• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    SALAM
    SALAM --- ---
    MAIMONIDES: toto vyzera moc fajn, asi to po rokoch oprasim. Hras to v default podobe, alebo v kombinacii s nejakym zasadnejsim overhaulom?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    MAIMONIDES: premyslel jsem nad nim. Stoji za to?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Hrajete někdo SE mod?
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    PEDROBEAR: je to strasny jakej to je zrout casu :D
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    doporucuju hru Dyson Sphere Program. I kdyz je to early access je to skoro kompletni hra.

3D factorio hlavne i vertikalni + space program mod v jednom.
    Save 10% on Dyson Sphere Program on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1366540/Dyson_Sphere_Program/
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    = D
    PETINY
    PETINY --- ---
    !!!
    DNF
    DNF --- ---
    DNF: takze jeste musim rozjet zinek a nikl, a vyrobu koleji... well...
    DNF
    DNF --- ---
    Pyanodon mody.
    Otevrel jsem znovu po vydani 1.0 save z 0.18, a nebyt toho ze zmenili nekolik receptu, mohl jsem hned pokracovat :) Jsem kousek pred cervenyma chipama, jen jeste musim udelat chemickou fabriku na asi 15 ruznych blbosti, sber tailings a zpracovani uhelnyho prachu, abych moh zacit s vyrobou. Tak po dvou vecerech uz zase vim kde co mam, a vetsinu zmenenych receptu poresenou, jen ten horkej vzduch ..

Skoro jsem si rikal ze si najdu nejakou particku co to hraje, py mapa by na multiplayer byla super ..
    FURAN
    FURAN --- ---
    PEDROBEAR: Asi desetkrát jsem si zdražil upgrady a v pořádně nepřátelské mapě jsem bojoval o přežití. Víc než polovinu surovin sežrala výroba nábojů a už jsem fakt čekal, že mne pohltí. Po 90ti hodinách jsem vyčistil území mezi jezery na megabase, ale v tu chvíli mne to přestalo bavit :) Už jsem to snad půl roku neotevřel.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    PEDROBEAR: v railworldu se starej o to abys nemel zadny bitery v polution cloudu a mas klid. Musis je aktivne cistit jinak te budou rozbijet. Nebo stavej obranu co ti sosa resourcy.. Ja volim vzdy preventivni uder. Tank a jedu je postrilet kulometem, s raketama se neobtezuju.

A zmen je kopec, to neni n tldr. Jedinou vec zminim - chces spedertron je to super cool :)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    jakej typ mapy hrajete nejcasteji? Ja hral jednou normal s max resourcama, pak max resource peaceful mod a ted zkousim railworld normal resourcy at clovek expanduje, jen mam strach z rychlyho utoku brouku. Vim ze v 0.17 to bylo dost rychly, neupravovali to pak nekde?

je nejakej tl dr dulezitych zmen z 0.17 - 1.0?
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    hahahaha, spidertron - ingredients (mimo jiné) 1x Raw fish! = D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    oni i v tom traileru sou dva! = D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    OLTSKUL: TYVOLE NEJVÍC! a ve FFF jsou k němu detaily - REMOTE CONTROL, EQUIPEMENT GRID, UMÍ STAVĚT BLUEPRINTY A MŮŽE JICH BEJT VÍC!!!!!!

ehh, tak zas klid. ale jako zbytek pracovní doby bude dneska fakt bolet.
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    HEINZZ: MADRFAKIN SPIDERTRON!!!!
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    HYPE!

Factorio 1.0 Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=BqaAjgpsoW8
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    always onlineje nesmysl, je to jedna z mála her v dnešní době kde po zakoupení dávají vývojáři k dispozici standalone binárky (i pro linux).
    Jinak doporučuu platit přez jejich e-shop, uzbytecny davat procenta steamu, kor kdyz to chces online a nejde ti o cl,oudovy savy apod.
    PETINY
    PETINY --- ---
    RAINBOF: aha, no steam i instally jdou udělat portable, ale nikdy jsem to nedělal, tuším z toho oser. Na uložto určitě nějaká portable verze factoria bude, ne nutně aktuální.
    Každopádně podle mě pokud si koupíš web klienta a nainstaluješ si ho u sebe na USB, musí to fungovat jako originálka kdekoliv. Always online imho ne, je to moje chatová letní hra :)
    Early access purchase | Factorio
    https://factorio.com/buy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam