• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    PEDROBEAR: naprosto bez šance hrát něco pravidelně, teď jsem se dostal k pár (desítkám) hodin na nemocenský, ale jinak tak jednou za 14 dní na dvě hoďky... bohužel.. = /
    co-op by mě jinak taky zajímal..
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    nedal by nekdo nejaky deathworld nebo railword coop? Aspon do zacatku po vecerech vzdy 22 - 00?
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Factorio Cheat Sheet
    https://factoriocheatsheet.com/
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    GREGI: gtx 1070, slape super, az na obcasne zadrhely....

ale budu to bojkotovat, protoze:
    - to stahli ze stemu
    - epic exxlusive
    - na epic storu je vsechno pochybny, vlastni ho cinani
    - neni tam komunita
    - nejsou tam recenze
    - a je to kurvafix ALLWAYS ONLINE!!
    GREGI
    GREGI --- ---
    PUBLICURINATION: graficky je to narocny jak prase. Mam 1060ku a jede mi to 40-90 fhd a vse na medium. Sem zvedavej jak to utahne vetsi tovarny. Snad se jim to jeste povede zoptimalizovat. Ale chapu ze to je spis blbym kompem nez optimalizaci hry
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak kdo dostal klic na vikend na satisfactory? za me teda super:) Faktroio rizle subnauticou. Vse slape jak hodinky i v alfe. Sem nadsenej a tesim se co bude dal.
    FURAN
    FURAN --- ---
    Taky je to od updatu trochu napínavější :D
    Autoři se zuby nehty brání přidat volbu bez startovní pozice, tak jsem nastavil enemy bases tak, abych se mezi nimi protáhnul a ušel co nejdál. Ale změnili jejich generátor, nové mapy je dělají konvexní, už to není tak přirozeně rozmanité.

HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    ZRIZENEC: moc rád bych, ale sám se k tomu dostanu hrozně nepravidelně a většinou tak po desátý večer, je toho teď hodně..= /
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    No, že bych oživil ten muj server a dali by sme mulťáka?
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    SPM: to by biteri pak postradali smys leda by meli namorni jednotky a tim se poustime do novyho kolecka :)
    SPM
    SPM --- ---
    No nejlepší by bylo, kdyby šly budovat i jezera, že by si člověk ten ostrov vyrobil sám :-D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    PEDROBEAR: schöne! = )
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    HEINZZ: koukam na redditu nekdo objevil zajimavej poloostrov
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    PEDROBEAR: Jo zmeny v mapgenu se mi libi honde.. = ) skoda ze je jenom "island", me by se vic libilo "Archipelago" = )
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    nejlepsi je na tom vsem generovani mapy, libi se mi ze si muze clovek udelat ostrov, nebo bazi ktera ma jen par choke pointu.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    SPM: nemusis, 0.17 je jen jako beta zatim pustena, takze se ti nezaktualizuje sama od sebe
    SPM
    SPM --- ---
    Tak to abych si tu ve steamu bloknul updaty a v tý rozehraný hře to rychle nějak posilnil, než to updatnu :-D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    PEDROBEAR: yup, taky mi přijde..
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    no reworku je hodne v 0.17 a balance zmen. Hlavne biteri na me nabehli hned z kraje docela hodne rychle a jsou prijde mi mnohem agresivnejsi.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    SPM: Nemyslím si, ale spousta QoL věcí, novej quickbar, nový vlakový GUI, copy-paste..
    rozjel sem LazyBastard run s tím že cíl je 2sci/sec, což je taková středně větší base, ideál na vyzkoušení novinek.. tak paktřeba poreferuju. = )

a teda nová kampaň, ale je brutálně buggy. = D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam