbijet. Nebo stavej obranu co ti sosa resourcy.. Ja volim vzdy preventivni uder. Tank a jedu je postrilet kulometem, s raketama se neobtezuju.

A zmen je kopec, to neni n tldr. Jedinou vec zminim - chces spedertron je to super cool :)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    jakej typ mapy hrajete nejcasteji? Ja hral jednou normal s max resourcama, pak max resource peaceful mod a ted zkousim railworld normal resourcy at clovek expanduje, jen mam strach z rychlyho utoku brouku. Vim ze v 0.17 to bylo dost rychly, neupravovali to pak nekde?

je nejakej tl dr dulezitych zmen z 0.17 - 1.0?
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    hahahaha, spidertron - ingredients (mimo jiné) 1x Raw fish! = D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    oni i v tom traileru sou dva! = D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    OLTSKUL: TYVOLE NEJVÍC! a ve FFF jsou k němu detaily - REMOTE CONTROL, EQUIPEMENT GRID, UMÍ STAVĚT BLUEPRINTY A MŮŽE JICH BEJT VÍC!!!!!!

ehh, tak zas klid. ale jako zbytek pracovní doby bude dneska fakt bolet.
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    HEINZZ: MADRFAKIN SPIDERTRON!!!!
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    HYPE!

Factorio 1.0 Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=BqaAjgpsoW8
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    always onlineje nesmysl, je to jedna z mála her v dnešní době kde po zakoupení dávají vývojáři k dispozici standalone binárky (i pro linux).
    Jinak doporučuu platit přez jejich e-shop, uzbytecny davat procenta steamu, kor kdyz to chces online a nejde ti o cl,oudovy savy apod.
    PETINY
    PETINY --- ---
    RAINBOF: aha, no steam i instally jdou udělat portable, ale nikdy jsem to nedělal, tuším z toho oser. Na uložto určitě nějaká portable verze factoria bude, ne nutně aktuální.
    Každopádně podle mě pokud si koupíš web klienta a nainstaluješ si ho u sebe na USB, musí to fungovat jako originálka kdekoliv. Always online imho ne, je to moje chatová letní hra :)
    Early access purchase | Factorio
    https://factorio.com/buy
    DNF
    DNF --- ---
    RAINBOF: zakoupis u nich, a pak mas kdykoliv download offline installeru nove verze z jejich webu, na hrani nemusis byt online, zadne drm. Nefungujou ti mody kdyz nemuzes online, ale to se asi da obejit, a v peti by vanilka mela vystacit na nejakej tejden ;)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PETINY: chci to nahodit mladymu v 5ti si zamiloval demo ale ma offline pocitac
    PETINY
    PETINY --- ---
    RAINBOF: nevim, každopádně je to česká hra, která za to pětikilo na steamu fakt stojí...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    kluci mam demo a pak nejakou piratskou verzi, pisete ze to funguje jen online plati to porad ?
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    PEDROBEAR: naprosto bez šance hrát něco pravidelně, teď jsem se dostal k pár (desítkám) hodin na nemocenský, ale jinak tak jednou za 14 dní na dvě hoďky... bohužel.. = /
    co-op by mě jinak taky zajímal..
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    nedal by nekdo nejaky deathworld nebo railword coop? Aspon do zacatku po vecerech vzdy 22 - 00?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Factorio Cheat Sheet
    https://factoriocheatsheet.com/
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    GREGI: gtx 1070, slape super, az na obcasne zadrhely....

ale budu to bojkotovat, protoze:
    - to stahli ze stemu
    - epic exxlusive
    - na epic storu je vsechno pochybny, vlastni ho cinani
    - neni tam komunita
    - nejsou tam recenze
    - a je to kurvafix ALLWAYS ONLINE!!
    GREGI
    GREGI --- ---
    PUBLICURINATION: graficky je to narocny jak prase. Mam 1060ku a jede mi to 40-90 fhd a vse na medium. Sem zvedavej jak to utahne vetsi tovarny. Snad se jim to jeste povede zoptimalizovat. Ale chapu ze to je spis blbym kompem nez optimalizaci hry
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak kdo dostal klic na vikend na satisfactory? za me teda super:) Faktroio rizle subnauticou. Vse slape jak hodinky i v alfe. Sem nadsenej a tesim se co bude dal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam